Gebelikte Balık Yağı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kuf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu onayı almış birkaç Türk ilaç sanayi var, ifos sitesinde isimleri geçiyor, hiç bulamazsanız ve kullanacaksanız iso9001 onaylı ve omega 3 epa/dha miktarı yüksek bir balık hapı alın, piyasada çok balık hapı var ama omega 3 bileşenleri yüksek olanların dışındakileri içsenizde bir içmeseniz de, aslında yiyebilseniz özellikle somon ama çiftlik somonu değil, soğuk denizlerde doğal yetişmiş somon hem sizin hem bebek için muhteşem bir omega 3 kaynağı, yağlı bir balıktır o yüzden yemeyi denerseniz yağsız tavada veya ızgara olarak deneyin.

Aslında birileri size hamsiyi tüm kılçıklarından ayırıp balık olduğunu kamufle ederek börek gibi pişirse belki yersiniz, ben de balıkla arası pek hoş olan biri değilim, balıkları değişik bir pişirme yöntemiyle börek diye önüme getirirlerdi, kokusunu nasıl baskılıyorlarsa bayıla bayıla yerdim:)
Ah keşke. Kayinvalidem sosladı, iyice pişirdi ızgarada. Ama yok. Yutuyorum ancak minik minik. O da öğüre öğüre.

Ben 7. Haftamdan beri kullanıyorum balık yağı hapını. Doktorum ocean ultimate verdi. bulmak biraz zor oldu yalnız ilaç deposundan getirttim. Fiyatı da 30luk 100 tl idi.
Teşekkür ederim bakacağım. Doktorum isim vermeyince kaldım öyle açıkçası.

Back