- 12 Mart 2020
- 340
- 148
- 18
- Konu Sahibi pembeportakalizmir
-
Oluyor canım ayaklarını sıkı giyin ve hafif şeyler yemeye özen göster gaz yapacak şeyleri mümkün oldukça azalt dün misafirlikteydim inan karnım davul gibi oldu ve sancı yapıyor eger öyle bir durum olursa kendini sıcak tut ve hafif hafif karnını ovala gaz cıkarmana yardımcı olurArkadaşlar selam bat 4 mayıs dün gece hamile oldugumu öğrendim beta hcg 61 bugün özel doktora gideceğiz eşimle. Fakat gaz problemim var bi kaç gündür sık sık olmaya başladı ve biraz karnim aciyor gibi oluyor sizce normalmi
Bugün gidicem de ultrasonla bakarlarmiOluyor canım ayaklarını sıkı giyin ve hafif şeyler yemeye özen göster gaz yapacak şeyleri mümkün oldukça azalt dün misafirlikteydim inan karnım davul gibi oldu ve sancı yapıyor eger öyle bir durum olursa kendini sıcak tut ve hafif hafif karnını ovala gaz cıkarmana yardımcı olur
Bugün umarım ultrasonla bakarlarNormal canım çok normal. Bol su iç biraz daha hafifletir ama asla yok olmaz
Canım henüz çok erken ögrenmişsin kese karından 5 haftalıkken falan görünüyor ben 6 haftalıkken keseyi gördüm 2 hafta sonra gel dedi 8 hafta da da kalp atışı duyuldu darısı sanaBugün gidicem de ultrasonla bakarlarmi
Bi umut canim amin inşallah doktora gideyim de ne tür gebelik olduğu çıkar demi Allah korusun ilk bebeğim kimyasaldiCanım henüz çok erken ögrenmişsin kese karından 5 haftalıkken falan görünüyor ben 6 haftalıkken keseyi gördüm 2 hafta sonra gel dedi 8 hafta da da kalp atışı duyuldu darısı sana
Olsun da canim raziyim herşeyeGebelikteki gazdan ziyade bir de doğum sonrası gaz var ki bugününe şükredersin. Gayet normal gazlı hayata hoşgeldin.
Henüz çok erken. Biraz sabredin bekleyin. Ben şu an Türkiye'de yasamiyorum ama burda ilk randevuyu hastane 10.haftanda veriyor. Önce aile hekimine söylüyorsun regli tarihi o yönlendiriyor. Nedeni de çeşitli sebeplerden düşük oranı çok yüksek ondanmis, vücut kendi atarmış sağlıksız gebeligi. Sabırla bekleyip en azından 6.-7. Hafta gibi gitmek lazım hem kese ve kalp atışı da duyulur o zamanlarda. Eğer Allah korusun sagliksiz bir gebelikse zaten ne yapsanız tutulmaz. Ben daha önce düşük yaptım. Doktorda da yatıp kalksam yine de düştü.Arkadaşlar selam bat 4 mayıs dün gece hamile oldugumu öğrendim beta hcg 61 bugün özel doktora gideceğiz eşimle. Fakat gaz problemim var bi kaç gündür sık sık olmaya başladı ve biraz karnim aciyor gibi oluyor sizce normalmi
Bende deneyimliyim ilk bebegimi yatarak kaybettim ve doktora gitmedim ogrendigimle kaldım bunda gitmek istiyorum doktor kontrolüne olmak istiyorumHenüz çok erken. Biraz sabredin bekleyin. Ben şu an Türkiye'de yasamiyorum ama burda ilk randevuyu hastane 10.haftanda veriyor. Önce aile hekimine söylüyorsun regli tarihi o yönlendiriyor. Nedeni de çeşitli sebeplerden düşük oranı çok yüksek ondanmis, vücut kendi atarmış sağlıksız gebeligi. Sabırla bekleyip en azından 6.-7. Hafta gibi gitmek lazım hem kese ve kalp atışı da duyulur o zamanlarda. Eğer Allah korusun sagliksiz bir gebelikse zaten ne yapsanız tutulmaz. Ben daha önce düşük yaptım. Doktorda da yatıp kalksam yine de düştü.
Kimyasal olup olmadığı beta hcg den belli olur düzensiz yükselirse ama dış gebelik yada boş gebelik henüz belli olmaz daha erkenBi umut canim amin inşallah doktora gideyim de ne tür gebelik olduğu çıkar demi Allah korusun ilk bebeğim kimyasaldi
Canım tamam düşecek olan düşüyor fakat dış gebelik olma durumunda annenin ölümüne sebep olmaya kadar gidiyor onun için ilk zamanlar çok önemliHenüz çok erken. Biraz sabredin bekleyin. Ben şu an Türkiye'de yasamiyorum ama burda ilk randevuyu hastane 10.haftanda veriyor. Önce aile hekimine söylüyorsun regli tarihi o yönlendiriyor. Nedeni de çeşitli sebeplerden düşük oranı çok yüksek ondanmis, vücut kendi atarmış sağlıksız gebeligi. Sabırla bekleyip en azından 6.-7. Hafta gibi gitmek lazım hem kese ve kalp atışı da duyulur o zamanlarda. Eğer Allah korusun sagliksiz bir gebelikse zaten ne yapsanız tutulmaz. Ben daha önce düşük yaptım. Doktorda da yatıp kalksam yine de düştü.
beta 1500 olmadan kese gorunmez. 2 gune bir kan testini tekrarlayip artisi takip etmeniz gerekiyorBugün gidicem de ultrasonla bakarlarmi
Tatlım folik asit progesteron verdi pzt gitcem beta baktircamSuan keseyi gormezsin ama git bi tahlil yapar belki bikac degerin dusuk olur ilac verir folik asit baslar guzel haberler le gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?