H HNez Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2014 403 160 103 15 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi HNez #21 Benbenmesela .!.: Yarar tabi süte de karıştırabilirsin limonsuz olarak. Karabiberi bol tutarsan sana ter attırcak sonra güzel bi duş... Zencefilden neden korktun? Genişletmek için tıkla... Canim nette okudum belli bir dozaj dusuge sebep oluyormus
Benbenmesela .!.: Yarar tabi süte de karıştırabilirsin limonsuz olarak. Karabiberi bol tutarsan sana ter attırcak sonra güzel bi duş... Zencefilden neden korktun? Genişletmek için tıkla... Canim nette okudum belli bir dozaj dusuge sebep oluyormus
H HNez Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2014 403 160 103 15 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi HNez #22 FM_ist .!.: Benim babam yıllardır hasta olduğu zaman karabiberli süt içerdi ve hemen toparlanırdı Boğazdaki mikropları yakıyor Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim canim denicem karabiberi
FM_ist .!.: Benim babam yıllardır hasta olduğu zaman karabiberli süt içerdi ve hemen toparlanırdı Boğazdaki mikropları yakıyor Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim canim denicem karabiberi
H HNez Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2014 403 160 103 15 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi HNez #23 PNRCNG .!.: benim doktorum da pastil kullanabilirsin demişti. Strepsils pastil kullanmıştım. Boğazımı yumuşatıyor iyi geliyordu. ama geçmezse doktora git canım kendine de bebişe de eziyet etme. Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Dogru diyorsun canim toparlamazsam bugun gidicem...
PNRCNG .!.: benim doktorum da pastil kullanabilirsin demişti. Strepsils pastil kullanmıştım. Boğazımı yumuşatıyor iyi geliyordu. ama geçmezse doktora git canım kendine de bebişe de eziyet etme. Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Dogru diyorsun canim toparlamazsam bugun gidicem...
H HNez Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2014 403 160 103 15 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi HNez #24 Bebisli .!.: 38.5C ı geçmesin de bir sorun olmaz InsaAllah..Banyo yaparken su çok sıcak olmasın çok etkiler vücut ısısını Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim canım nette arastirdim net bi derece yazmiyor telasa kapildim
Bebisli .!.: 38.5C ı geçmesin de bir sorun olmaz InsaAllah..Banyo yaparken su çok sıcak olmasın çok etkiler vücut ısısını Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim canım nette arastirdim net bi derece yazmiyor telasa kapildim
Bebisli 🇹🇷 tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Eylül 2016 2.015 2.585 83 15 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi HNez #25 HNez .!.: Tesekkur ederim canım nette arastirdim net bi derece yazmiyor telasa kapildim Genişletmek için tıkla... Rica ederim :)
HNez .!.: Tesekkur ederim canım nette arastirdim net bi derece yazmiyor telasa kapildim Genişletmek için tıkla... Rica ederim :)
Benbenmesela Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2016 1.524 1.501 133 15 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi HNez #26 HNez .!.: Canim nette okudum belli bir dozaj dusuge sebep oluyormus Genişletmek için tıkla... Aaa doğrudur aman dikkat
HNez .!.: Canim nette okudum belli bir dozaj dusuge sebep oluyormus Genişletmek için tıkla... Aaa doğrudur aman dikkat
E ebali Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2017 16 4 36 32 23 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi HNez #27 Merhaba.. bikac haftalik hamileyim ve vucut ısım genelde aksamlari 37 küsürlük değerde oluyor. Normal mi?
Merhaba.. bikac haftalik hamileyim ve vucut ısım genelde aksamlari 37 küsürlük değerde oluyor. Normal mi?