- 7 Temmuz 2009
- 6.211
- 27
- 158
- Konu Sahibi PembePamuk
-
çok garip değilmi..acaba diyorum eskiden büyüklerimiz ne yapıyorlardı.o soğuk havalarada çamaşırları ve bulaşıkları elle yıkamak,evin işini yüklenmek ve bunları karnında cocuğuyla yapmak.ve bizim bahsettiğimiz seye bakın.evin temizliğinden bahsediyoruz.herşey bitti, bir o kaldı.yani ben sahsen evimin işini yapamayacak kadar acizsem,peki neden evlendim?yok kimyasallar yok detarjanlar...biliyorsunuz belki ama bunlar hamilelik dışında da zararlı şeyler..peki ne yapmalıyım.kocam benim ve bebeğim için çalışıp işten eve yorgun argın dönerken ben ona:
-kocacığım bir temizliğe el atıver'mi diyeceğim.ve bir tek tatil günü olan pazarını temizlikle zehirmi edeceğim?ben bunu kocama yapamam sahsen.şimdiye kadar nasıl temizliğimi kendim yaptıysam hamile kaldığım günden beri hala kendim yapıyorum.
bende 38 haftalığım bugün mutfak dolaplarını çıkardım sildim tencerelerimi cifle bi güzel sildim parlattım koltukların altlarını sildim ütümüde yaptım halılarımı havalandırdım yerleri sildim belim koptu şimdide dinleniorum
ben çok ağır işler yapmıyorum. yaptığım zaman belimin ağrısından duramıyorum. eşimde sağolsun yapma diyor. valla bu yüzden laf söz edecek varsa ederse etsin benim ve yavrumun sağlığı daha önemli. ev taşıma planımız var bi türlü taşınamadık ama hafif hafif onun hazırlıklarını yapıyorum ama ağır şeylere dokunmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?