- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
- Konu Sahibi victoryvivi
-
evet bence deDün bir arkadaşla konuştum. Normalde de akıntı oluyor az ve ya çok. Sadece gebelikte değil.
gebelikte olan akıntıyı soruyorumDün bir arkadaşla konuştum. Normalde de akıntı oluyor az ve ya çok. Sadece gebelikte değil.
evet dr bana bebeğin sıvısı dedı seffaf ,se odru dedi canımı sıktıZamanında problemli bir gebelik yaşamış biri olarak evham yapmayın derim.
Akıntılar hamilelikte normal, ancak renk bozukluğu (koyu krem ve türevi koyu renkler, kan rengine benzer, kahve tonlarında renkler oluşmadığı sürece) yoksa, hormonel akıntılar bunlar.
Ağrı, renk değişimi, koku, kaşıntı vb. gibi ek durumlar ortaya çıkarsa o zaman doktorunuza danışın.
Bebeğin sıvısı olup olmadığını anlamak için rahimden sıvı örneği alınarak bunun laboratuvara gönderilmesi gerekir, ancak o şekilde sıvının ne olduğu ortaya çıkar. Doktor sadece bakarak "bu bebeğin sıvısından" diyemez.
Böyle bir müneccim doktor henüz yok bunu da özellikle belirteyim.
Başıma gelmiş olan tecrübelerime dayanarak bunu söylüyorum.
Yine tabii ki içinizin rahat etmesi açısından bir başka doktora daha danışabilirsiniz.
Umarım sağlıklı ve rahat bir hamilelik geçirir, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
bana progestan verdı ama koku kasıntı durumunu sormadıbende de oluyor. doktor da her seferinde soruyor var diyorum koku kaşıntı var mı diyor yok deyince önemsemiyor. herhangi bir önlem de vermedi.
Bana da progesteron igne ve fitil vermisti.bana progestan verdı ama koku kasıntı durumunu sormadı
bende de yok zaten
Islaklık üzerine miBana da progesteron igne ve fitil vermisti.
Akıntı ve hafif kasık agrisi uzerine verdi. Toplam 3 tane haftada bir igne ve sbh aksam fitil seklinde. 24 haftalik gebeligim.Islaklık üzerine mi
Kaçıncı haftada idin
Ne kadar kullandın
Benim de 24 de verdi progestaniAkıntı ve hafif kasık agrisi uzerine verdi. Toplam 3 tane haftada bir igne ve sbh aksam fitil seklinde. 24 haftalik gebeligim.
Sıvı sızıntısı için test yapmış olması lazım ama akıntı normalden çok fazla olur zaten gebelikte ben şuan 7 haftalık hamileyim ben de de çok akıntı var normalherkese merhaba
Sizde de benzer durum oluyor mu
Çamaşırımda bazı günler şeffaf renksiz kokusuz sıvı oluyor
Doktorumun biri bebeğin suyu bu istirahat edeceksin dedi,işi gücü yolu yasakladı
Bir diğeri de bu sıvı normal bebek suyu değil dedi
Sizde durumlar nedir ?
Ultrasonda dr 2/8 arası dedibebeğin suyu az az geldiğinde ultrasonda anlaşılmaz sizin durumunuzda amnisure testi yapılması gerekir aynısını yaşadım
Su seklınde mi akıntıSıvı sızıntısı için test yapmış olması lazım ama akıntı normalden çok fazla olur zaten gebelikte ben şuan 7 haftalık hamileyim ben de de çok akıntı var normal
Sizde koku kasıntı var miydıbebeğin suyu az az geldiğinde ultrasonda anlaşılmaz sizin durumunuzda amnisure testi yapılması gerekir aynısını yaşadım
Ultrasonda dr 2/8 arası dedi
Seninki normal 4 dedi
Sizde nasıl oldu ?
Gelen bebeğin suyu muymuş
Test nasıl yapılıyor ?
Bazen şeffaf bazen hafif beyazımsı havayla temas edince iç camasirda sarı renk oluyorSu seklınde mi akıntı
Şeffaf kokusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?