Gebelikte bebek beyninde kist

Ikili test nasil oldu sizin

13. Haftda gittik biz 2'li taramaya. Daha ultrasona yattığım gibi doktor da biz de kafasının arkasındaki kisti gördük.. süreç böyle başlamıştı....
Down sendromu riski cikip ileri testlere gonderdimi yoksa gerek duymadinmi ben 2liyi yaptirdim sonucu bekliyorum ama risk cikarsa ileri test arastirmasi istemiyorum sıkıntı moral bozuklugundan baska bisey olmuyo bu sürec

Down sendromu riski cikip ileri testlere gonderdimi yoksa gerek duymadinmi ben 2liyi yaptirdim sonucu bekliyorum ama risk cikarsa ileri test arastirmasi istemiyorum sıkıntı moral bozuklugundan baska bisey olmuyo bu sürec
O kadar çok duydum ki taralamarda %100 down tanısı konup aslan gibi bebekleri olanları insanların moralini bozmaktan başka birsey değil coğu sey iyice bizleri sıkıntıya sokuyorlar belkide herşey iyiyken bir anda üzüntğden altüst oluyordur

Bizim down sendromu değildi, bebeğimizin vücudunda bir çok organda sorun vardı

Arkadaşlar lütfen bana dua edin yarın doktora gideceğim kan tahlili sonucu ve Bebeğin beyin mRı nı cektirmeye benim dualarım sizlerle sizinkide benimle olsun inşallah

Allah yar ve yardımcınız olsun korkmayın rabbime sığının sizin yaşağınız acıyı annem bana hamile iken yasamış hatta aldır büyük bi engelli çocuk olur diyen doktor lar ... Annem 9 ay sadece rabbime yalvarmış evet beynimdeki sıvı duruyor ve ben 24 yasında 15 aylık evliyim . hayatım hep savaş halinde geçti güllük gülistanlık değildi ama annemin karnında başlattığı savaşı ben 24 yıldır devam ettiriyorum bu sıvı benim serabral palsi li dogmama sebep oldu evet fakat 24 yıl öncenin imkânları ile bile ben insanların gözle göremeyeceği kadar sağlıklı duruyorum . rehabilitasyon merkezlerleri havuzlar jimnastikler vs vs kendi her işimi kendim görüyorum . bu savaşın yanında üniversite bitirdim ve kpssden atanıp çalışma hayatına bile çoktan başladım diyeceğim o ki rabbime güvenip ondan medet umup savasınızı sürdürün ki hem şimdi hem evladınız doğunca oda sizin gibi ömür boyu savaşacak gücü kendinde bulsun . size yardımcı olabilcepim her konuyu danışabilirsiniz bu arada.

Benim iki tanıdığıma da %99 engelli olacak dediler bi sürü şey saydılar çocuklar da Allah'a şükür hiç bişey yok . Bu senin imtihanın sabret dua et genel de böyle dedileri çocukların çoğu sağlıklı oluyor

Şuan içimi okada rahatlattınız ki ben de günlerdir hiç bir namazımı aksatmadan kılıyor Allaha kendim için ve bütün anneler için dua ediyorum
Bugün Bebek için Beyin MR ı na gireceğiz
Doktor bebi okadar korkuttu ki bu cok ciddi birsey bu sıvı değil kitle ilerde ne olacağı belli olmaz herseye hazırlıklı ol zeka geriliği olabilir down sendromu olabilir hersey olabilir dedi 8. Ayımda belirdi bu ve bir haftadır ağlayıp dua ediyorum bebeğe de yansıyor bu üzgünlük siz de doğduğunuzda bir sıkıntı yoktu değil mi ?gayet sağlıklıydınız ?çok şükür Allah ailenize ve size çok çok sağlıklar versin ettiğiniz duaların bin misli size geri dönsün

Şuan içimi o kadar rahatlattınız ki ben de günlerdir hiç bir namazımı aksatmadan kılıyor Allaha kendim için ve bütün anneler için dua ediyorum
Bugün Bebek için Beyin MR ı na gireceğiz
Doktor bebi okadar korkuttu ki bu cok ciddi birsey bu sıvı değil kitle ilerde ne olacağı belli olmaz herseye hazırlıklı ol zeka geriliği olabilir down sendromu olabilir hersey olabilir dedi 8. Ayımda belirdi bu ve bir haftadır ağlayıp dua ediyorum bebeğe de yansıyor bu üzgünlük siz de doğduğunuzda bir sıkıntı yoktu değil mi ?gayet sağlıklıydınız ?çok şükür Allah ailenize ve size çok çok sağlıklar versin ettiğiniz duaların bin misli size geri dönsün

Canım benim rahatsuzlıgım var ama sıvı halen beynimde sol taraf kısıtlı az o kadar yemeği yapıp her işimi ayakta kendim görüyorum telefon numaramı vereyim ama nerden nasıl

Canım benim rahatsuzlıgım var ama sıvı halen beynimde sol taraf kısıtlı az o kadar yemeği yapıp her işimi ayakta kendim görüyorum telefon numaramı vereyim ama nerden nasıl
Mesela ne gibi rahatsızlığınız var burada çok iyi yazıyorsunuz yani sanki hiç bahsettiğiniz hastalığın hastası değil gibi özelden size mesaj attım ama gelmedi heralde yada yeni üyeyim diye gelmiyor mu

Bakın burada serabral palsi li yim havuz jimnastik vs gibi şeylerle çok sağlıklı durumda hayatımı idame ettirebiliyorum mesajı gördüm bn ordan cevap yazamadım kusura bakmayın işten eve anca geçtim şimdi tekrar deneyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…