Ultrason ölçümü net kilo veremiyor zaten onlar hep yaklaşık bir hafta önde bir hafta geride vs. İçiniz rahat olsu. Bi de haftası önemli büyüme konusunda örneğin 37 geldi diyelim 2 hafta bile önde görünse normal kiloda bir doğum olur ama 41 hafta beklerse 4 kiloyu geçebilir7 aylık bebeğim 1 hafta 2 gün önden gidiyor sanırım son zamanlarda biraz hareketsiz kaldım yeme içmeye de dikkat etmedim diye bir de uzun boylu iri olma durumu var dedi doktor, benim anladığım bebeğin önden gitmesi erken doğacağı anlamına gelmiyor fakat doğum şeklini belirliyor neticede normal doğum için belli bir kilonun üzerine çıkmamasını istiyor doktorlar, yürüyüş yap ve beslenmene dikkat et dedi doktor şimdilik, bu şekilde olan var mı dikkat ettiğim takdirde bebeğin gelisimi kendi zamanını yakalar mi bu şekilde önden gittiği halde normal doğum yapan var mı, tabi ki sağlıklı olması önceliğim ancak normal doğumla kucağıma almayı çok istiyorum inşallah nasip olur
Ben hem pilates yapıyorum hem çok yürüyorum hem de beslenmeme dikkat ediyorum (tüm süreç boyunca 6 kilo aldım) ama bebeğim 1.5 hafta önden gidiyor 2 haftaya kadar fark normal sayılıyor zaten endişe etmeyin normalde 33+6 yiz ama gelişimine göre 35+2 yiz7 aylık bebeğim 1 hafta 2 gün önden gidiyor sanırım son zamanlarda biraz hareketsiz kaldım yeme içmeye de dikkat etmedim diye bir de uzun boylu iri olma durumu var dedi doktor, benim anladığım bebeğin önden gitmesi erken doğacağı anlamına gelmiyor fakat doğum şeklini belirliyor neticede normal doğum için belli bir kilonun üzerine çıkmamasını istiyor doktorlar, yürüyüş yap ve beslenmene dikkat et dedi doktor şimdilik, bu şekilde olan var mı dikkat ettiğim takdirde bebeğin gelisimi kendi zamanını yakalar mi bu şekilde önden gittiği halde normal doğum yapan var mı, tabi ki sağlıklı olması önceliğim ancak normal doğumla kucağıma almayı çok istiyorum inşallah nasip olur
İnşallah öyle olur çok teşekkür ederkmUltrason ölçümü net kilo veremiyor zaten onlar hep yaklaşık bir hafta önde bir hafta geride vs. İçiniz rahat olsu. Bi de haftası önemli büyüme konusunda örneğin 37 geldi diyelim 2 hafta bile önde görünse normal kiloda bir doğum olur ama 41 hafta beklerse 4 kiloyu geçebilir
Maşallah tebrik ederim Allah ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsinbenim bebeki iki hafta onden gidiyodu 38 haftada dogdu 2900
Yazarken hızlıca gitti mesajım umarım her şey yolunda gider sağolunUltrason ölçümü net kilo veremiyor zaten onlar hep yaklaşık bir hafta önde bir hafta geride vs. İçiniz rahat olsu. Bi de haftası önemli büyüme konusunda örneğin 37 geldi diyelim 2 hafta bile önde görünse normal kiloda bir doğum olur ama 41 hafta beklerse 4 kiloyu geçebilir
Maşallah ne güzel umarım gönlünüzce olur ben çok ciddi böbrek sancısı yasadim pilates iptal oldu açıkçası yeme içme de 5. aydan sonra özellikle pek de düzenli olmadı sancılar vs canımı çok sıktı ama şimdi iyiyim şükür ben de 5 kg aldım daha 28 deyiz güzel dogumlar dilerimBen hem pilates yapıyorum hem çok yürüyorum hem de beslenmeme dikkat ediyorum (tüm süreç boyunca 6 kilo aldım) ama bebeğim 1.5 hafta önden gidiyor 2 haftaya kadar fark normal sayılıyor zaten endişe etmeyin normalde 33+6 yiz ama gelişimine göre 35+2 yiz
Doktor gerçekten çok önemli güveniyoruz ediyoruz ama nasip bir yerde özel Dr a gitsen bile hep bir eksik kalıyor nedense hayırlı olsun bebeğiniz iyi dilekleriniz için teşekkür ederimDoktor hatası da olabilir benim bebeğim hep 1 hafta geriden geldi zaten geç yumurtlama ile gebe kalmıştım doktor 3 ile 3400 arası doğar dedi. 39. Hafta da sezeryan ile doğum yaptım ve 4060 gram doğdu doktor dahil şok olduk. Ayrıca doğuma 1 ay kalaya kadar hep çalıştım sabah akşam pazar izinliydim sadece sürekli hareket halindeydim 15 kilo aldım sadece. Kafaya takmayın Siz gebeliğinizin tadını çıkarın :)
Allah razi olsun rabbim.seninde bebeni sag salim sana kavustursun tonton tatli nur topu bi bebegin olsun insallahİnşallah öyle olur çok teşekkür ederkm
Maşallah tebrik ederim Allah ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin
Haklısınız en hayırlı şekilde nihayete erer umarım sağlıklaHiç takılmayın böyle şeylere. Benim oğlumda heo önden giderdi. Ben çok kiloda almadım ama oğlum 4.330 gr 54 cm doğdu. Genetik bence biraz, sezeryan oldum tabi ama benim için zaten doğum şeklinin bi önemi yoktu.
Böbrek sancınız nasıl geçti neler yaptınızMaşallah ne güzel umarım gönlünüzce olur ben çok ciddi böbrek sancısı yasadim pilates iptal oldu açıkçası yeme içme de 5. aydan sonra özellikle pek de düzenli olmadı sancılar vs canımı çok sıktı ama şimdi iyiyim şükür ben de 5 kg aldım daha 28 deyiz güzel dogumlar dilerim
Böbrek sancınız nasıl geçti neler yapt
1 aya yakın sürdü o kivrandirici sancı bol su içtim 3.5 lt yi gecmeden sadece sol tarafıma yattım (sağ böbrekte olduğu için) zamanla sadece acı şeklinde kaldı bir haftadır da pek hissetmiyorum şükür kontrolde de aynı duruyor boyutu büyüme olmamışBöbrek sancınız nasıl geçti neler yaptınız
Benim durumum biraz farklı sizden 2 kere stent takıldı ama böbrekteki şişlik inmediği için hala ağrılar devam ediyor son haftalara girdim bebek büyüdükçe ağrı zorlamaya başladı sizin uyguladığınız yöntemi merak etmiştim teşekkürler cvpladığınız için1 aya yakın sürdü o kivrandirici sancı bol su içtim 3.5 lt yi gecmeden sadece sol tarafıma yattım (sağ böbrekte olduğu için) zamanla sadece acı şeklinde kaldı bir haftadır da pek hissetmiyorum şükür kontrolde de aynı duruyor boyutu büyüme olmamışsiz nasılsınız
Allah razı olsun amin ne güzel bir dua buAllah razi olsun rabbim.seninde bebeni sag salim sana kavustursun tonton tatli nur topu bi bebegin olsun insallah
Maşallah tebrik ederimbenim bebeki iki hafta onden gidiyodu 38 haftada dogdu 2900
Benim de öyleydi normal doğumla 4kilo 100 gram doğdu bebeyim ve çok rahattı 7 santim açılmayla hastaneye gittik dogumum 5 dakika sürmedi7 aylık bebeğim 1 hafta 2 gün önden gidiyor sanırım son zamanlarda biraz hareketsiz kaldım yeme içmeye de dikkat etmedim diye bir de uzun boylu iri olma durumu var dedi doktor, benim anladığım bebeğin önden gitmesi erken doğacağı anlamına gelmiyor fakat doğum şeklini belirliyor neticede normal doğum için belli bir kilonun üzerine çıkmamasını istiyor doktorlar, yürüyüş yap ve beslenmene dikkat et dedi doktor şimdilik, bu şekilde olan var mı dikkat ettiğim takdirde bebeğin gelisimi kendi zamanını yakalar mi bu şekilde önden gittiği halde normal doğum yapan var mı, tabi ki sağlıklı olması önceliğim ancak normal doğumla kucağıma almayı çok istiyorum inşallah nasip olur
Ay maşallah size darısı bana inşallah şuan biraz daha zamanında gidiyor 3.500 olur diyor Dr ama hayırlısı kolaylıkla gelir benimki de umarımBenim de öyleydi normal doğumla 4kilo 100 gram doğdu bebeyim ve çok rahattı 7 santim açılmayla hastaneye gittik dogumum 5 dakika sürmedihayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?