Gebelikte bulantı ve iştah kaybı

Mrvcandan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
47
50
3
34
Kızlar 5+4 günlük hamileyim bu hafta bulantıyla uyanıyorum acıktığımı hissetsemde bir şey yemek istemiyorum yapacak halimde olmuyo ve sürekli uyku modundayım🤔 benim gibi olan var mı bu kadar erken mi başlıyor etkileri😮😮

5+2 de öyle bir basladiki ne yemek ne içmek bol bol serum yedim ise gidemedim hayatımın en zor dönemleriydi

2 haftalıkken başladı 5 ay sürdü bulantım ve kusmam kızım bu ayın 14 ünde benimle aynı gün doğum günü yapıcaz

bende 5+4deyim, tam bulantı değil ama sanki midem ağzımda, herşeyden iğreniyorum yediğim hiçbirşey tat vermiyor.

5ay mı 😮😮😮 nasıl dayandınız o kadar ya çok zor

Dayanılıyor canım çok zordu evden dışarı sadece doktor kontrolünden doktor kontrolüne çıkıyordum koma halinde yatıyordum çok zor geçti benim hamileliğim

6. Haftada başladı çok fena gece bile oluyor uyanıyorum kızımda sadece gündüz olurdu çok zor Allah yardım etsin ne zaman geçecek bilmiyorum 😢

Dayanılıyor canım çok zordu evden dışarı sadece doktor kontrolünden doktor kontrolüne çıkıyordum koma halinde yatıyordum çok zor geçti benim hamileliğim
Bir bakanım olsa daha kolay atlatırım belki yataktan çıkamıyorum eşim işten gelecek yemek yapamıyorum kendimi eksik hissediyorum bir şey yapamadığım için çöktüm resmen

Bir bakanım olsa daha kolay atlatırım belki yataktan çıkamıyorum eşim işten gelecek yemek yapamıyorum kendimi eksik hissediyorum bir şey yapamadığım için çöktüm resmen

Kendini eksik falan hissetme sen can taşıyorsun canım eşin gelince de bi makarna veya menemen yapar oldu bitti..zaten hamilelik zor böyle seyler deme

Back
X