Gebelikte bütçe

ben ve esim ilk cocuguz o yuzden yakınlardan kalan bısey yok :) herkes bekle daha cok zaman var diyo ama herseyin fiyatı artıyo para biriktirip 7-8. ayda gidip hepsini alırsın diyenlere hangi parayla alacam diye sormak ıstıyorum :) aıleler biraz destek olabılır belkı ama yardım ısteyemem kendılerı alırsa alırlar.ıkıncı el hıc dusunmemıstım bı bakayım guzel fıkır:)
 


Yani 7 8 ay degilde cinsiyetinin kesinlestigi gun bir ani, sonra subatta e bebek indirimi degerlendirilebilir
Bazi urunler cok kullanisli ama dayanikli 2. El cok mantikli oluyor
Hediye isi zamanla netlesir onlar sorarlar ztn
 
Birde mutlaka devlet hastahanesine gebeligin basinda gidin kaydiniz olsun
Olurda isler ters giderse zorlanmayin
Devlet hastahanelerindeki imkanlar heryerde olmuyor
 
Yani 7 8 ay degilde cinsiyetinin kesinlestigi gun bir ani, sonra subatta e bebek indirimi degerlendirilebilir
Bazi urunler cok kullanisli ama dayanikli 2. El cok mantikli oluyor
Hediye isi zamanla netlesir onlar sorarlar ztn
subatta arabaya küvete falan baksam mı ebebekten
 
virusten dolayı ates olcer almıstım .kulaktan ve ınce uclu koltuk altından var.ben o zaman yavastan baslayayım agız mendılı müslin falan alayım bu ay
Yenidoğan 1 yaşına kadar sadce eski tarz olan koltuk altı öneriyor doktorlar kulaktan değil.
 
Allexperes mi ne varya ismini yanlış yazabilirim ablam ordan almıştı 2 aya geldi çok uyguna aldı bende ordan alcam ateş ölçeği filan
 
Bütçe ayırmaktan ziyade elinize para geçtikçe ihtiyaçları alın bence. Listeler vardır internette alınacak bir sürü şey var.
 
Ben daha yeni hamileyim ama bi butce planlamasi yapmam gerekiyo doktor ve test ucretleri bebege alincaklar falan ay ay bolmek istiyorum.ortalama olarak testler ve bebege alinacaklar ne kadar tutuyo acaba?
İkican hamilelik sigortasi yaptır. Çok uyguna geliyor. Bütün muayene tahlil tetkik doğum bebeğin ilk tahlilleri dahil. 5bck verdim.2 sene once İstanbul medicalparkra doğurdum Kocaeli Medicalpark mesela daha ucuzdu. Daha adı bilinmemis hastaneler 3 bçk du. Ve içinde herşey var dediğim. Gibi. 2 senede her şeye çok zam geldi. 5bckluk lüks paket olmuştur 7bin ama yine de her ay muayene ücreti 350 lira en az burada. Doğum 15 bin filan. Bir de tahlili suyu büyü cok pahalı oluyor. Kaç aylık bebeğin ? Hastane çıkışı gibi şeyleri ocakta indirim dönemi gelir o zaman LCW ya bak derim. En uygun hem kaliteli hem de güzeller.
 
Elektrikli göğüs pompası gibi seyleri doğumdan sonra letgodan alın bence. Benim hiç sütüm olmadı. Hamileyken manuel almıştım. O olduğu gibi kaldı. Manuel ile olmaz bu iş deyip elektrikli aldım.o sütümü getirir diye tabi ki bir kaç deneme ile onu da hiç kullanmadım. İkisini de hiç kullanamadim. Dün koydum letgo ile dolap a.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…