Gebelikte bütçe

Bimin bu haftaki urunlerini kacirdim bi dahakine bakicam

Elbiseleri en sonra birakayim diyorum.belki cok gelismis bi bebek olur ve 0-3 ayi cok giyemez yada gelisimi az olur bi sure 0-3 giyer diye.baska ne alabilirim
0 3 ay mutlaka alınacak ama çok değil en fazla 4 5 takım alirsnz duruma göre ekleme yaparsnz. Citcitli badi ve zıbın tarzı önü acılan alın.0 3 ay kafadan geçmeli almayın.
Bol ağız mendili
Çorap ama havlululu olanlrdn çorap boğazlri kesmesin bacaklarını.
Eldiven tirnaklarni keseblrsnz almyn doktorlar önermiyor
Ateş ölçer 2 adet farkli marka

Göğüs pompası ve biberon ısıtıcı lazım olmayblr ama onları doğumdan sonra alrsnz. Ki emzirecksnz umarım öyle olur hiç bir masrafa gerek yok. Ama araba fiyatları habire uçuyor.

virusten dolayı ates olcer almıstım .kulaktan ve ınce uclu koltuk altından var.ben o zaman yavastan baslayayım agız mendılı müslin falan alayım bu ay

Merhaba.
Oncelikle hayirli olsun
Butce sizin butcenize bagli
Birde etrafinizdakilerin hevesine
Size ne kdr hediye alinir, onceden buyumus cocuk varmi park yatak yurutec hoppala oyuncak ana kucagi bunlar gelirmi
Annem torununa bebek arabasini ve besigini almisti ben aldiklarimi sayamam 3 sepet yaptim iyisi kotusu cok ucuzu gezmeligi bezi kozmetigi bir cok seyini aldim
2. Ele karsi olmayin letgoya bakin cok uyguna urun bulabilirsiniz cok uzun sure kullanilan bir ana kucagini cocuk sevmemis biz almistik cok rahat etti hala cok seviyor 1 yasinda normal fiyatina alamazdik
Indirim donemlerini kollayin uzun zamani olsada bazi seyleri almaktan cekinmeyin aylik butcenizi doldurun

Ben kalp atışına giderim bebeği göreyim hemen anlarımda cinsiyeti daha boş keseyi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…