- Konu Sahibi PembePamuk
-
Sen kendin yap canim yapabiliyorsan ama her insan her yapi ayni degil esler ise yardim ederlerse ne olacak yani..haftanin bir gunu tatilse onlar icin biz 7 gun 24 saat cocuk tasiyoruz bize tatil mi var....yazin kesinlikle anlayissizlik kokuyor anlayamiyorum seni...çok garip değilmi..acaba diyorum eskiden büyüklerimiz ne yapıyorlardı.o soğuk havalarada çamaşırları ve bulaşıkları elle yıkamak,evin işini yüklenmek ve bunları karnında cocuğuyla yapmak.ve bizim bahsettiğimiz seye bakın.evin temizliğinden bahsediyoruz.herşey bitti, bir o kaldı.yani ben sahsen evimin işini yapamayacak kadar acizsem,peki neden evlendim?yok kimyasallar yok detarjanlar...biliyorsunuz belki ama bunlar hamilelik dışında da zararlı şeyler..peki ne yapmalıyım.kocam benim ve bebeğim için çalışıp işten eve yorgun argın dönerken ben ona:
-kocacığım bir temizliğe el atıver'mi diyeceğim.ve bir tek tatil günü olan pazarını temizlikle zehirmi edeceğim?ben bunu kocama yapamam sahsen.şimdiye kadar nasıl temizliğimi kendim yaptıysam hamile kaldığım günden beri hala kendim yapıyorum.
çok garip değilmi..acaba diyorum eskiden büyüklerimiz ne yapıyorlardı.o soğuk havalarada çamaşırları ve bulaşıkları elle yıkamak,evin işini yüklenmek ve bunları karnında cocuğuyla yapmak.ve bizim bahsettiğimiz seye bakın.evin temizliğinden bahsediyoruz.herşey bitti, bir o kaldı.yani ben sahsen evimin işini yapamayacak kadar acizsem,peki neden evlendim?yok kimyasallar yok detarjanlar...biliyorsunuz belki ama bunlar hamilelik dışında da zararlı şeyler..peki ne yapmalıyım.kocam benim ve bebeğim için çalışıp işten eve yorgun argın dönerken ben ona:
-kocacığım bir temizliğe el atıver'mi diyeceğim.ve bir tek tatil günü olan pazarını temizlikle zehirmi edeceğim?ben bunu kocama yapamam sahsen.şimdiye kadar nasıl temizliğimi kendim yaptıysam hamile kaldığım günden beri hala kendim yapıyorum.
evet hamilelik kesinlikle çok ayrıcalıklı bişey ve sadece kadınlar yapabiliyor =) ama yorum yapıp kaçtı dediğiniz arkadaş gerçekleri söylediği için sevilmiyor sanırım =) Türk kadını işte ben bilmem beyim bilir, çocuğum ne ki alt tarafı 9 ay karnımda taşıdım herşeyden önce kocam gelir... çok yazık bu düşünce tarzına... burada bahsedilen eğitim okul eğitimi değil ne köylü okumamış kadınlar çocuklarınada sahip çıkabiliyor, kocalarınada... ayrıca bence sizin kocalarınızda bi tuhaflık var insan nasıl olurda hamile karısının iş yapmasına izin verir anlamadım??? hadi kadın düşünmedi erkekte mi düşünmedi =) ama çok pardon hiçççç bişey önemli değil erkekler patron kadınlar köle burdaki zihniyet öle =))))
ben 5 aylık hamileyim.bende kendim yapıyorum.eşim yapsa bile bizlerin yaptığı gb. olmaz.eşlerimiz zaten olması gerektiği yerde yardımlarını esirgemiyorlar ALLAH razı olsun onlardan.şahsen bende eşimin pazar gününü mahvedemem zaten çok yoruluyorlar.büyük temizlik yapacağınıza orta halli yapıverin.[/Qsana kesınlıkle katılıyorum benım esımde aksam eve gelınce kızıyo askım kendını yorma ve kesınlıkle evdeyken elletırmez bır ısı kendı kalkar alır yapar ama SENINDE dedığın gıbı evdeyım zaten butun gun bır hafta sonu var camları bıle sıldı gecen hafta yapmayan ınsan deyıl bazı arkadaslar yanlıs anlamıs sanırım zor bulunuyo demıs bız kolay bulmadık benımde ılk gebelığım benımde canım kanım ama esımde aynı sekılde ortada bır rahatsızlık yokken durup dururken kızımı prensesımı tehlıkeye atmadan yaparım ısımı esımınde canı var calısaN bayanlar ıcın bıraz daha farklı tabı ama kızmalarına gerek yok bazı arkadasların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?