ben ılk 5 ay hıc kılo almadım... sonra 3 ayda toplam 5 kılo aldım:) son aya gelınce 1 ayda 7 kılo aldım.. nasıl basardım bende bılmıyorum.. aman dıkkat:) son ay cok tehlıkelı oluyor..
merhaba arkadaslar
ben 32 haftalik hamileyim, su ana kadar sadece 6 kilo aldim .Son bir bucuk aydir kilo almadim ama bebegim kilo aliyor. benim kilom degismedi. doktorum cok iyi oldugunu söylüyor. ama cevremde herkes bana kiziyor. sunu ye bunu ye ac kalma. ben ac kalmiyorum zaten diyorum. karnimi guzel doyuruyorum ama az porsiyon yiyorum , hareketliyim hergün yürüyüs yapiyorum. disardan görüntüme bakan 8 aylik hamile olduguna inanmak zor diyorlar. karnim zaten cok büyümedi. insanlar böyle yorumlar yapinca kafam bozuluyor , doktorumu pek sevmiyorum degistirmeme izin vermediler baska doktorlar kabul etmediler hamileligini bu doktorla tamamlamalisin sonra seni alabiliriz dediler. doktorumu pek sevemdigim icin her dedigini arastiriyorum onaylatiyorum bir sekilde.
aranizda benim gibi az kilo alan yada hic almayan var mi? ben internette okudum hic kilo almayan kadinlar bile varmis.
valla cok heveslendim sana ne guzel ben ilk hamileigimde 20 kilo aldim ve kizimi 2800kg dogurdum ve gayette planli programli yedim gunde minimum bes ogun yiyordum saatim bile sasmiyordu sabah tam tesekkurlu bir kahvalti oglen gibi tatli ile sut ikindiye dogru evde yaptigim yemek aksama dogru meyve aksamda yemek yiyordum yatarkende mutlaka kayisi badem ceviz vs turu sutle beraber yerdim ama kizim baya kilo olarak kucuk dogdu anlicagin yedigim ictigimkizimdan bana hatira kaldi:)suan dogum yapali sekiz ay oldu ve yine hamileyim ustelik kilolari veremeden Ama bu sefer daha dikkatli olucam yedigimi ictigimi kisicam ve spor yapicam yoksa isim zor valla....heee bu arada son iki uc haftada kilo alisin articak bebek buyudukce daha cok yeme gereksimi duyucaksin yani o sekilde demelerine sakin takilma sekiz kiloyla dogum yaparsin gibime geliyor bol sans simdiden
canım benim 41 yaşındaki teyzem 25 gün önce normal doğumla kız çocuğu dünyaya getirdi hamileliği boyunca sadece 2 kilo aldı 69 idihamile kaldı 72 ile sonuçandı :) ama bebişimiz 3.550 doğdu yani o iyi maşallahhh
merhaba arkadaslar
ben 32 haftalik hamileyim, su ana kadar sadece 6 kilo aldim .Son bir bucuk aydir kilo almadim ama bebegim kilo aliyor. benim kilom degismedi. doktorum cok iyi oldugunu söylüyor. ama cevremde herkes bana kiziyor. sunu ye bunu ye ac kalma. ben ac kalmiyorum zaten diyorum. karnimi guzel doyuruyorum ama az porsiyon yiyorum , hareketliyim hergün yürüyüs yapiyorum. disardan görüntüme bakan 8 aylik hamile olduguna inanmak zor diyorlar. karnim zaten cok büyümedi. insanlar böyle yorumlar yapinca kafam bozuluyor , doktorumu pek sevmiyorum degistirmeme izin vermediler baska doktorlar kabul etmediler hamileligini bu doktorla tamamlamalisin sonra seni alabiliriz dediler. doktorumu pek sevemdigim icin her dedigini arastiriyorum onaylatiyorum bir sekilde.
aranizda benim gibi az kilo alan yada hic almayan var mi? ben internette okudum hic kilo almayan kadinlar bile varmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?