- 12 Mart 2020
- 340
- 148
- 18
- Konu Sahibi pembeportakalizmir
-
Yok iyi canim progrstan düşük olmamasi icin saglicakla kavus melegine insalllahTatlım folik asit progesteron verdi pzt gitcem beta baktircam
Ac karna git canim ben tok karna vermiştim tiroid biraz yuksemdi ac karna verdim 3 cikti ama gene ilac kullancam dusmesi icin 2 olmasi gerekiomus hamileliktePazartesi betama bide tiroidlerime bakcaz
Hcg 61ken ultrasonla hiç bişey görünmez. Tekrar kan alırlar 2 gün geçince. 2000 gibi vajinal ultrasonla, 5000lerde karından ultrasonla görünür.Arkadaşlar selam bat 4 mayıs dün gece hamile oldugumu öğrendim beta hcg 61 bugün özel doktora gideceğiz eşimle. Fakat gaz problemim var bi kaç gündür sık sık olmaya başladı ve biraz karnim aciyor gibi oluyor sizce normalmi
Oyle yapcam canimAc karna git canim ben tok karna vermiştim tiroid biraz yuksemdi ac karna verdim 3 cikti ama gene ilac kullancam dusmesi icin 2 olmasi gerekiomus hamilelikte
Teşekkür ederim canım doktora gittim pzt betama bakilcak tekrar tek korkum boş gebelik vs. Olması kimyasal geçirdim ocaktaCanim oluyo bu tur seyler suan bende yasiyorum hareket edip bol su icmen lazim. Onun disinda sicak suya bir iki kasik bal tadini ayarla oda bayagi rahatlatiyo cok azda limon damlatabilirsinbetaya iki gunde bir baktirlan gerekiyo ve eger lekelenme olursa direk doktora gitmeni tavsiye ediyorum igne vuruyolar gozun aydin
Canim Allahin izniyle bisey olmaz banada neler neler dediler tabi nasipten otesi yok ama keseyi kalp atisini duymadan hamile degilsiniz muhabbeti var o yuzden umutsuz olma yapacak bisey yok sagliklidir insallahTeşekkür ederim canım doktora gittim pzt betama bakilcak tekrar tek korkum boş gebelik vs. Olması kimyasal geçirdim ocakta
Inşallah canim icim çok rahat doktorum rahmin çok güzel dedi sağ tarafta kist oluşturmuş dedi kanamam hiç yok dedi güzel dedi yani bence onlar anliyordur Allah korusun 3 haftalık bile olsa iyimi kötümü anlarlar bence tabi bu bnm dusuncemCanim Allahin izniyle bisey olmaz banada neler neler dediler tabi nasipten otesi yok ama keseyi kalp atisini duymadan hamile degilsiniz muhabbeti var o yuzden umutsuz olma yapacak bisey yok sagliklidir insallah
Doğum yapalı 20 gün oldu gazman gibi geziyorum evin içinde çok berbatGebelikteki gazdan ziyade bir de doğum sonrası gaz var ki bugününe şükredersin. Gayet normal gazlı hayata hoşgeldin.
Tabi orasi öyle ii yere tutunmasi onemli benim kese cevresinde kanama mevcut ilac kullaniyorum yok olmasi icin pazartesi insallah gecmis olurInşallah canim icim çok rahat doktorum rahmin çok güzel dedi sağ tarafta kist oluşturmuş dedi kanamam hiç yok dedi güzel dedi yani bence onlar anliyordur Allah korusun 3 haftalık bile olsa iyimi kötümü anlarlar bence tabi bu bnm dusuncem
Inşallah canim dualarım seninle karnim çok acıyor gibi sence nedenTabi orasi öyle ii yere tutunmasi onemli benim kese cevresinde kanama mevcut ilac kullaniyorum yok olmasi icin pazartesi insallah gecmis olur
Benim de 12 gün oldu, kendimden soğudumDoğum yapalı 20 gün oldu gazman gibi geziyorum evin içinde çok berbat
Canim gaz sancisi desigimi yapsan biraz olsun rahatlarsin su sira ben ne yesem gaz yapiyo zaten gastritim var dusun benim icin ne kadar zor afedersin ama bisey yesem hem gegirti hem hickirik ayni anda geliyo insallah daha da kotu olmam ben öyle cozuyorum fazla zorlamadan bol su icmelisin ayni zamanda beline karnina masaj yap iyi gelecektir herkeste oluyomus malesef buInşallah canim dualarım seninle karnim çok acıyor gibi sence neden
Tabiki doktorlar.bizi tanimiyorlar kotu bisi olsa bile allah korusun derler kendini hic uzme rahat birak dinlenmene bak❤Inşallah canim icim çok rahat doktorum rahmin çok güzel dedi sağ tarafta kist oluşturmuş dedi kanamam hiç yok dedi güzel dedi yani bence onlar anliyordur Allah korusun 3 haftalık bile olsa iyimi kötümü anlarlar bence tabi bu bnm dusuncem
Evet canim sürekli gaz yapasım geliyor afedersinCanim gaz sancisi desigimi yapsan biraz olsun rahatlarsin su sira ben ne yesem gaz yapiyo zaten gastritim var dusun benim icin ne kadar zor afedersin ama bisey yesem hem gegirti hem hickirik ayni anda geliyo insallah daha da kotu olmam ben öyle cozuyorum fazla zorlamadan bol su icmelisin ayni zamanda beline karnina masaj yap iyi gelecektir herkeste oluyomus malesef bu
Öyle canim kafamı dagitcak şeyler yapıyorum mutfakta müzik açtım öyle isleniyorumTabiki doktorlar.bizi tanimiyorlar kotu bisi olsa bile allah korusun derler kendini hic uzme rahat birak dinlenmene bak❤❤ ❤
Normal canim bunlar bu ara gaz yapacak seyler tuketmemeye calis daha kotu ediyoEvet canim sürekli gaz yapasım geliyor afedersin
Tamam canim sağol birbirimizin duacisi olalimNormal canim bunlar bu ara gaz yapacak seyler tuketmemeye calis daha kotu ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?