Gebelikte idrarda değer fazlalığı

beyzsntrk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2023
12
1
1
24
Kızlar 17 haftalık hamileyim çok şiddetli kasık ağrım vardı idrar yolu enfeksiyondan şüphelendim idrar tahlilimde hemoglobin pozitif çıkmış bir de Eritrosit 0-3 olması gerekirken 7 çıkmış bir zararı olur mu bebeğe ciddi birşey mi bu pazartesi gidicem sonuç göstermeye çok tırsıyorum

Enfeksiyon yok. Eritrosit idrardaki kanı gösteriyor diğer değeri bilmiyorum ama enfeksiyon değil

Hemoglobin yüksekliği biraz riskli.. gün içinde içtiğiniz su miktarını artırıp bir süre az karbonhidrat çok protein tüketmeniz faydanıza olur. Bir de kan sulandırıcı kullanıyor musunuz?

Hemoglobin yüksekliği biraz riskli.. gün içinde içtiğiniz su miktarını artırıp bir süre az karbonhidrat çok protein tüketmeniz faydanıza olur. Bir de kan sulandırıcı kullanıyor musunuz?
fertamir kullanıyorum suyun içine döküp vişne suyu tadında kan sulandırıcı sanırım bu bir de d vitamini onun harici birşey vermediler

Ben de yeni gebeyim 6 haftalık benimde idarrımda erisrosit 6 çıktı. Kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanıyorum bununla ilgisi var mı yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…