Gebelikte bebek beyninde kist

Tüm yorumları okudum
Bu bahsedilen şey down sendromu ile aynı şey değil...

Aralık ayında 17 haftalık oğlumu suni sancıyla doğurdum, çünkü kafasının arkasında kist vardı ve beyni o kiste akmıştı- bunun yanında vücudunda çok fazla anomali vardı, kalbinin kenara itilmesi gibi.
Türkiye' nin en iyi perinatologuna Atıl Yüksel'e gittim. Yaşayamaz kızım dedi, zehirleyecek seni dedi.

Amaaaaaa
Oğlumun beyin kemiği kapanmamıştı, bu yüzden her şey mahvoldu... iyi bir perinataloga gidin. Fetal testi de yaptırın. Sorun varsa ona göre doğumhaneyi hazırlayacaklardır. Belki hiç gerek kalmayacak belki de hemen ameliyata alınacak,size dua edeceğim. Siz de edin...

Ben şunu öğrendim ki rabbim ne derse o... gerisi bomboş... mucizeyi veren de O, sınavı veren de...

Evet benimde 34 haftalık benden de kan testi MR ve karından alınan sıvı testini istedi ama bir baska doktor karından sıvı almasına gerek yok koldan fetal DNA alabilir dedi.suan da doktor beyin kistinde bir kaymadan bahsetmedi ama tabi bilemeyiz ne olacağını kimisi diyor ki MR a girme bebek cok kötü etkilenir kafam karısık üzgünüm sürekli ruyalar görüyorum sürekli ağlıyorum erzurumda imkanlar o kadar kosotlı ki en iyisi bu gittimiğimiz perinatologmus yani bilmiyorum ailem yanımda değil burada değil bir doktora gidiyorsun ikinciye götürmüyorlar ne gerek var diyorlar sizin bebeğinizin durumu nasıl şimdi Allah şifa versin inşallah düzelir bana durumunuzu yazın lütfen dua edeceğim tabiki de

Son düzenleme:
Ben evladımı kaybettim... ama Allah'a sığındım. Şimdi yine hamileyim.. tevekkül edin arkadaşım. Rabbim ne isterse o olacak, milyonların da olsa bu böyle

Ben evladımı kaybettim... ama Allah'a sığındım. Şimdi yine hamileyim.. tevekkül edin arkadaşım. Rabbim ne isterse o olacak, milyonların da olsa bu böyle
Allah yardımcınız olsun sabır versin Rabbim inşallah hamileliğiniz çok iyi geçer herşey iyi olur Allahtan başka sığınacak kapımız yok

Allah yardımcınız olsun sabır versin Rabbim inşallah hamileliğiniz çok iyi geçer herşey iyi olur Allahtan başka sığınacak kapımız yok
Sizin için dua ediyorum inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız . Namazlarımda da dua edeceğim aklımdasınız

Bu bebeğinizi sağlıkla almayı nasip etsin Rabbim

Şimdilik daha çok küçük...
Allahım bir daha yaşatmasın yazarım size de
Amin inşallah ben namazlarımdan sonra sizin içinde dua ettim tüm hamileler içinde inanıyorum ki sıkıntısız cok güzel bir bebeğiniz olacak kendinize cok dikkat edin mutlu huzurlu olun inşallah

inşallah bebeğin doğunca hiç birşeyi çıkmazsa sende kokusunu içine çeker derin bir oh çekersin canım. allah tüm kötülüklerden hastalıklardan korusun meleğimizi

Boyle seyler okuyunca cok korkuyorum 13 haftalikim Allah saglikli cocuklar nasip etsin herkese.
İnşallah güzel ve sağlıklı bir gebelik geçirir bebeğinizi sağlıklı bir şekilde elinize alırsınız Hersey Allahtan başımızın üstüne inşallah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim korkmayın dua edin Allah her zaman yanımızda

Boyle seyler okuyunca cok korkuyorum 13 haftalikim Allah saglikli cocuklar nasip etsin herkese.
Hamilelik zaten vesvese işi, çok büyük sınav.. korkma canım, benim yaşadığım şeyin bir nedeni yok ve 10.000 gebeklikten birinde oluyormuş.

Ben tüm bunlar olmadan önce hamileliğimde çok agrasiftim, her şeye ağlıyordum. Şimdi bir de gör beni, herşey Rabbimden, beslenmeme dikkat ediyorum. Sigarayı kestim direk, ani hareket etmiyorum.
Ben yapabileceklerim bunlar. Gücümün yetemedikleri için kendimi parçalamayı bıraktım ben.

Sağlıklı ise de Allah diyeceğiz değilse de. O yüzden vesvese etme neyden korkuyorsun? Bizi bizden çok düşünenimiz var

Bende herseyi cok takıyorum agresiflik yapıyorum herşeyi de kafama takıyorum hasas dönem belki ondan hiç birimiz hiç bir seyi kafamıza takmayalım inşallahbende suan sizin güzel dualarınız ve yorumlsrınız ile üzülmeyi bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…