Doğuma Hazırlık Gebelikte göğüsten gelen sütle cinsiyet tahmini!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
:)))))) İlahi Juliet. çok güldürdün beni.pipi işte nelere kadir bak:)))))
benim durum daha kesin değil canım.12 ve 16. haftamda pipiyle birlikte erkek dedi.herkes çok erken demişti o haftanın cinsiyet tahminine.
25. haftamda başka doktor kıza benziyo bu kız galiba dedi. koca pipiyi görürdü herhalde diye düşünüyorum:))))
bakalım bugün ne diyecek 3. doktor.
testlerin tabiki hiçbiirinin tam güvenirliği yok. ama ben hep şöyle düşünüyorum. kız bebeğe hamile bir anne ile erkek bebeğe hamile bir annnenin vücudunda biyolojik olarak farklı şeyler şeyler yaşandığını düşünüyorum. belki bu süt olayıda öyle bişeydir.
Ama ben bunu yazdıktan sonra benim gibi deneyip kimse yazmadı ki bilelim. yani cinsiyeti belli olan ve süte benzer sıvısı gelen arkadaşlar bi yapıp yazsalardı iyi olurdu. ama kimse yazmadı.

allah gönlüne göre versin bu dr lar ne çok yanılıyolar.
ayrıntılaya gir ultrason olarak.
dogruluk payı .%85. miş. tabi allah bilir..:lepi:

VAlla bende bişey anlamadım bu işlerden. Geçen birisiyle tanıştım.şuan 9 aylık bir oğlu varmış.Bi kız dediler bi erkek dediler bi kız dediler bi erkek dediler deyince içimden "Yuh artık yani "dedim.bu kadar olmaz diye. insan kafayı yer herhalde dedim.Bizde öyle olduk zaten dedi. Ve en son 4'lü ultrasona girmiş kız demişler.(4'lünün kesin sonuç verdiğini biliyordum ben)
Erkek doğunca herkes şok tabiki.Gerçi böyle şeyler nadir oluyor. ama bakalım. Benim büyük ihtimalle erkektir. pipide gösterdi çünkü 16.haftada.Ama 26.haftadaki doktor kız dedi ama kesin değil demişti.birde o zaman bebek ters tam göremiyom demişti.

neyse son noktayı 3.dr.koyar herhalde....Allah herkesin gönlüne göre versin...

Son gittiğim dbaşka dr.da kesin erkek ,daha değişmez dedi.yani 2 tane erkek diyen 1 tane kız diyen var. galiba erkek. Valla kafam karıştı.ben hala en baştan beri kız hissediyorum.Ne olcak bakalım??

Son düzenleme:
dün gittim canım 3.aynı doktora erkek dedi.
Diyom ya anlamadım bu işten doktorun biri pipi ve testislere kadar gösteriyor. 4 hafta sonra başka doktor eğe ait bişey göremedim diyor.

bilmiyorum ama hiç aldırmıyorum doktorun dediğine sanki inanmak istemiyorum. hiç erkek hissetmiyorum isim bile aklımıza gelmiyor eşimle.....
diyorum ki bu doktorlara cinsel organları farklı anlatıyorlar herhalde tıp fakültesinde:))))))))))

süpriz olucak sana doğumda gosterecek bebıs kendını :))

gebelikte göğüsten gelen sütle cinsiyet tahmini!!!!

arkadaşlar merhaba. bunu yeni duydum. paylaşmak istedim.
Amerikada yaşayan bir arkadaştan duydum.Gebelikte göğüsten gelen süte benzer bir sıvı varya .süt gibi ama daha sarı.işte onu biraz suya damlatıyorsunuz.eğer suyun yüzeyinde kalırsa erkek.- suyun dibine çöker karışırsa kız oluyor muş.

acaba hamile arkadaşlar bunu deneyip bana sonuç yazabilir mi ??

cnm bu yöntem dogru sonuc vermio o dedikleride rastlanti sadece..ablamda denedik sut dibe inip dagildi hemen...(ama oglu oldu)...bi akrabamda denedik dipte top halde dagilmadan durdu... erkek oldu bebegi...ki bende denedim..bi kere dagildi sut,bi kerede durdu öleee dagilmadan...(bebegim oglan oldu)...hem böyle testler yapmayin derim cunki beyin rahme sinyal gönderiyormus,erken doguma yolacabiliyormuss sonradan ögrendim bende...bide o ilk sivinin bebeginin almasi emmesi cok faydaliymis bebek icin yeni dogdugunda...a.s.
gogusten sut gelene kadar,zaten doktorda soylemis olurki cinsiyeti,ama yinede ilginc,sagol canima.s.

cnm benim ilk gebeligimde süt gec geldi hatta ve hatta dogduktan sonra geldi...ama 2 cisinde ben bes aylik hamileyken sut gelmeye basladi...sutte denemez zaten sarimtirak bir sivi...hee kizlar hamilesiniz söliyim belki biliyosunuz.. dus alirken sicak su ile masaj yapin gögsunuze sut kanallariniz acilsin bebek dogdunda sut direk gelsinn bolcaaa.s.

...............................................

Son düzenleme:
çok merak ettim bebişin erkek mi kız mı? gmrürsen cevapla lütfen.. keşke yazsaydın...bebişin doğunca...

Back
X