- 25 Eylül 2020
- 271
- 117
- 53
- 33
- Konu Sahibi bade123567
-
ben ve esim ilk cocuguz o yuzden yakınlardan kalan bısey yok :) herkes bekle daha cok zaman var diyo ama herseyin fiyatı artıyo para biriktirip 7-8. ayda gidip hepsini alırsın diyenlere hangi parayla alacam diye sormak ıstıyorum :) aıleler biraz destek olabılır belkı ama yardım ısteyemem kendılerı alırsa alırlar.ıkıncı el hıc dusunmemıstım bı bakayım guzel fıkır:)Merhaba.
Oncelikle hayirli olsun
Butce sizin butcenize bagli
Birde etrafinizdakilerin hevesine
Size ne kdr hediye alinir, onceden buyumus cocuk varmi park yatak yurutec hoppala oyuncak ana kucagi bunlar gelirmi
Annem torununa bebek arabasini ve besigini almisti ben aldiklarimi sayamam 3 sepet yaptim iyisi kotusu cok ucuzu gezmeligi bezi kozmetigi bir cok seyini aldim
2. Ele karsi olmayin letgoya bakin cok uyguna urun bulabilirsiniz cok uzun sure kullanilan bir ana kucagini cocuk sevmemis biz almistik cok rahat etti hala cok seviyor 1 yasinda normal fiyatina alamazdik
Indirim donemlerini kollayin uzun zamani olsada bazi seyleri almaktan ce pkinmeyin aylik butcenizi doldurun
benım kesenın ıcınde iki milim bi nokta vardi heralde dedım bebek bu:)Ben kalp atışına giderim bebeği göreyim hemen anlarımda cinsiyeti daha boş keseyi gördüm
Ben o iki milimi bile görmedim resim var mı atsanabenım kesenın ıcınde iki milim bi nokta vardi heralde dedım bebek bu:)
ınsallah ya:)Olsun güzel zamanlar bunlar zor olsada.sağlıkla doğsun inşaALLAH
ben ve esim ilk cocuguz o yuzden yakınlardan kalan bısey yok :) herkes bekle daha cok zaman var diyo ama herseyin fiyatı artıyo para biriktirip 7-8. ayda gidip hepsini alırsın diyenlere hangi parayla alacam diye sormak ıstıyorum :) aıleler biraz destek olabılır belkı ama yardım ısteyemem kendılerı alırsa alırlar.ıkıncı el hıc dusunmemıstım bı bakayım guzel fıkır:)
resim vermedi kalp atısı duyulunca bakalım o zamana tam netlesir ozaman vereyım dedıBen o iki milimi bile görmedim resim var mı atsana
Bana verdi sadece kese varresim vermedi kalp atısı duyulunca bakalım o zamana tam netlesir ozaman vereyım dedı
subatta arabaya küvete falan baksam mı ebebektenYani 7 8 ay degilde cinsiyetinin kesinlestigi gun bir ani, sonra subatta e bebek indirimi degerlendirilebilir
Bazi urunler cok kullanisli ama dayanikli 2. El cok mantikli oluyor
Hediye isi zamanla netlesir onlar sorarlar ztn
evet onu yapıcam kalp atısını duyduktan sonraBirde mutlaka devlet hastahanesine gebeligin basinda gidin kaydiniz olsun
Olurda isler ters giderse zorlanmayin
Devlet hastahanelerindeki imkanlar heryerde olmuyor
testler yapıcam dedı kalp atısını duyduktan sonra.onlar biraz pahalımıs sanırımBana verdi sadece kese var
Yenidoğan 1 yaşına kadar sadce eski tarz olan koltuk altı öneriyor doktorlar kulaktan değil.virusten dolayı ates olcer almıstım .kulaktan ve ınce uclu koltuk altından var.ben o zaman yavastan baslayayım agız mendılı müslin falan alayım bu ay
Havalar az isinsin hemen artar zaten ben şuan baston bakyrm mesela travel sisteme güzel diye cok para verdim ama sonuç 1 yasa kadar kullandımevet o da dogru nerdeyse 500 artmıslar gecen seneden beri
travel sistemde portbebe olanları egip baston gibi kullanabılıyolar ama?Havalar az isinsin hemen artar zaten ben şuan baston bakyrm mesela travel sisteme güzel diye cok para verdim ama sonuç 1 yasa kadar kullandım
bende alısverıs yapıyorum ordan ama vergıyle beraber turkıyedekı fıyatına gelıyo artıkAllexperes mi ne varya ismini yanlış yazabilirim ablam ordan almıştı 2 aya geldi çok uyguna aldı bende ordan alcam ateş ölçeği filan
travel sistemde portbebe olanları egip baston gibi kullanabılıyolar ama?
İkican hamilelik sigortasi yaptır. Çok uyguna geliyor. Bütün muayene tahlil tetkik doğum bebeğin ilk tahlilleri dahil. 5bck verdim.2 sene once İstanbul medicalparkra doğurdum Kocaeli Medicalpark mesela daha ucuzdu. Daha adı bilinmemis hastaneler 3 bçk du. Ve içinde herşey var dediğim. Gibi. 2 senede her şeye çok zam geldi. 5bckluk lüks paket olmuştur 7bin ama yine de her ay muayene ücreti 350 lira en az burada. Doğum 15 bin filan. Bir de tahlili suyu büyü cok pahalı oluyor. Kaç aylık bebeğin ? Hastane çıkışı gibi şeyleri ocakta indirim dönemi gelir o zaman LCW ya bak derim. En uygun hem kaliteli hem de güzeller.Ben daha yeni hamileyim ama bi butce planlamasi yapmam gerekiyo doktor ve test ucretleri bebege alincaklar falan ay ay bolmek istiyorum.ortalama olarak testler ve bebege alinacaklar ne kadar tutuyo acaba?
Elektrikli göğüs pompası gibi seyleri doğumdan sonra letgodan alın bence. Benim hiç sütüm olmadı. Hamileyken manuel almıştım. O olduğu gibi kaldı. Manuel ile olmaz bu iş deyip elektrikli aldım.o sütümü getirir diye tabi ki bir kaç deneme ile onu da hiç kullanmadım. İkisini de hiç kullanamadim. Dün koydum letgo ile dolap a.Bebek arabasini esim biraz zaman gecsin oyle alalim diyo.annemlerin yaninda dogum yapma ihtimalim var.6.aydan sonraya birakalim tasimak zorunda kalmayalim ordan oraya diyo.gogus pompasi biberon isitici falan var pahali olan.onlar erken gibi sanki.baska ne alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?