- 28 Şubat 2010
- 736
- 1.331
- 313
- Konu Sahibi falling_water
Merhabalar hanimlar. 6+2 haftalik hamileyim :) buraya kadar her sey cok guzel. Bulantim vs yok. Ama oyle bir halsizligim var ki hayattan sogudum resmen. Kolumu kaldiramiyorum, bazen yerimden bile kalkamiyorum bi yere oturuyorum biraksalar ooyle aksama kadar dururum yani. Biri bisey sorsa zorla cevap veriyorum. Dedigim gibi midem bulanmiyor kusmuyorum ama icim her an dalga dalga sanki. Tansiyon duser de bayilmadan once berbat hissedersiniz ya 7 24 oyleyim.
Sizlere sorum bu gecici bir durum mu yoksa hamilelik tamamen boyle bisey mi? Ozellikle tecrubeli hamilelerden yardim bekliyorum. Ne yesem iyi gelir mesela? Bu arada kahverengi akintim var progestan kullaniyorum doktor surekli istirahat dedi ama otursam da yatsam da gecmiyor bu halsizlik. Hayat enerjim kalmadi hep boyle mi devam edecek
bidir bidir enerjik hamilelerden olmak istiyorum ben de 
Sizlere sorum bu gecici bir durum mu yoksa hamilelik tamamen boyle bisey mi? Ozellikle tecrubeli hamilelerden yardim bekliyorum. Ne yesem iyi gelir mesela? Bu arada kahverengi akintim var progestan kullaniyorum doktor surekli istirahat dedi ama otursam da yatsam da gecmiyor bu halsizlik. Hayat enerjim kalmadi hep boyle mi devam edecek