- 4 Ekim 2019
- 36
- 13
- 3
- 35
- Konu Sahibi Handanca06
-
kadar olumsuz konuştu ki iki gündür durmadan ağlıyorum kistin adı ne diyorum adı da yokmuş yani ne olduğu belli değil yada doktor mu bu kadar korkuttu beni belkide birsey cıkmayacaktırSivı aldırma cocuk dogunca baksınlar. Daha o açılmamış kutu dogunca hersey degisebilir üzülme lütfen
Bende suvı aldırmayı düşünmüyorum inanıyorum ki iyi olacak benim gibi sorunu olanlar varmıydı etrafınızda doktorun bu geçmez dediğiAllaha teslim ol .
Gebeliğin çok ilerlemiş artık hiçbirşeyi değiştiremesin .
Ben çok duydum doğunca sapasağlam olan çocukları .
Dua et ve son zamanalrınızı güzel geçirin ♥
Maalesef tanıdıgım yok .Bende suvı aldırmayı düşünmüyorum inanıyorum ki iyi olacak benim gibi sorunu olanlar varmıydı etrafınızda doktorun bu geçmez dediği
Bende sordum değişen bişey olacak mı yani eger bu sıvıyı aldırırsam olmayacak dedi o yani o da aslımda ne istiyor anlamadım daha 10 gün once böyle birsey yoktu aniden nasıl gelişti hiç anlam veremedim inşallah iyi olur teşekkür ederim sizlereMaalesef tanıdıgım yok .
Bence de sıvı aldırmayın öyle sede neyi değiştirebilriz ki ?
Eğer emin olmak içinse bunun faydası var mı yanı doğum sonrası hemen mudahale mi gerekicek.
Eğer müdahale gerekşyorsa doğum sınrası yaptır tabi.
Ama gerekmiyorsa hiç aklını kucalama
Hayır sıvı alacakmış ama bunun için çok geçmiş 34 haftada sonuçlar da 2 haftaya gelirmiş zaten aklıma sıvı alma işlemini sokuyor harlde kendince çünkü hassas bir dönemdeyim bunu biliyorlar ne derlerse yaptırıyoruz diye. Kitlenin koloid pleksus ( doğum sonrası geçen) olmadığını biliyor fakat ne olduğunu bilmiyor oda beni düşündürdü zaten ozel hastaneye gidiyorum kendi doktorum sıkıntı değil herkeste olur ama birde diger hoca gördün dedi diger hocanında muayene ücreti var tabi diger hocada ciddi bişeyler gördü acaba ticarethane gibi birseymi oda aklıma geliyor inşallah Allahın izniyle sağlıkla kucağımza alırız sona dayanmışız zatenMaalesef tanıdıgım yok .
Bence de sıvı aldırmayın öyle sede neyi değiştirebilriz ki ?
Eğer emin olmak içinse bunun faydası var mı yanı doğum sonrası hemen mudahale mi gerekicek.
Eğer müdahale gerekşyorsa doğum sınrası yaptır tabi.
Ama gerekmiyorsa hiç aklını kucalama
Aynen canım bence hiç aldırma .Hayır sıvı alacakmış ama bunun için çok geçmiş 34 haftada sonuçlar da 2 haftaya gelirmiş zaten aklıma sıvı alma işlemini sokuyor harlde kendince çünkü hassas bir dönemdeyim bunu biliyorlar ne derlerse yaptırıyoruz diye. Kitlenin koloid pleksus ( doğum sonrası geçen) olmadığını biliyor fakat ne olduğunu bilmiyor oda beni düşündürdü zaten ozel hastaneye gidiyorum kendi doktorum sıkıntı değil herkeste olur ama birde diger hoca gördün dedi diger hocanında muayene ücreti var tabi diger hocada ciddi bişeyler gördü acaba ticarethane gibi birseymi oda aklıma geliyor inşallah Allahın izniyle sağlıkla kucağımza alırız sona dayanmışız zaten
Amin inşallah Allah büyüktür derdini veren rabbim dermanınıda verirAynen canım bence hiç aldırma .
Doğumdan sonra bakılır eğer varsa da rabbımın takdiri inşallah sıkımtı olmaz.
Sen dua et rabbıme sığın.
Çok çok teşekkür ederim inşallah öyledir her doktorun yanılma payı var erzurumda yaşadığım için çok iyi doktorlar varmı bilmiyorum da buraları bir doktorla görüştüm karından sovı almak yerine fetal dna yapıyorlarmıs anneden kolundan kan alıpÖncelikle inşallah korkulacak bir durum yoktur bebiş doğduğunda sapasağlam gelir. 34. hafta dediğiniz gibi yeterince büyük. sıvı aldırmak yerine imkanınız varsa başka bir perinatoloğa görünebilirsiniz bir de o detaylı baksın. Hoş her kafadan bir ses çıkınca da insan şaşırıyor ama bu da bir alternatif.
Benim kuzenime senin kizin down sendromlu olacak ona gore dusun dediler kuzenim az daha aldiracakti ama aldirmadi son anda vazgecti rabbim bana bunu verdyse vardir bi bildgi dedi ve su an 5 6 yaslarnda bi kizi var ve hepikizden zehir gibi gayette saglikli.
Aminnn inşallah bende namaz kıldım dua ettim inşallah Allahım verir şifasınıRabbim insallah saglikli verir bebegini.. uzulme rabbim buyuk cuma gunun hurmetine insaallah
Evet inşallah bende gönlümü kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum inşallah cok sağolunBence yatin kalkin rabbime dua edin hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Ki kist olsa bile dogduktan sonra doktorlar takip eder cozumu vardir moralijizi bozmayin tip cok ilerliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?