- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi PembePamuk
-
kimyasallar konusuna gelirsek, bir çamaşır suyunu solumakla kafamıza sürdüğümüz şampuan bir değil.normal zamanda bile cilde temas edilmemesi gereken bir şeyden bahsediyoruz.
Makyaj içinse ucuz markalar kullanmaktan, gereksiz kozmetikten kaçınmak lazım, 9 ay bir insan pekala allık ve fondoteni kısabilir.Ben çoğu zaman bir eyeliner bir maskara kullanıyorum.Allık gibi parfüm gibi zararlı kozmetiği özel durumlar hariç iptal etmek en güzeli.
Saç için özel bakımları, bioxinleri şunları bunları da rafa kaldırmak gerekiyormuş.
Abartmamak lazım tabi ama kısabildiğimiz kadar kısarsak kozmetiği bence iyi olur.Saç boyamamak da yapılan bir tavizdir.
Ha ben bunlarsız çok bakımsız görünüyorum diyorsanız çirkin hissediyorsanız o ayrı, kadının mutlu hissetmesi de lazım.
Ev işi yapmayıp bel popo genişletmeye de katılmıyorum, hamileler için özel egzersizler var(yoga ve pilateste mesela), ağır kaldırmadan zorlamadan.Zaten ev temizleyerek formda kalınsaydı en fit kadın türk kadını olurdu.
27.haftadayız ben de kimyasalla işim olursa eldiven kullanıyorum. süpürme işini yapabiliyorum dinlene dinlene. ama yerleri eşime sildiriyorum. öyle derin temizlik gerektiğinde de kadın tutuyoruz. hoş toplasan 2 kez kadın tuttuk:) velhasılı kendimi çok yormadan eşimin de desteğiyle yapıyoruz yavaş yavaş..
ayni fikirde olabilirsinizde 2 sene önce esimin amcasinin kizi bebeyi 8 aylikken karninda ölmüs...camasir suyuylan temizlik yapiyormus ...fazla büyük konusmamak lazim..eskilerin yedikleri ictikleri cok farkli...ayrica her bünye bir deyil...çok doğru söylemişsin.kimyasallar konusunda aynı fikirdeyiz
ayni fikirde olabilirsinizde 2 sene önce esimin amcasinin kizi bebeyi 8 aylikken karninda ölmüs...camasir suyuylan temizlik yapiyormus ...fazla büyük konusmamak lazim..eskilerin yedikleri ictikleri cok farkli...ayrica her bünye bir deyil...
yaa senin nick i görünce canim baklava çekti iyi mi cokacimcoook
maşallah:)bence de kendinizi rahat hissettiğiniz sürece hareket etmek en güzeli.bende 36 haftalık oldum...ağır kaldırma işlerinde eşim yardımcı oluyor..
ama genelde kocaman karnım olsada
hatta çok fazla kilo almış olsamda ev işlerini hep ben yapıorum hergün topla süpür sil
toz al ve yemek rutin.... sabah bir ayaklandım mı dinlenmeden bütün işi bitiririm dinlenirsem
bir daha bişey edemem :) maşallah enerjim çok iyi akşam uzanınca da ayaklarım
çok ağırır ama sıkılıyorum evde illa bişiler yapıcam.. temizlik hastası değilim..
hamilelikten önce daha tembeldim bayanssulusmile
Arkadasım son cumlene bayıldım gercekten harıka bı tespıt yapmıssındelikafadulden
Benımde hamılelıgın baslarında esım yaptı bıkac defa ev temızlıgı ama benım ıcıme sınmıyodu cunku mecbur kalmayınca yapmıyodu yanı ev ıyıce berbat olana kadar.Normalde de ev fılan toplar mutfakta bıseylerın ucundan tutar saolsun.ama sırf ben hamıleyım dıye her hafta temızlık yapıyım demez.Ben bu aralar kendımı ıyı hıssedıyorum o yuzden kendım yapıyorum dınlene dınlene cunku fazla ayakta kalınca belım agrıyo.son zamanlarda ben de kadın almak ıstıyorum eve cunku bende calısan bır ınsanım ama esım eve bı yabancı almaya cok karsı napıcam bılmıyorum.fisfisfis
kimyasallar konusuna gelirsek, bir çamaşır suyunu solumakla kafamıza sürdüğümüz şampuan bir değil.normal zamanda bile cilde temas edilmemesi gereken bir şeyden bahsediyoruz.
Makyaj içinse ucuz markalar kullanmaktan, gereksiz kozmetikten kaçınmak lazım, 9 ay bir insan pekala allık ve fondoteni kısabilir.Ben çoğu zaman bir eyeliner bir maskara kullanıyorum.Allık gibi parfüm gibi zararlı kozmetiği özel durumlar hariç iptal etmek en güzeli.
Saç için özel bakımları, bioxinleri şunları bunları da rafa kaldırmak gerekiyormuş.
Abartmamak lazım tabi ama kısabildiğimiz kadar kısarsak kozmetiği bence iyi olur.Saç boyamamak da yapılan bir tavizdir.
Ha ben bunlarsız çok bakımsız görünüyorum diyorsanız çirkin hissediyorsanız o ayrı, kadının mutlu hissetmesi de lazım.
Ev işi yapmayıp bel popo genişletmeye de katılmıyorum, hamileler için özel egzersizler var(yoga ve pilateste mesela), ağır kaldırmadan zorlamadan.Zaten ev temizleyerek formda kalınsaydı en fit kadın türk kadını olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?