aynısı bende yaşadım canım bir sabah bir kalktım kanama olmuştu hamileliğimin başında günde 2kez progestan içiyordum ve senin gibi 3günde 1proluton iğne vuruluyordum hep yattım kalkmadım arada evde gezindim bunun dışında tüm günüm yatmakla geçti şükürki hepsi geçti bebişim iyi rahmimde kapalıymış sorun yok korkma yani kanama kırmızı ve parçalı değilse korkmana gerek yok dedi doktor
kızlar ben de 5 +5 im dün gece tuvalette k. rengi leke geldi ayrıca iç çamaşırıma da geldi 1 damla filan.çok korktum yaa uyuyamadım gece.yarın dr.a gidicem hemen.bebeğimi kaybetmek istemiyorum.
kızlar ben de 5 +5 im dün gece tuvalette k. rengi leke geldi ayrıca iç çamaşırıma da geldi 1 damla filan.çok korktum yaa uyuyamadım gece.yarın dr.a gidicem hemen.bebeğimi kaybetmek istemiyorum.
benim de ilk kahverengi akıntım dediğin gibi 5+5 de gelmişti.hemen doktora gittik.serum takıldı.progestan hap ve proluton iğneye başlandı.10 gün rapor verdi doktorum.şimdi 7 haftalık ve dün kalp atışını aldık pıtırcığımın:).Ama düşük riski mevcut tabi.hareketlere dikkat etmek ve bol bol dinlenmek gerekiyor.inşallahhh hiçbirimizin meleğine bişey olmaz
benim de ilk kahverengi akıntım dediğin gibi 5+5 de gelmişti.hemen doktora gittik.serum takıldı.progestan hap ve proluton iğneye başlandı.10 gün rapor verdi doktorum.şimdi 7 haftalık ve dün kalp atışını aldık pıtırcığımın:).Ama düşük riski mevcut tabi.hareketlere dikkat etmek ve bol bol dinlenmek gerekiyor.inşallahhh hiçbirimizin meleğine bişey olmaz
inşallah canım yaaaa valla çok üzülüyorum yüzüm soldu resmen .neyse yarın dr.a gideyim bi göreyim de içim rahat etsin.kalp atışlarını duyunca iyice rahatlicam.dua edin.yarın sonucu yazarım.
inş birşey yoktur sanmıyorum bişey olucağını nedense artık hamilelerin çğunda bu sorun yaşanıyor anlamadım gitti CADIARZU[/QUOTE]
inşallah birşey olmaz.nesil gittikçe dayanıksız oluyor galiba ninelerimiz tarlada bahçede çalışırlarmış sonra da çatır çatır doğururlarmış.biz de kendimizi çok mu dinliyoruz nedir anlamadım.
inşallah canım yaaaa valla çok üzülüyorum yüzüm soldu resmen .neyse yarın dr.a gideyim bi göreyim de içim rahat etsin.kalp atışlarını duyunca iyice rahatlicam.dua edin.yarın sonucu yazarım.
benim de son adetim 29 ağustostu.27 eylülde adetim geldi,bugüne kadar da sürekli kahverengi bazen azalıyor.yavru ağzı akıntı gibi kahverengi gibi,tıpkı adet başlangıcı yani.ama 1 hafta olacak yarın ve hala sökülmedi adetim.benim hiç böyle olmazdı.sen hamileliğini nasıl öğrendin.ben bu sabah test yaptım negatifti.belim de çok ağrıyor.off çok moralim bozuk.yerleşme kanamsı olsa bu aralar idrarda çıkmalıydı heralde değilmi.
benim adetlerim hep düzenlidir.23 agustostu 23 eylülde adet olmam gerekiyordu.23 eylülde adet önce kahverengi leke gelir sonra kırmızılar bende lekenlenme başlayınca adet olacam sandım bir ikigün geçti adet olmadım idrar testi yaptım 2.çizgiyi gördüm.benimde lekelenmem hala devam ediyor.moralini bozma.istersen kan testi yaptır net sonucu alırsın.allah en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin.
canım doktorlar her akıntıyı(kahverengi ya da kırmızı)düşük tehlikesi olarak görüyor.progesteron eksikliği düşük nedeni olabiliyormuş bu nedenlede progesteron içeren ilaçlar veriyorlar ve çoğu zaman kanama kesiliyor.ihmal etme bence doktora git hemen.Gerçi her şey Allah'tan biz sadece çaba gösteriyoruz.
cumartesi doktoro gittim canım.yine keseyi göremedik.kan değerime bakıldı hafta içi yine gel dedi.kese gözükmeden net bişey söyleyemem dedi.lekelenmem hala devam ediyor.allahtan hayırlsı...
Ben 30 haftalık hamileyim. 20. Haftadan bu yana ara ara kahverengi kanamam oluyor. Çamur gibi pislik gibi. Doktora her seferinde gidiyoruz. Bir sıkıntı görmüyor. Progestan ve proluton kullanıyorum. Genelde hamileliğin başında olur. Bizimkisi d yaklaşınca oldu. Rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah