• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte bebek hareketliliği

eymendninnannesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2025
87
27
3
25
Bugün kadınlarla oturuyoruz şey deniyor kimisi erkek bebek anne karnında ulturasonda hareketli olur diyor kimisi kız daha erken hareketli olur diyor ben 11 haftanın başından beri nabız atar gibi çok az bazen sağda bazen solda hissediyorum ama gaz gibi değil nabız atar gibi iki üç tık tık devamı yok şuan 11+6 olduk ama ben buna çok inanmıyorum yok kızda böyle yok erkekte böyle benim oğlum çok az hareket ederdi hatta hissetmediğim için doktora bile derdim 8 aylık ama hareketi çok az diye normal derdi her gebelik farklıdır tabiki ama buna direk yorulması saçma değil mi

Her hamilelik farklıdır ama gerçekten bende öyle oldu kızımı 12-13 haftada hissettim oğlanlarda 17 yi buldu 😂😂

Her hamilelik farklıdır ama gerçekten bende öyle oldu kızımı 12-13 haftada hissettim oğlanlarda 17 yi buldu 😂😂
Bende içinde birşey kayar gibi oluyor arada nadir de olsa pıt pıt atışlar ben oğlumda 17 haftada hissettim ama çok az hareket ederdi bakalım daha cinsiyeti öğrenmedim ama hayırlısı olsun inşallah gönlümüzden geçen olur

Back
X