Gebelikte gaz problemi karin agrisi

Hcg 61ken ultrasonla hiç bişey görünmez. Tekrar kan alırlar 2 gün geçince. 2000 gibi vajinal ultrasonla, 5000lerde karından ultrasonla görünür.

Kızlar burdan toplu olsun istedim benim hakkımda dua eden iyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlarıma Allahım hayırlı sağlıklı evlat evlatları da varsa da uzun ömürler versin benim bebeğimide korusun inşallah

Canim oluyo bu tur seyler suan bende yasiyorum hareket edip bol su icmen lazim. Onun disinda sicak suya bir iki kasik bal tadini ayarla oda bayagi rahatlatiyo cok azda limon damlatabilirsin betaya iki gunde bir baktirlan gerekiyo ve eger lekelenme olursa direk doktora gitmeni tavsiye ediyorum igne vuruyolar gozun aydin

Teşekkür ederim canım doktora gittim pzt betama bakilcak tekrar tek korkum boş gebelik vs. Olması kimyasal geçirdim ocakta

Teşekkür ederim canım doktora gittim pzt betama bakilcak tekrar tek korkum boş gebelik vs. Olması kimyasal geçirdim ocakta
Canim Allahin izniyle bisey olmaz banada neler neler dediler tabi nasipten otesi yok ama keseyi kalp atisini duymadan hamile degilsiniz muhabbeti var o yuzden umutsuz olma yapacak bisey yok sagliklidir insallah

Canim Allahin izniyle bisey olmaz banada neler neler dediler tabi nasipten otesi yok ama keseyi kalp atisini duymadan hamile degilsiniz muhabbeti var o yuzden umutsuz olma yapacak bisey yok sagliklidir insallah
Inşallah canim icim çok rahat doktorum rahmin çok güzel dedi sağ tarafta kist oluşturmuş dedi kanamam hiç yok dedi güzel dedi yani bence onlar anliyordur Allah korusun 3 haftalık bile olsa iyimi kötümü anlarlar bence tabi bu bnm dusuncem

Tabi orasi öyle ii yere tutunmasi onemli benim kese cevresinde kanama mevcut ilac kullaniyorum yok olmasi icin pazartesi insallah gecmis olur

Inşallah canim dualarım seninle karnim çok acıyor gibi sence neden
Canim gaz sancisi desigimi yapsan biraz olsun rahatlarsin su sira ben ne yesem gaz yapiyo zaten gastritim var dusun benim icin ne kadar zor afedersin ama bisey yesem hem gegirti hem hickirik ayni anda geliyo insallah daha da kotu olmam ben öyle cozuyorum fazla zorlamadan bol su icmelisin ayni zamanda beline karnina masaj yap iyi gelecektir herkeste oluyomus malesef bu

Tabiki doktorlar.bizi tanimiyorlar kotu bisi olsa bile allah korusun derler kendini hic uzme rahat birak dinlenmene bak❤

Evet canim sürekli gaz yapasım geliyor afedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…