gebelikte bebeğindepolikistik böbrek rahatsızlığı yaşayan varmıı???

bahar19881988

Ahmetefe'mm
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
460
2
96
36
Bursa
bebeğimin hareketlerini 26. haftadayken hissetmemeye basladım doktora gittik suyumun azaldığını bebeğimin böbreklerinde büyüme oldugunu söyleyip üniversiteye sevk etti ordada ultrason tahlil oydu buydu hep aynı şeyleri söylediler şuanda 28 haftalık olduk oğluşumla ama iki böbreğindede sorun var idrarını yeterli sıklıkta yapamadığından dolayı karnında şişme oluşmaya başlamış.... ne yapçağımızı şaşırdık bu şekilde sorun yaşayan varmı arkadaslar ne olcak Allah'ım yardım et bizi çocuğumla sınama :((

Maşallah bebişini kucağına almışsın çok tatlı :nazar:

Son durumunuzu merak ettim. Allah bebişine uzun ömürler versin

Maşallah bebişini kucağına almışsın çok tatlı :nazar:

Son durumunuzu merak ettim. Allah bebişine uzun ömürler versin

çok çok çok şükürler olsun ki evet 18 şubatta 38 haftalıkken sezaryanla bebeğim dünyaya geldi..26 gün yogun bakımda kaldı.bende yanındaydım emzirmek için...sonra taburcu olduk halen daha haftada 2 kez gidiyoruz doktora kan takibi yapılıyor.ama olsun buna şükür...yani doktorların bu cocuk HAYATLA BAĞDAŞMIYACAK demesine ragmen rabbim dualarımızı kabul etti..cok sıkıntılar yasattılar..rabbim kimseye kaldıramayacagı yükü vermesin..
amin rabbim cümlemizin bebişlerine hayırlı saglıklı ve bol rızıklı uzun ömür nasip etsin inşallah.

Back
X