Gebelikte göbek çizgisi

HJKL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
346
0
46
Antalya
uzun zamandır yoktum ama tekrar merhaba arkadaşlar tekrar sizin tecrübelerinize ihtiyacım var hamilelikte göbek cizgisi denen birşey oluyormuş acaba bu nası bişey normalde kimsenin göbek çizgisi yokmu ? yaa beni önceki konulardan hatırlıyorsunuz göbek çizgim var ama öncedenn de varmıydı hatırlamıyorum yaa normalde de göbek çizgisi olan varmı yoksa bu sadece gebeliktemi oluyor

gebelikte göbek cizgisi göbek deliğinin altından baslar ve bkini bölgesine kadar uzanan kahve rengi yukaran assa cizgii. hamilerlede hep gördüm ben. ama bendede var mesela onlarnki adar koyu değil ama yapımda var galibaaa .gebelikte iyice koyu oluyor net kahve rengi cizgiii . encokta göbek şişince iyice beli ediyor kendini. ama bendede var mesela bazı kadınlrda gebe omsada olabilioyor tek farkhamilelikte baya koyu cizgi seklinde . benimki seffaf gbi

bendekide çok fazla belirgin degil gibi bide esmerim çok olmasada karamel gbi bşey yani normalde de olabiliyor sadce hhamileliğe has birşey değil

çizgiden önceee daha daha baska seylerle belli eder o durumu( hamilelik) ci,zgiye niye taktın ki çizgi bendede var sadece cok koyu değil herkeste olabilir yaneee

hiç bi belirti yok valla bende baktım okuyodum çizgiyi okudum bi baktım bende kahverengi bi cizgiii drek ona odaklandım napiyim bazıları hiç anlayamıyomuşya hamileliklerini karnı büyüyene kadar hiç bi belirtleri olmuyomuş bende düşünüyorum herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…