• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu

Durumbu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
734
232
23
28
Arkadaslar biktim. Yemin ederim ciglik atarak aglamak istiyorum artik idrar yolu enfeksiyonundan. Antibiyotik kullanmaktan zatrn biktim. Bol su iceyim diyorum kac gundur o kadar cok su ictim ki. İdrarima daha sık cikip daha fazla agri cektirmek disinda bir ise yaramiyo su an. Hatta bugun cok fazla ictim daha cok canim yaniyo. Oturup agliyorum. Acaba asagiya indikce bakteri acitiyo diyorum. Ama ne alaka... Dut cayi denedim, cay agaci yagi denedim. Daha ne yapayim antibiyotik kullanmamak icin ben ya ...

doktorunuza danışarak cranberry takviyesi ve nioli yağı kullanabilirsiniz. ama mutlaka önce danışın. bol bol su ve sık sık iç çamaşırı değiştirin. cinsel ilişkiden sonra hemen tuvaletinizi yapıp iyice yıkayıp kurulayın. ayaklarınızı hep sıcak tutun. inşallah işe yarar sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

doktorunuza danışarak cranberry takviyesi ve nioli yağı kullanabilirsiniz. ama mutlaka önce danışın. bol bol su ve sık sık iç çamaşırı değiştirin. cinsel ilişkiden sonra hemen tuvaletinizi yapıp iyice yıkayıp kurulayın. ayaklarınızı hep sıcak tutun. inşallah işe yarar sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Hepsini yaptim su takviyeler haric. 😭

Doktora sorun.

Bana kızılcık şerbeti iyi gelmişti.

Geçmişler olsun inşallah.

Cranberry çok faydalı sistit tedavisinde kesinlikle danışarak kullanın C vitamini ile alınırsa daha etkili oluyor hatta eczacıyım bende onu öneririm size

Recetesiz veriliyor mu
Normalde p……. dediğimiz bir ilaç var gebelik kategorisi B. Bu ne demek ? En güvenilir olanlar A kategorisinde B olanlar hayvanlarda yapılan çalışmalarda hiç sıkıntı çıkarmamış insanda yeterli çalışma yok demek. Ama gebelikte genelde A ve B güvenilir C D vs gibi kategoriler duruma bağlı verilir, kullandınız mı bilmiyorum ama en hızlı etki verecek olan o normalde. Cranberry ise daha çok sistitten koruyucu yine tabiki etkisi var ama biri ilaç biri takviye. Yani Cranberry reçetesiz alınır ama ilaç gibi aniden kesmez. Ama koruyucu olur uzun dönemde bir daha yakalanmamak için. Dediğim ilacı sordunuz mu hekiminize ya da verdi mi

Son düzenleme:
Normalde piyeloseptyl dediğimiz bir ilaç var gebelik kategorisi B. Bu ne demek ? En güvenilir olanlar A kategorisinde B olanlar hayvanlarda yapılan çalışmalarda hiç sıkıntı çıkarmamış insanda yeterli çalışma yok demek. Ama gebelikte genelde A ve B güvenilir C D vs gibi kategoriler duruma bağlı verilir, kullandınız mı bilmiyorum ama en hızlı etki verecek olan o normalde. Cranberry ise daha çok sistitten koruyucu yine tabiki etkisi var ama biri ilaç biri takviye. Yani Cranberry reçetesiz alınır ama ilaç gibi aniden kesmez. Ama koruyucu olur uzun dönemde bir daha yakalanmamak için. Dediğim ilacı sordunuz mu hekiminize ya da verdi mi
Hayir duymadim hic. Danismam lazim. Ama ancak haftaya randevu aldim. Wp uzerinden yazsam bir ise yarar mi bilmiyorum

Bol su bir de çamaşırı sık değiştirip sıcak tutacak küçük havlu gibi birşey koyun camasiriniza.sicak tutunca geçiyor.Ben öyle yaptım hamileyken,haricinde de

Günde 3 litre su için
En sağlıklı ilaç
Ayağı sıcak başını serin tut
Asla umumi tuvaletlerde peçete su kullanma daima yanında taşı mendilini peçeteni taşı kullan

Hayir duymadim hic. Danismam lazim. Ama ancak haftaya randevu aldim. Wp uzerinden yazsam bir ise yarar mi bilmiyorum
Bence sorun bu arada prospektüsünden kontrol ettim şimdi hamilelik kısmını okuyun ben hamile değilim ama yaşadığım dönemlerde hemen buna koşarım çok kısa sürede hemen çözer yoksa cinnet geçiririm gün boyu bu normalde reçeteli ama belki durumunuzu anlatırsanız eczacınıza yazdıracağım vs diye yardımcı olur

Arkadaslar biktim. Yemin ederim ciglik atarak aglamak istiyorum artik idrar yolu enfeksiyonundan. Antibiyotik kullanmaktan zatrn biktim. Bol su iceyim diyorum kac gundur o kadar cok su ictim ki. İdrarima daha sık cikip daha fazla agri cektirmek disinda bir ise yaramiyo su an. Hatta bugun cok fazla ictim daha cok canim yaniyo. Oturup agliyorum. Acaba asagiya indikce bakteri acitiyo diyorum. Ama ne alaka... Dut cayi denedim, cay agaci yagi denedim. Daha ne yapayim antibiyotik kullanmamak icin ben ya ...
Bendede vardi hamileyken. Bir toz vermisti dktr o geçirmişti. Sürekli su iciyordum

Kızılcık suyu iyi gelmişti bana ve nioli yağını öneren çok

Back
X