Gebelikte bel ağrısı

zeynep4

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
12.221
2.447
773
Hanımlar 13+2 haftalık gebeyim
Bel ağrısi özellikle belin yan tarafları zonklar gibi ağrı oluyor girip çıkıyor
Bazan kasiga iğneler batıyor bıçak saplanıyor bunlar normalmi

Hanımlar 13+2 haftalık gebeyim
Bel ağrısi özellikle belin yan tarafları zonklar gibi ağrı oluyor girip çıkıyor
Bazan kasiga iğneler batıyor bıçak saplanıyor bunlar normalmi
En son ne zaman kontrole gittiniz korkutmak istemem ama aynı şeyler bendede oldu omurgamın yanında kalp atıyor gibiydi kasığımda da aynı belirtiler vardı ve bazen de yumruk var gibi hissediyordum 5 10 dakikaya anca geçiyordu ve iştahım da azalmıştı cumartesi günü kürtaj oldum burda okudum doktora gitmedim herkes bel ağrısı normal demiş idrar testimde temiz çıkmıştı işte meğer kalbi durmuş bir ay ölü ölü taşımışım şüpheniz varsa doktora gidin

En son ne zaman kontrole gittiniz korkutmak istemem ama aynı şeyler bendede oldu omurgamın yanında kalp atıyor gibiydi kasığımda da aynı belirtiler vardı ve bazen de yumruk var gibi hissediyordum 5 10 dakikaya anca geçiyordu ve iştahım da azalmıştı cumartesi günü kürtaj oldum burda okudum doktora gitmedim herkes bel ağrısı normal demiş idrar testimde temiz çıkmıştı işte meğer kalbi durmuş bir ay ölü ölü taşımışım şüpheniz varsa doktora gidin
Yazdığımin önceki günü gitmiştim zaten herşey normal dedi
Benim ağrım şuan geçti zaten usutmusum
5 10 dakika çok fazla zaman zaten benimki saniyelik girip çıkıyordu
Geçmiş olsun size

Kanamanız falan olmadimi hiç
Kaç haftalikti

Kanamanız falan olmadimi hiç
Kaç haftalikti
Olmadı progestan fitil proluton düşük iğnesi falan kullanıyordum ondan düşmemiş olabilir 13 haftalıkken öğrendim 8 yada 9 haftalıkken kalbi durmuş sadece bir kez falan yeşil sümüksü leke gelmişti onada ihtimal vermiştim fitil kullanmıştım bazen bir kaç gün geçiyordu ağrı bir arada üşuttüm herhalde gece sırtımı açtıysam dedim kalın giyinip uyudum geçti sonra geri başladı 2 3 güne bir başlıyordu tahminime göre bence ben kontrole gittim kalp atışını duydum bir iki gün sonra öldü çünkü belirtiler o zaman başladı ama ben ilk olunca ve tüp bebekle olup çok emek verince konduramadım kan cıvıtıcı igne kullanıyodum o yüzden de kalp durması riski aklımın ucundan geçmezdi hep araştırdım bel ağrısını herkes normal diyordu tecrübesizlik işte

Gecmis olsun üzüldüm
Sizinki baya agrimis ama 10 dakika diyorsunuz keşke gitseydiniz doktora ama ne yapılabilirki düşüğü onleyemezler
Bulantı kusmalariniz oldumuydu kesildimi o zamanlar

Gecmis olsun üzüldüm
Sizinki baya agrimis ama 10 dakika diyorsunuz keşke gitseydiniz doktora ama ne yapılabilirki düşüğü onleyemezler
Bulantı kusmalariniz oldumuydu kesildimi o zamanlar
Benim başından beri hiç bulantı kusmam olmamıştı zaten o yüzden tek belirtim bel ve kasık ağrısı oldu ilk gebelik olunca ve çok isteyince insan konduramıyor normal sandım

Back
X