- 26 Eylül 2020
- 37
- 25
- 3
- Konu Sahibi BurcuOzker
-
Şuanda benimde büyük olduğundan, ama dokunuyorum dün böyle elime biseyler geliyodu dolgundu yani bugün bastırıyorum içi boş gibi çok kafama takıldıİlk üç ayda benim göğüslerim çok hassas ve şişti. Büyük sütyen almıştım hatta o kadardı. 3 aydan sonra normale döndü
Aslında benim kanama da değildi. Çok koyu sarı bir akıntıydı ama ben biraz fazla evham yaptım. Ama goguslerde sabahtan akşama bu kadar değişir miÖncelikle allah yardimciniz olsun bu riskli donemi atlatin insallah bende 16 haftalik hamileyim kanama sebebiyle bir aydan fazla yatarak igne ve fitille gecirdim göğüslerim benimde ilk baslarda daha sertdi hatda goguslermdeki değişim yuzunden gebelik testi yapma ihtyaci histmistim zmaanla duzeliyor o dolgunluk eger orjbal deglse diye düşünüyorum.zaten bu düşük tehditinden dolayi doktor kontolunun sıklaştgni dusunuyorum gidince ona danisabilirsiniz
Sizinde böyle yumuşak mıydı dokunduğunuz zaman pekiBenimde hassaslıgı gectiği için cok endişelenmiştim ama ıkı gun once kontrole gittiğimde kalbi atıyordu gelişimi de cok güzel dedi doktor. Endişenme bence
Evetprogestan ignemi yaptilar ?
Sanki Üstü yumuşaktı ama içi dolgundu yani sönük değildi heptenSizinde böyle yumuşak mıydı dokunduğunuz zaman peki
progesteron hormonundan o sertlesip yumusamasi
Evet benimde üstü yumuşak ama ama içi dolu gibi biraz değişik birseySanki Üstü yumuşaktı ama içi dolgundu yani sönük değildi hepten
Belki günlerdir gelen sarı akıntı ondan dediğiniz gibi bende başka şeylere yorup duruyorum. Peki bu iğnenin etkisi ne zaman geçer cumartesi günü vuruldumprogesteron hormonundan o sertlesip yumusamasi
vajinal akintida yapar ayrica
sarımsı hafif koyu kivam
Bişe yoktu bence için ferah olsınnEvet benimde üstü yumuşak ama ama içi dolu gibi biraz değişik birsey
hic bilmiyorum ben kapsulunu kullaniyordum 3 sene oldu hatirlamiyorum acikcasiBelki günlerdir gelen sarı akıntı ondan dediğiniz gibi bende başka şeylere yorup duruyorum. Peki bu iğnenin etkisi ne zaman geçer cumartesi günü vuruldum
İnşallah ondandır. Yani daha 2 gün önce doktora gittim her şey yolunda dedi 2 günde bir değişiklik olur mu bilemiyorum bende ilk hamileliğimhic bilmiyorum ben kapsulunu kullaniyordum 3 sene oldu hatirlamiyorum acikcasi
İnşallah yoktur. Bende 2 günde bu kadar değişeceğine ihtimal veremiyorum kafamda çünkü. Cumartesi öğlen her şey yolunda dedi doktor, bugün pazartesi başladı kafamda deli sorularBir şeyi yoktur bebeğinizin 1 düşük yaptım hormonlarımın eski değerlere inmesi 2 haftayı buldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?