Gebelikte iştahın açılması

Smykzlhnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
97
24
3
27
Arkadaşlar 4 haftalık gebeyim ama inanılmaz derecede acıkıyorum. Bunu nasıl önleyeceğim . Yemek yiyorum yarım saat geçmiyor midem kazınıyor . Benim gibi olan var mı ? Nasıl önlenir?

Arkadaşlar 4 haftalık gebeyim ama inanılmaz derecede acıkıyorum. Bunu nasıl önleyeceğim . Yemek yiyorum yarım saat geçmiyor midem kazınıyor . Benim gibi olan var mı ? Nasıl önlenir?
Bende 6 haftalığım aynı durumu yaşıyorum artık kendine dur demek istiyorum ne görsem yemek istiyorum gebelik kan şekerine baktırdın mı sanırım ondan kaynaklanan bi durum bende yarın gittiğimde baktırıcam

Benim 3 haftalıkken başladı yarım saat geçmiyor deli gibi acıkıyorum

Yaaaa aklına geleni ye valla ben 7. Haftadan başladı 10 haftalığım ağzıma birşey süremiyorum tiksinmekten senin olmaz umarım keyfini çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…