Gebelikte halsizlik problemi

falling_water

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
736
1.331
313
Merhabalar hanimlar. 6+2 haftalik hamileyim :) buraya kadar her sey cok guzel. Bulantim vs yok. Ama oyle bir halsizligim var ki hayattan sogudum resmen. Kolumu kaldiramiyorum, bazen yerimden bile kalkamiyorum bi yere oturuyorum biraksalar ooyle aksama kadar dururum yani. Biri bisey sorsa zorla cevap veriyorum. Dedigim gibi midem bulanmiyor kusmuyorum ama icim her an dalga dalga sanki. Tansiyon duser de bayilmadan once berbat hissedersiniz ya 7 24 oyleyim.
Sizlere sorum bu gecici bir durum mu yoksa hamilelik tamamen boyle bisey mi? Ozellikle tecrubeli hamilelerden yardim bekliyorum. Ne yesem iyi gelir mesela? Bu arada kahverengi akintim var progestan kullaniyorum doktor surekli istirahat dedi ama otursam da yatsam da gecmiyor bu halsizlik. Hayat enerjim kalmadi hep boyle mi devam edecek :KK43: bidir bidir enerjik hamilelerden olmak istiyorum ben de :KK43:

ilk haftalarda bende çok halsizdim zamanla geçicek bol bol istirahat et meyve tüket bol bol su iç

Hayirli olsun öncelikle tiroid sikintn olabilir çünkü bende oyleydim tiroidim cok düşmüş t3 t 4 yuksekti ilaca basladim biraz gec öğrendim 9 hafta falandı ilaç rahatlattı. Aynen senin dedigin gibiydim kolumu birisi kaldirsa yoruluyodum. Sac dökülmesi coktu folik asit almama ragmen planli hamilelikti erken başlamıştım. Belkide bişey yoktur vücut kan uretimini artırdığında falan zorlanıyor olabilir icinde bir canlı oluşuyor neticede ama kanına baktir istersen.

Ben 2. Bebeğime hanileyim şuan senin kadar olmasada bendede halsizlik var geçici tabiki dinlen bolca. Ben ilk hamileliğimde böle değildim mesela. Yani hamilelik genel olarak böle bişe değil:)

Back
X