Gebelikte cinsellik

sevinccik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
416
159
103
35
Kızlar 14+0 günlük hamileyim... 6haftalikken gebeliğimi öğrendim doktor 10 gün boyunca ilişkiye girmeyin dedi... girmedik. O zor dönemleri atlattım kusmalar bulantılar geçti çok şükür kendimi ıyi hissediyorum. Haftada 3 defa falan ilişkiye giriyoruz. Ve eşim korunmuyor. Bi sorun yok gibi şimdilik ama aklımda soru işaretleri var ilişkiyi azaltsakmı tecrübeli arkadaşlar bi bakarsanız sevinirim ...

Bu süreçte hafta 3 çok değil mi yahu yani çok nadir olsa daha iyi bence bebeği tehlikeye atmaya lüzum yok korunmamasında sorun olmaz'annemler söylerdi ne kadar doğru bilmiyorum bebek o beyaz şeyle doğuyormuş :) Valla biz 9 ay hiç yapmadık zor hamile kalmıştım kaybımızda vardı o yüzden riske girmedik.Yinede siz bilirsiniz tabi Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Bu süreçte hafta 3 çok değil mi yahu yani çok nadir olsa daha iyi bence bebeği tehlikeye atmaya lüzum yok korunmamasında sorun olmaz'annemler söylerdi ne kadar doğru bilmiyorum bebek o beyaz şeyle doğuyormuş :) Valla biz 9 ay hiç yapmadık zor hamile kalmıştım kaybımızda vardı o yüzden riske girmedik.Yinede siz bilirsiniz tabi Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin canım saol

Ben de 13 haftalığım cok şükür Cnm bizde de iki yada üç oluyo bazan hiç olmuyo dikkat edersen bişey olmaz Allah'ın izniyle

Back
X