Gebelikte gecmeyen bulanti

gzddglll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
17
3
86
35
Arkadaslar 11 haftalik hamileyim ve 6.hafta sabahi baslayan bulantilarim geçmek bilmiyor onceleri yemek yeyince biraz duzeliyordu artik yesemde uyanik olduğum sürece hep bi bulanti ne yemek yapabiliyorum ne temizlik sadece yatıyorum ne zaman gecer gececekmi yasayanlariz varmi kendimi hep boyle kalcak gibi hissediyorum:(

Benim 20. Haftada geçmisti. Yaşama sevincimi yitirmistim. Insanlar nasıl yemek yiyor artık hayret ediyordum. 20. Haftadan sonra 20 kilo aldim. :)))) şimdi ikinci bebeği düşünüyorum. 12. Haftadan sonra azalır merak etme. ;)

Arkadaslar 11 haftalik hamileyim ve 6.hafta sabahi baslayan bulantilarim geçmek bilmiyor onceleri yemek yeyince biraz duzeliyordu artik yesemde uyanik olduğum sürece hep bi bulanti ne yemek yapabiliyorum ne temizlik sadece yatıyorum ne zaman gecer gececekmi yasayanlariz varmi kendimi hep boyle kalcak gibi hissediyorum:KK43:
Aynen ben de oyleyim 15 gun kendimde degildim bir de ben de gaz sancisi var devamli normal.hissettigim.zaman seviniyorum.dr um.cok rahatsizsan hap vereyim dedu almadim simdi daha iyiyim ama gecmeyen bulanti gercekten zor hic yemek yiyesim.gelmiyir

Arkadaslar 11 haftalik hamileyim ve 6.hafta sabahi baslayan bulantilarim geçmek bilmiyor onceleri yemek yeyince biraz duzeliyordu artik yesemde uyanik olduğum sürece hep bi bulanti ne yemek yapabiliyorum ne temizlik sadece yatıyorum ne zaman gecer gececekmi yasayanlariz varmi kendimi hep boyle kalcak gibi hissediyorum:KK43:

Benim de 5. hafta başladı hiç geçmicek zannettim su bile 1 yudumdan fazlası bulandırıyordu.12 den sonra ufak ufak azalmaya başladı 16 dan sonra da iyice rahatladım . Ama hala biraz aç kalıym hemen ben buradayım dio:)

Benim 20. Haftada geçmisti. Yaşama sevincimi yitirmistim. Insanlar nasıl yemek yiyor artık hayret ediyordum. 20. Haftadan sonra 20 kilo aldim. :)))) şimdi ikinci bebeği düşünüyorum. 12. Haftadan sonra azalır merak etme. :KK66:
Aynen oyle yemek fotografi gormeye bile tahamulum yok ama kusmuyorum oda bi garip insallah haftaya azaldi haberlerini veririm :)

Benim de 5. hafta başladı hiç geçmicek zannettim su bile 1 yudumdan fazlası bulandırıyordu.12 den sonra ufak ufak azalmaya başladı 16 dan sonra da iyice rahatladım . Ama hala biraz aç kalıym hemen ben buradayım dio:)
Insallah o gunleri görürüm hic gelmicek gibi geliyo ayni sekilde suyu inanilmaz seviyodum gunde en az 3 litre iciyodum bazen 1 bardak bile icemedigim oluyo

Aynen ben de oyleyim 15 gun kendimde degildim bir de ben de gaz sancisi var devamli normal.hissettigim.zaman seviniyorum.dr um.cok rahatsizsan hap vereyim dedu almadim simdi daha iyiyim ama gecmeyen bulanti gercekten zor hic yemek yiyesim.gelmiyir
Banada hastaneye yatiralim 2 3 gun serumla beslen rahatlarsin ama eve gidince yine olur garanti veremem dedi bende yatmadim sadece ben boyleyim saniyodum kendime kiziyodum ama ayni seyleri yasayan insanlar rahatliyo biraz :)

Banada hastaneye yatiralim 2 3 gun serumla beslen rahatlarsin ama eve gidince yine olur garanti veremem dedi bende yatmadim sadece ben boyleyim saniyodum kendime kiziyodum ama ayni seyleri yasayan insanlar rahatliyo biraz :)
Ah canim.ah rabbim.baska dert vermesin ins 4 5 6 aylarda sefasini sureriz

Esim yardim eder hep yatmayayim az kalkayim yok yapamiyorum.biraz iyi oluyorum evin isleri duruyor.iyi hissediyorum ama keyfim yok ugrasmak istemiyorum esime diyorum ee sende iyi gorunuyorsun alistin diyor hey allah.im.ben cektiklerimi her an dile getirsem.oooooo .kendinin biryerleri agirmiyor aman agirmasin da zaten .inanmama durumu yapiyor ya sinirlendiriyor .ben simariklik yapsam ilk gebelikte yapardim yas musait cicim aylari hicbir is yaptirmadim cunku cok iyidim.allah.im.kimsenin eline baktirma ya rabbim bizlere dimdik durmayi nasip et

Esim yardim eder hep yatmayayim az kalkayim yok yapamiyorum.biraz iyi oluyorum evin isleri duruyor.iyi hissediyorum ama keyfim yok ugrasmak istemiyorum esime diyorum ee sende iyi gorunuyorsun alistin diyor hey allah.im.ben cektiklerimi her an dile getirsem.oooooo .kendinin biryerleri agirmiyor aman agirmasin da zaten .inanmama durumu yapiyor ya sinirlendiriyor .ben simariklik yapsam ilk gebelikte yapardim yas musait cicim aylari hicbir is yaptirmadim cunku cok iyidim.allah.im.kimsenin eline baktirma ya rabbim bizlere dimdik durmayi nasip et
Amin insallah gercekten baskasinin eline bakmak cok zor biz guya cicim aylarindayiz daha 4 aylik evliyiz ama ayni iyi gorunuyosun niye surekli yatiyosun bide psikolojik bence senin biseyin yok demezmi :mad:

Amin insallah gercekten baskasinin eline bakmak cok zor biz guya cicim aylarindayiz daha 4 aylik evliyiz ama ayni iyi gorunuyosun niye surekli yatiyosun bide psikolojik bence senin biseyin yok demezmi :mad:
Bak sen seninkine bak fazla havali:duduk:biz 6 yillik evliyiz benim.ikinci gebeligim biz birbirimizin aciklarini biliyoruz.siz daha evli olarak birbirini taniyorsunuz .

15 haftalık hamileyim ve halen kusma miğde ağrısı :( geçsin artık kusmaktan gücüm tükendi

Cok zor durum benimde 5ci haftadan basladi sabah acilmasin istiyorum , uyandigimda cok kotu oluyorum bulanti ogme kusma :( agizda zehir gibi tat ne su icebiliyorum ne yemek , ayakta durmaya gucum yok artik daha 12 haftada gecer nasil dayanirimki:kızgın::KK42:

Arkadaşlar benim miğde bulantılarım 8. ayda geçti.
İlk haftalarda öğürmekten bebeğim düşük tehlikesi yaşadı.
Kendinizi fazla zorlamayın. Aç durmamaya dikkat edin. Başucunuzda beyaz leblebi bulundurun ilk uyanca hemen atın ağzınıza.

BİZDE 10 haftalık olduk ama bulantılar beni mahvediyor kusma yok kuru kuru öğürme var.yemek yiyemiyorum :( halsizlikten ölücek gibiyim canm hiçbişey yapmak istemiyorum inşallah atlatırız bi an önce

hayatım aynısı bendede var tıpatıp 6. haftada başladı sabah bulantısışeklindeydi 9. hafta çok siddetleniyormuş bubalangıç yani 3.ayda bitiyormuş. şuan 8. hfta ve yemek yediğime biraz bastırıyor ama uyanık olduğum zamanlar sürekli bulanıyor ve kusamıyorum kusmam bir kere oldu oda çok az . öğünlerim düzenli değil şuan ama kafamızı başka şeylere vermeliyiz birşeylerle meşgul olunca geçiyor boş midede bulantıyı tetikliyıor :))))9

Back
X