- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi kuru
-
Allah sabır versin kardeşim..bu durumda ne denir bilmiyorum ama yinede şunu söyleyebilirim
birincisi hamile kalma gibi güzelliğe sahipsin yani yine yine yine bebeğin olacak...
ikincisi ölümler genelde bebekte sorun varsa oluyormuş..belkide Rabbim çok büyük sıkıntı ve sorunlardan seni korumuştur...
biliyorum hiçbiri teselli değil ama dua edelim inş...(
Ne zormuş anne olmaya niyet etmek bileBu sabah benim de kahverengi minicik bir akıntım oldu. Çok önemsemedim. İşe gittim. İş yerindeki arkadaşlar hemen doktora git, ne işin var burada deyince korktum. Yarın sabah doktora gideceğim, umarım kötü bir durum yoktur. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin, bebişlerimizi korusun.
Merak ettim son durumunuz nedir? Gebeliğiniz devam etti mi? Benim de akıntım var ve 2 gündür de yoğun gelmeye başladıgünaydın kızlar..
iki gün önce kan testi yaptırmış, hamile olduğumu öğrenmiştim. dün itibariyle şeffaf su gibi olan vajinal akıntım sarımsı bir hale büründü. doktorumu ardım korkma olur, kahverengi bir akıntı da gelebilir demişti. gece itibariyle de kahverengi bir leke geldi. yerleşme kanaması olduğu için korkmadım. sadece devam etmesi durumundan endişe ettim. fakat benim şu an normal adet döngümde olduğum için adet ağrılarım var. ağrı sabaha kadar uyutmadı beni. aranızda hamileyken adet ağrısı gibi ağrı çekenleriniz oldu mu?
evet gebeliğim devam ediyor, çok şükür.. 4.ayıma girdim.Merak ettim son durumunuz nedir? Gebeliğiniz devam etti mi? Benim de akıntım var ve 2 gündür de yoğun gelmeye başladı
Merak ettim son durumun nedir. Hamilelik varmıHanimlar bana yardım. Edin çünkü en son cuma kan testi yapıldı 802.4cikti adetimin üstünden 17 gun gecti ve ne cok kırmızı nede kahve rengi arasi bi akıntı geldi su an ne yap cami bilmiyorum lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?