Gebelikte göğüslerin yumuşaması

Canım sakin ol.. Bi anda herşey kaybolabilir de herkes aynı yaşamaz hamileliği.. Bende de çok oldu o.. 2 kez bebeğimi kaybettiğim için çok korkuyordum ama çok şükür birşey olmadı.. İçin rahat olsun.. Bebeğine birşey olsa çok büyük ihtimalle kanama olurdu Allah korusun tabi.. Yani bebeğin seninle sakin olboşuna strese sokma bebeciği

İnşallah öyledir çok teşekkür ederim ilk hamileliğim heeerseyi kafama takıyorum ya bende kendime sinir oluyorum artık

Ben korktuğum durumlarda yaşadığım şeyleri İnternetteki doktorların gebelik anlatımlarını dinliyorum genelde. Doktoruma da danışıyorum tabi. Streslenmeyin. Bu sizi olumsuz etkiler
Aynen burayida olumsuz şeyleride pek takip etmemek lazim ayrica etkiliyorsa bi de insnı

İnşallah öyledir çok teşekkür ederim ilk hamileliğim heeerseyi kafama takıyorum ya bende kendime sinir oluyorum artık
Bi iki hafta geçince yumuşuyor diyolar ben de burada takip edip girmiycem artik çünkü art niyet değil tabi ki değil ama insan etkileniyor size de tavsiye ederm

Daha neleri takacaksınız başındasınız Ama çok da stres iyi değil.. Mesela bende tam bir saattir bebeğim hareket etmiyor mu acaba diye dertlendim.. Sürekli hastaneye gitmekten de eşim bunalıma girdi bu sefer bi de onunla uğraşıyorum.. analık zor bacım Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. İsteyen herkese de bu duyguyu yaşatsın..

Heee bir de youtubede doktor kağan kocatepe diye aratıp bakarsanız bütün sorularınıza hamileliğin her dönemini için videolar çekmiş bütün sorularınıza cevap bulabilirsiniz.. Ben onu takip ediyorum size de tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…