- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))))) İlahi Juliet. çok güldürdün beni.pipi işte nelere kadir bak:)))))
benim durum daha kesin değil canım.12 ve 16. haftamda pipiyle birlikte erkek dedi.herkes çok erken demişti o haftanın cinsiyet tahminine.
25. haftamda başka doktor kıza benziyo bu kız galiba dedi. koca pipiyi görürdü herhalde diye düşünüyorum:))))
bakalım bugün ne diyecek 3. doktor.
testlerin tabiki hiçbiirinin tam güvenirliği yok. ama ben hep şöyle düşünüyorum. kız bebeğe hamile bir anne ile erkek bebeğe hamile bir annnenin vücudunda biyolojik olarak farklı şeyler şeyler yaşandığını düşünüyorum. belki bu süt olayıda öyle bişeydir.
Ama ben bunu yazdıktan sonra benim gibi deneyip kimse yazmadı ki bilelim. yani cinsiyeti belli olan ve süte benzer sıvısı gelen arkadaşlar bi yapıp yazsalardı iyi olurdu. ama kimse yazmadı.
fileg ınsallah kızın olur :)
gebelikte göğüsten gelen sütle cinsiyet tahmini!!!!
arkadaşlar merhaba. bunu yeni duydum. paylaşmak istedim.
Amerikada yaşayan bir arkadaştan duydum.Gebelikte göğüsten gelen süte benzer bir sıvı varya .süt gibi ama daha sarı.işte onu biraz suya damlatıyorsunuz.eğer suyun yüzeyinde kalırsa erkek.- suyun dibine çöker karışırsa kız oluyor muş.
acaba hamile arkadaşlar bunu deneyip bana sonuç yazabilir mi ??
gogusten sut gelene kadar,zaten doktorda soylemis olurki cinsiyeti,ama yinede ilginc,sagol canima.s.
flieg merak ettım kız mı oldu erkek mı yazarsan sevınırım...............................................