canım gecmıs olsun. umarım bırsey olmaz baya da ılerlemıs hamılelıgın. valla ben de senın gıbıyım. bir tane dusugum oldu bır de kimyasalım. ilk i boyle kahverengı lekeyle baslamıstı o yuzden sevmıyorum kahverengı lekelerı noırmal dıyemeyecegım. benım doktorum kan olmadıgı surece korkma dıyor ayrı.
en onemlisi sen iki dusukten sonra testler yaptırdın mı bak bende kan pıhtılasması cıktı su an hergun bırsuru ılac ıcıyorum kan sulandırıcılar vs. ona kesin baktır derim allah korusun uzulme bır daha. o dokrotun verdıgı ıgne ne ıgnesıymıs ne ıse yarıyormus ??
canım böle bi problemim yok ama geçmiş olsun diyebilirim anca
inş sağlıklı bi gebelik geçirirsin
çok tşk. ederim bugün biraz daha iyiym zaten,
hiç koyu renk bişey gelmedi şimdilik:))
çilekli kusura bakma şimdi tickerını gördüm 6+3 müş Allah bağışlasın bu kez
hayırlısıyla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin..
canım cok tesekkur ederim inşallah dedigin gibi bu sefer saglıkla alırız bebişlerimizi kucagımıza. sen yine de yorma kendini.. çalışıyormusun bilmiyorum ama bol bol dinlen en onemlisi o galiba.. zaten cok sukur bak kalp atısını da duymussun. :) kal atısı duyulduktan sonra dusuk olma ıhtımalı ıyıce azalıyormus allah korusun. bakalım ben de carsamba gunu gıdecegım. hayırlısıyla bızde goruruz ınsallah kalp atısını. ilk defa gorecegız 3. hamileliğimde :)
benimde gebeligimin ilk haftasinda 2-3 hafta süren alra ara gelen kahverengi lekelenmem oldu doktor progestran verdi ve yataktan kalkmamami söyledi aynen uyguladik 10. gebelik haftasinda gecti cok sükür, ilaclarini al ve dinlen sirt üstü yat hep, gecmis olsun
ay yazıkk ..napıcaksın işte. aman şartlar ne kadar kotu olursa olsun takmamaya calış. kocanla bebişinle yeni evinizde güzel gunleri dusun .. bende çarş inş dedigin gibi mutlu mutlu donerım.. kendine cok dikkat et sevgiler..
bende kahverengi akıntı yaşıyorum.hattta topic bile açtım bugün.son adetim 23 agustos.23 eylülde adet olmadım hamile kaldım.23 rylülden beri ara ara kahverengi akıntı ve kasık ağrım var.düşük tehlikesimi yani.daha keseyi göremedik henüz
bende kahverengi akıntı yaşıyorum.hattta topic bile açtım bugün.son adetim 23 agustos.23 eylülde adet olmadım hamile kaldım.23 rylülden beri ara ara kahverengi akıntı ve kasık ağrım var.düşük tehlikesimi yani.daha keseyi göremedik henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?