Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin ki yine de iyiymiş ben kendimde değilim resmenbende 5+4deyim, tam bulantı değil ama sanki midem ağzımda, herşeyden iğreniyorum yediğim hiçbirşey tat vermiyor.
5ay mı2 haftalıkken başladı 5 ay sürdü bulantım ve kusmam kızım bu ayın 14 ünde benimle aynı gün doğum günü yapıcaz
5ay mınasıl dayandınız o kadar ya çok zor
çok şükür şuan için bu şekilde devam ediyor. doktorum bunun için az az ama sık aralıkla ye mideni boş bırakma tatlıdan uzak dur dediSenin ki yine de iyiymiş ben kendimde değilim resmen![]()
Bir bakanım olsa daha kolay atlatırım belki yataktan çıkamıyorum eşim işten gelecek yemek yapamıyorum kendimi eksik hissediyorum bir şey yapamadığım için çöktüm resmenDayanılıyor canım çok zordu evden dışarı sadece doktor kontrolünden doktor kontrolüne çıkıyordum koma halinde yatıyordum çok zor geçti benim hamileliğim
Bende öyle denicem ama yemek yiyemiyorum meyve ve sulu şeylerle idare ediyorum birde yumurtaçok şükür şuan için bu şekilde devam ediyor. doktorum bunun için az az ama sık aralıkla ye mideni boş bırakma tatlıdan uzak dur dedi
Bir bakanım olsa daha kolay atlatırım belki yataktan çıkamıyorum eşim işten gelecek yemek yapamıyorum kendimi eksik hissediyorum bir şey yapamadığım için çöktüm resmen
Işte bu süreçte makarna ekmek pirinç gibi şeyleri az az ye dedi doktorBende öyle denicem ama yemek yiyemiyorum meyve ve sulu şeylerle idare ediyorum birde yumurta![]()