- 12 Eylül 2018
- 761
- 1.045
- 113
- 37
- Konu Sahibi bade123567
-
Ya neden gebelik sigortası yaptirmiyorsunuz? En mantıklısı oo boşu boşuna dünya para vermissinizaaa öyle mi özellerin fiyatları çok değişken bilemiyorum ama en azından kan tahlillerini sağlık ocağında yaptırıyorum ben. İlk ay toxoplazma testleri çıktı sağlık ocağı yapmadı devlete gönderdi. Benim eşim de covidden dolayı izin vermedi. Özel lab buldum 400 tuttu ama belki sizin oralarda daha ucuzdur istanbulda böyle.
İkili teste girdim 3. Ay ona da 300 verdim. Her ay muayeneye ek 300-400 masraf çıkıyor yani.
Ya neden gebelik sigortası yaptirmiyorsunuz? En mantıklısı oo boşu boşuna dünya para vermissiniz
aaa onu bılmıyodum bakIste 2. Kisimda ayakları sığmadı rahat etmedi boyu uzunca
henuz cok yenı ama butce sıkıntısı cekecegımızı dusundum fıyatlara bakınca.yavas yavas müslin agız bezı falan baslayayım dıger ay ıslak mencıl falan boyle ufak seylerı alayım subatta ebebekte ındırım varmıs besıkle arabaya ordan bakarım dedımElektrikli göğüs pompası gibi seyleri doğumdan sonra letgodan alın bence. Benim hiç sütüm olmadı. Hamileyken manuel almıştım. O olduğu gibi kaldı. Manuel ile olmaz bu iş deyip elektrikli aldım.o sütümü getirir diye tabi ki bir kaç deneme ile onu da hiç kullanmadım. İkisini de hiç kullanamadim. Dün koydum letgo ile dolap a.
Hamileyken yapılıyor. Devlet destekli olduğu için uygun. Tamamlayici sigortalar kategorisinde. Diğerleri hiç mantıklı değil. Bende bakmıştım. Baştan ödeyeceğim ya hamile hemen kalamazsam vs demiştim. Sonra bunu öğrenince hamile kalmayı bekledim ki iyiki öyle yapmışım 1 bçk sene de ancak hamile kalabilmistim. 4 haftalık hamile iken yaptırdım. Sadece detaylı perinatologu karşılamadı. Onu da bağcılar'da medipolde gecerliymis arkadaşım ona da para vermedi. Ama ben anadolu yakasında oldugum iicn uğraşmak istemedim. Onun dışında 5 kuruş ödemedim. Bebeğin ilk kulak duyma göz bilmem ne muayenelerini vs bile kapsam içindeönceden yaptırmak gerekmiyor muydu onu? Şu an yapabilir miyim?
Bilmiyorum acıbadem sigortam vardı ama çok planlı olmadığı için doğum teminatı eklemedim şimdi de acıbademe gidiyorum sadece indirim alıyorum. Normal özellerden bayağı bir pahalı zaten.
Hayır bu
Hamileyken yapılıyor. Devlet destekli olduğu için uygun. Tamamlayici sigortalar kategorisinde. Diğerleri hiç mantıklı değil. Bende bakmıştım. Baştan ödeyeceğim ya hamile hemen kalamazsam vs demiştim. Sonra bunu öğrenince hamile kalmayı bekledim ki iyiki öyle yapmışım 1 bçk sene de ancak hamile kalabilmistim. 4 haftalık hamile iken yaptırdım. Sadece detaylı perinatologu karşılamadı. Onu da bağcılar'da medipolde gecerliymis arkadaşım ona da para vermedi. Ama ben anadolu yakasında oldugum iicn uğraşmak istemedim. Onun dışında 5 kuruş ödemedim. Bebeğin ilk kulak duyma göz bilmem ne muayenelerini vs bile kapsam içinde
Acıbadem yapmaz. Sigorta şirketi ile konusun demir hayat yapıyor. Onlar çalışmıyorsa başka sigorta şirketi bulursunuz.aaa hemen arayacağım acıbadem sigortayı yarın. Sigorta şirketi ile görüşüyorum bunu değil mi?
Acıbadem yapmaz. Sigorta şirketi ile konusun demir hayat yapıyor. Onlar çalışmıyorsa başka sigorta şirketi bulursunuz.
Canım bende şuan hamileyim.. Çok zor bir süreç hem maddi hem manevi.. Hastane masraflarınız gittiğiniz hastaneye ve doktorunuza göre değişir.. Bebek ihtiyaçlarına gelince kesinlikle baştan her ay birşeyler alıp kenara koymakla başlayın.. Ben çoğu şeyi sonlara bıraktım en son 5 parça birşey aldım 1000 tl ödedim.. Ki bunun beşiği, bebek arabası bilmem nesi falan da var bütçenize göre değişir tabi ki ama onlara da azımsanmayacak kadar paralar verdik.. Hiç ama hiç hesap ettiğiniz gibi olmuyor.. Daha yeni kendime emzirme sütyeni, atleti, pijama falan aldım sadece bebeğin ihtiyacı olmuyor bu dönemde o yüzden yavaş yavaş indirim kovalamaya takip etmeye başlayın.. Eksikler asla bitmiyor.. Liste yaptım güya ama bakıyorum yine birşeyler çıkıyor bebişin burnunu temizlemek için bile ayrı bir alet alıyoruzBen daha yeni hamileyim ama bi butce planlamasi yapmam gerekiyo doktor ve test ucretleri bebege alincaklar falan ay ay bolmek istiyorum.ortalama olarak testler ve bebege alinacaklar ne kadar tutuyo acaba?
pazartesi civilimde kundak müslin agız bezi önlük falan indirim var gidip bi bakıcam.e bebekten daha uyguna geliyoCanım bende şuan hamileyim.. Çok zor bir süreç hem maddi hem manevi.. Hastane masraflarınız gittiğiniz hastaneye ve doktorunuza göre değişir.. Bebek ihtiyaçlarına gelince kesinlikle baştan her ay birşeyler alıp kenara koymakla başlayın.. Ben çoğu şeyi sonlara bıraktım en son 5 parça birşey aldım 1000 tl ödedim.. Ki bunun beşiği, bebek arabası bilmem nesi falan da var bütçenize göre değişir tabi ki ama onlara da azımsanmayacak kadar paralar verdik.. Hiç ama hiç hesap ettiğiniz gibi olmuyor.. Daha yeni kendime emzirme sütyeni, atleti, pijama falan aldım sadece bebeğin ihtiyacı olmuyor bu dönemde o yüzden yavaş yavaş indirim kovalamaya takip etmeye başlayın.. Eksikler asla bitmiyor.. Liste yaptım güya ama bakıyorum yine birşeyler çıkıyor bebişin burnunu temizlemek için bile ayrı bir alet alıyoruzyerim onun burnunu Şimdi sizin yapacağınız şey bir yerlerden başlamak.. Mesela anne bakım çantası, bebeğinize havlu, küvet, reflü yatağı, ağız mendilleri, müslin battaniye, hastane çıkışı bilmem nesi gibi şeyleri almaya başlayın bir odaya istifleyin..
Pazarlardada çok güzel müslin kumaşlar satılıyor.. Normale göre daha uygun aynı kalite.. Onlara da bakabilirsiniz.. Alıp battaniye olarak kesersiniz, ağız mendili olarak da kesersiniz ben kayınvalideme yaptırdım.. Çok güzel desenli mislinler var ama her yerde de olmuyor tabi..pazartesi civilimde kundak müslin agız bezi önlük falan indirim var gidip bi bakıcam.e bebekten daha uyguna geliyo
Hayır bu
Hamileyken yapılıyor. Devlet destekli olduğu için uygun. Tamamlayici sigortalar kategorisinde. Diğerleri hiç mantıklı değil. Bende bakmıştım. Baştan ödeyeceğim ya hamile hemen kalamazsam vs demiştim. Sonra bunu öğrenince hamile kalmayı bekledim ki iyiki öyle yapmışım 1 bçk sene de ancak hamile kalabilmistim. 4 haftalık hamile iken yaptırdım. Sadece detaylı perinatologu karşılamadı. Onu da bağcılar'da medipolde gecerliymis arkadaşım ona da para vermedi. Ama ben anadolu yakasında oldugum iicn uğraşmak istemedim. Onun dışında 5 kuruş ödemedim. Bebeğin ilk kulak duyma göz bilmem ne muayenelerini vs bile kapsam içinde
Yok acıbadem hamileyken yapmaz. Bu devlet destekli tamamlayıcı sağlık sigortasi. Sadece demirhayat yapıyor. Hiç yani sormayın boşa. Acıbadem Hastanesi'nde geçerli değil. Medicalpark Medicana hastanelerinde filan geçerliama benim sigortam acıbadem sigorta diye belki daha uygun olur dedim. Bir de acıbademe gidiyorum ya. Bakayım bir internetten ne yapılabilir bunu hiç düşünmemiştim teşekkürler.
Yok acıbadem hamileyken yapmaz. Bu devlet destekli tamamlayıcı sağlık sigortasi. Sadece demirhayat yapıyor. Hiç yani sormayın boşa. Acıbadem Hastanesi'nde geçerli değil. Medicalpark Medicana hastanelerinde filan geçerli
Ya da sigorta şirketi ile gorustuysenz demir hayat iicn fiyat verecek olabilir. Çünkü bildiğim kadarıyla acıbadem sigortanın hamileyken yapılanı yok.hmm bana olduğunu söylediler telefonda ama dediğiniz gibi devlet destekli değildir muhtemelen yüksek bir fiyat verecektir.
o zaman mantıklı değil acıbademe gidemeyeceksem.
Doktorum orada ve benim sigortamla doğum bayağı ucuza geliyor.
Ya da sigorta şirketi ile gorustuysenz demir hayat iicn fiyat verecek olabilir. Çünkü bildiğim kadarıyla acıbadem sigortanın hamileyken yapılanı yok.
Florance paketi de demir hayatinki değil. Farkli bir sigorta o. Dediğim gibi Medicalpark ya da Medicana hastanelerini tercih edeceksiniz mantıklı. Bu arada eviniz nerede bilmiyorum ama Medical Park Göstepeden ben çok memnun ayrıldım. Her aşama da çok profesyonellerdi. Otelcilik hizmetleri de gayet yeterliydi. Doktor tavsiyesi isterseniz de benim doktorum özlem dülger di. Kendisinden de çok memnun kaldım. Hem mesleki bilgisi, ilgisi, hem nezaketi... Kadikoy Medicana da yeni açıldı çok şık görüntüsü çok havalı bir hastane ama Kadın doğumunu hiç bilmiyorum. Orada da çocuk doktorundan çok memnunum Hande hanıma gidiyoruz. Burada başka annelere de fikir olsun diye yazıyım dedim. Zaten Ali emir bebeğin ölümüne neden olan acıbadem hastanesini ben kendimce protesto ediyorum. Yeni doğum yapmıştım öldüğünde o bebek. Çok etkilendim. Hastane degil ticarethane orasıacıbadem sigortayı aradım direk bireysel sigorta paketi oluşturduklarını söylediler gebelik başlamış olsa bile. Gebeliğin ayına göre paket oluşturuluyormuş sanırım.
Muhtemelen bayağı şişkin bir fiyat gelecek oradan. Neyse bir araştıralım bakalım.
Ayrıca internette bir sitede demir hayat fiyatlarını buldum. Evime yakın yine bildiğim doktor olan florence nightingale var. Normalde 5bin gibi ücreti varken Onu kapsayan paketi yapınca 15bin gibi bir fiyat çıktı tamamlayıcıda. Bana florence nightngale sadece doğum için 6bin fiyat verdi. Uçuk geldi o yüzden. Genelde daha yerel hastaneler için ekonomik paketleri var sanırım.
Florance paketi de demir hayatinki değil. Farkli bir sigorta o. Dediğim gibi Medicalpark ya da Medicana hastanelerini tercih edeceksiniz mantıklı. Bu arada eviniz nerede bilmiyorum ama Medical Park Göstepeden ben çok memnun ayrıldım. Her aşama da çok profesyonellerdi. Otelcilik hizmetleri de gayet yeterliydi. Doktor tavsiyesi isterseniz de benim doktorum özlem dülger di. Kendisinden de çok memnun kaldım. Hem mesleki bilgisi, ilgisi, hem nezaketi... Kadikoy Medicana da yeni açıldı çok şık görüntüsü çok havalı bir hastane ama Kadın doğumunu hiç bilmiyorum. Orada da çocuk doktorundan çok memnunum Hande hanıma gidiyoruz. Burada başka annelere de fikir olsun diye yazıyım dedim. Zaten Ali emir bebeğin ölümüne neden olan acıbadem hastanesini ben kendimce protesto ediyorum. Yeni doğum yapmıştım öldüğünde o bebek. Çok etkilendim. Hastane degil ticarethane orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?