- Konu Sahibi bade123567
-
Olur canım bende öyle yapacamAyniyiz o zamanbenimde bi hafta geriden geliyo. O zaman liste yapayim ne alincaksa yavas yavas almaya baslayayim.mesela her ay 200 lira ayirabiliriyorum bebege .mantikli olur mu
Bimin bu haftaki urunlerini kacirdim bi dahakine bakicamHer ay al birşeyler koy kenara.. mesela bimi takip et. Oraya bebek malzemeleri geliyor.. ben oradan da alıyorum.. Komple 5 bin yetmeyebilir. Şöyle hastanelerde doğum paketi oluyor eğer özele gidecekseniz. Doğum paketinin ücretini öğrenip haskane masrafını ona göre ayarlarsınız.gerisini de her ay birşeyler alarak tamamlarsınız. mesela ben bebeğime oda yapmadl park beşik aldım 600 tl falandı .. Kademeli yüksek ve alçak. Hareketlenince üst katı çıkartıyorsun.. Bu şekilde düşünürseniz füzla masrafınz olmaz
Ben su anne yani besiklerden alayim diye dusunmustim ama huggy markanin 500 liraydi
Evet dogru soyluyosunuz.fazla fazla masraf oluyoonu 6. Aydan sonra kullanamıyorsun ben de düşündüm de sonra normal yatak almaya karar verdim. 2 yaşa kadar kullanılıyor en azından.
Kalp atisini duydunuz muOlur canım bende öyle yapacam
0 3 ay mutlaka alınacak ama çok değil en fazla 4 5 takım alirsnz duruma göre ekleme yaparsnz. Citcitli badi ve zıbın tarzı önü acılan alın.0 3 ay kafadan geçmeli almayın.Elbiseleri en sonra birakayim diyorum.belki cok gelismis bi bebek olur ve 0-3 ayi cok giyemez yada gelisimi az olur bi sure 0-3 giyer diye.baska ne alabilirim
Yok kuzum 2 hafta sonraKalp atisini duydunuz mu
Göğüs pompası ve biberon ısıtıcı lazım olmayblr ama onları doğumdan sonra alrsnz. Ki emzirecksnz umarım öyle olur hiç bir masrafa gerek yok. Ama araba fiyatları habire uçuyor.Bebek arabasini esim biraz zaman gecsin oyle alalim diyo.annemlerin yaninda dogum yapma ihtimalim var.6.aydan sonraya birakalim tasimak zorunda kalmayalim ordan oraya diyo.gogus pompasi biberon isitici falan var pahali olan.onlar erken gibi sanki.baska ne alabilirim
virusten dolayı ates olcer almıstım .kulaktan ve ınce uclu koltuk altından var.ben o zaman yavastan baslayayım agız mendılı müslin falan alayım bu ay0 3 ay mutlaka alınacak ama çok değil en fazla 4 5 takım alirsnz duruma göre ekleme yaparsnz. Citcitli badi ve zıbın tarzı önü acılan alın.0 3 ay kafadan geçmeli almayın.
Bol ağız mendili
Çorap ama havlululu olanlrdn çorap boğazlri kesmesin bacaklarını.
Eldiven tirnaklarni keseblrsnz almyn doktorlar önermiyor
Ateş ölçer 2 adet farkli marka
evet o da dogru nerdeyse 500 artmıslar gecen seneden beriGöğüs pompası ve biberon ısıtıcı lazım olmayblr ama onları doğumdan sonra alrsnz. Ki emzirecksnz umarım öyle olur hiç bir masrafa gerek yok. Ama araba fiyatları habire uçuyor.
banada 2 hafta sonra gel dedi.gecmiyo zamanYok kuzum 2 hafta sonra
Geçer geçer ben asıl cinsiyetini çok merak ediyorumbanada 2 hafta sonra gel dedi.gecmiyo zaman
Yani olabilir ama onu belli aydan sonra kullanamıyorsun park beşiği 5 yaşına kadar bile kullanabiliyorsun.. oda yapana kadar kullanılabilir.Ben su anne yani besiklerden alayim diye dusunmustim ama huggy markanin 500 liraydi
içine dogan bi cinsiyet var mı? ben hep erkek dıye gecıyo içimdenGeçer geçer ben asıl cinsiyetini çok merak ediyorum
ben zaten ilk 6 ay oda yapmıycam.dogduktan sonra belimiz bukulcek zaten para kalmayacak :)Yani olabilir ama onu belli aydan sonra kullanamıyorsun park beşiği 5 yaşına kadar bile kullanabiliyorsun.. oda yapana kadar kullanılabilir.
Ben tüm benliğimle kız diyorumiçine dogan bi cinsiyet var mı? ben hep erkek dıye gecıyo içimden
Olsun güzel zamanlar bunlar zor olsada.sağlıkla doğsun inşaALLAHben zaten ilk 6 ay oda yapmıycam.dogduktan sonra belimiz bukulcek zaten para kalmayacak :)
hadi insallah: ) saglıklı olsunda onemlı degil cınsıyetı benım ıcın.sımdılık bısey alırsam cinsiyetsız esyalar almayı dusunuyorum.cınsıyet bellı olursa ona gore alırım pembe yada mavı:)Ben tüm benliğimle kız diyorum
Ben kalp atışına giderim bebeği göreyim hemen anlarımda cinsiyeti daha boş keseyi gördümhadi insallah: ) saglıklı olsunda onemlı degil cınsıyetı benım ıcın.sımdılık bısey alırsam cinsiyetsız esyalar almayı dusunuyorum.cınsıyet bellı olursa ona gore alırım pembe yada mavı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?