Gebelikte göğüs hassasiyeti önemli

dreamgirLlll

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2025
163
51
13
30
Kızlar gebeliğinizin en başlarında adet donemlerinde bir çoğu kişi göğüs hassasiyetinden bahsetmiş dokunamuyorum vs. Bu hep devam mı etti yoksa bir hassas oldu bir geçti mi ? Yani mesela gogusleriniz hassas ama ertesi gün değil . Yine de gebe olduğunuzu ogrendiginiz oldu mu,? Biraz karışık oldu ama anlayan varsa cevap verebilir mi merak ediyorum

Kızlar gebeliğinizin en başlarında adet donemlerinde bir çoğu kişi göğüs hassasiyetinden bahsetmiş dokunamuyorum vs. Bu hep devam mı etti yoksa bir hassas oldu bir geçti mi ? Yani mesela gogusleriniz hassas ama ertesi gün değil . Yine de gebe olduğunuzu ogrendiginiz oldu mu,? Biraz karışık oldu ama anlayan varsa cevap verebilir mi merak ediyorum
Aynıyım ben de merak ediyorum günüm geçti adet sancılarım var ama olmuyorum ve geçiyor arada da göğüs sızlaması bir anda oluyor 2 gün geçiyor yeniden oluyor falan ama travmamdan ötürü test yapamıyorum :(

Aynıyım ben de merak ediyorum günüm geçti adet sancılarım var ama olmuyorum ve geçiyor arada da göğüs sızlaması bir anda oluyor 2 gün geçiyor yeniden oluyor falan ama travmamdan ötürü test yapamıyorum :(
Bende.. umut yok

Zaten öyle oluyor yani bir var bir yok :) genel anlamda gebeliğiniz oluşsa dahi inşallah sizler de görecekseniz belirtiler bir gelecek bir gidecek örneğin 3 gün belirtileri çok yoğun yaşayacaksınjz 2 gün hiç belirti yaşamayacaksınız. Göğüslerinizin bazen ağrısından duramayacaksınız bazen de dokununca hatta sıkınca bile ağrısını hissetmeyeceksiniz. Yani belirtiler en başından sonuna böyle ilerliyor hep

Back
X