Aynen ben de oyleyim 15 gun kendimde degildim bir de ben de gaz sancisi var devamli normal.hissettigim.zaman seviniyorum.dr um.cok rahatsizsan hap vereyim dedu almadim simdi daha iyiyim ama gecmeyen bulanti gercekten zor hic yemek yiyesim.gelmiyirArkadaslar 11 haftalik hamileyim ve 6.hafta sabahi baslayan bulantilarim geçmek bilmiyor onceleri yemek yeyince biraz duzeliyordu artik yesemde uyanik olduğum sürece hep bi bulanti ne yemek yapabiliyorum ne temizlik sadece yatıyorum ne zaman gecer gececekmi yasayanlariz varmi kendimi hep boyle kalcak gibi hissediyorum
Arkadaslar 11 haftalik hamileyim ve 6.hafta sabahi baslayan bulantilarim geçmek bilmiyor onceleri yemek yeyince biraz duzeliyordu artik yesemde uyanik olduğum sürece hep bi bulanti ne yemek yapabiliyorum ne temizlik sadece yatıyorum ne zaman gecer gececekmi yasayanlariz varmi kendimi hep boyle kalcak gibi hissediyorum
Aynen oyle yemek fotografi gormeye bile tahamulum yok ama kusmuyorum oda bi garip insallah haftaya azaldi haberlerini veririm :)Benim 20. Haftada geçmisti. Yaşama sevincimi yitirmistim. Insanlar nasıl yemek yiyor artık hayret ediyordum. 20. Haftadan sonra 20 kilo aldim. :)))) şimdi ikinci bebeği düşünüyorum. 12. Haftadan sonra azalır merak etme.
Insallah o gunleri görürüm hic gelmicek gibi geliyo ayni sekilde suyu inanilmaz seviyodum gunde en az 3 litre iciyodum bazen 1 bardak bile icemedigim oluyoBenim de 5. hafta başladı hiç geçmicek zannettim su bile 1 yudumdan fazlası bulandırıyordu.12 den sonra ufak ufak azalmaya başladı 16 dan sonra da iyice rahatladım . Ama hala biraz aç kalıym hemen ben buradayım dio:)
Banada hastaneye yatiralim 2 3 gun serumla beslen rahatlarsin ama eve gidince yine olur garanti veremem dedi bende yatmadim sadece ben boyleyim saniyodum kendime kiziyodum ama ayni seyleri yasayan insanlar rahatliyo biraz :)Aynen ben de oyleyim 15 gun kendimde degildim bir de ben de gaz sancisi var devamli normal.hissettigim.zaman seviniyorum.dr um.cok rahatsizsan hap vereyim dedu almadim simdi daha iyiyim ama gecmeyen bulanti gercekten zor hic yemek yiyesim.gelmiyir
Ah canim.ah rabbim.baska dert vermesin ins 4 5 6 aylarda sefasini surerizBanada hastaneye yatiralim 2 3 gun serumla beslen rahatlarsin ama eve gidince yine olur garanti veremem dedi bende yatmadim sadece ben boyleyim saniyodum kendime kiziyodum ama ayni seyleri yasayan insanlar rahatliyo biraz :)
Amin insallah gercekten baskasinin eline bakmak cok zor biz guya cicim aylarindayiz daha 4 aylik evliyiz ama ayni iyi gorunuyosun niye surekli yatiyosun bide psikolojik bence senin biseyin yok demezmiEsim yardim eder hep yatmayayim az kalkayim yok yapamiyorum.biraz iyi oluyorum evin isleri duruyor.iyi hissediyorum ama keyfim yok ugrasmak istemiyorum esime diyorum ee sende iyi gorunuyorsun alistin diyor hey allah.im.ben cektiklerimi her an dile getirsem.oooooo .kendinin biryerleri agirmiyor aman agirmasin da zaten .inanmama durumu yapiyor ya sinirlendiriyor .ben simariklik yapsam ilk gebelikte yapardim yas musait cicim aylari hicbir is yaptirmadim cunku cok iyidim.allah.im.kimsenin eline baktirma ya rabbim bizlere dimdik durmayi nasip et
Bak sen seninkine bak fazla havaliAmin insallah gercekten baskasinin eline bakmak cok zor biz guya cicim aylarindayiz daha 4 aylik evliyiz ama ayni iyi gorunuyosun niye surekli yatiyosun bide psikolojik bence senin biseyin yok demezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?