Gebelikte kahverengi leke

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuru
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkür ederim canım..bugün tam 5 gün oldu bebeğimi kaybedeli hala içimde yangınlar var.çok şükürki 3 yaşında bi kızım var en büyük tesellim o dayanmaya çalışıyorum inşş geçicek bu günlerde..
kahverengi kanama çok korkulacak bişey değil sadece stres kırmızıya dönerse korkun. ben kızımda 4 ay yaşadım onu sonra erken dogum riski ve plesenta kireçlenmesi ile karşılaştık hamileliğim çok zor geömişti bu sefer iyi geçer diye beklerkende bebeğimi kaybettim..ne zaman cesaret ederim bilmiyorum ama inş yine aynı acıları yaşamam..
Allah bebeklerinizi size bağışlasın hayırlısı ne ise hakkınızda o olsun...

cuma günü kahverengi akıntım oldu. yorgunluktan olduğunu düşündüm. cumartesi kahverengi minik parçalar geldi az miktarda. acile gittim. kesenin arkasında yoğun bir kanama varmış. kesenin şekli değişmiş ve bebek net görünmüyordu. 7 haftalıktı. hastaneye atırıp takibe aldılar. radyolojide ultrasona girdim. bebeğe ait parçalar kalmış kürtaj kararı verildi. bugün evime geldim. çok zor gerçekten Allah herkese sağlıklı gebelik, sağlıklı evlatlar versin. Lekelenmeleri ihmal etmeyin. benim hiç kanamam olmadı. içerde kanama varmış.

Canım Allah sabır versin, çok üzüldüm... Yine olur inşallah önemli olan senin sağlığın.

Allah sabir versin versin.benm de lekelerim var.7.haftamda 1 hafta olm uştu ıstırahat ve progestanla atlattım.şimdi tekrar başladı 10+4 üm şuan.benim miyomum var.bebek gayet iyi görünüyor ultrasaonda.miyomun etkisi de olabilir belki kanamada.umarım herşey güzel olur.çok takıyorum kafama.hayılısı neyse o olur inşallah!

kızlar benim de bi haftaya yakındır kahverengi lekem var özellikle tuvallten sonra peçeteye silince geliyor. 1 haftadır raporluyum yatıyorum evde ama yarın okula başlıcam ayağa kalkınca akıntım artıyor bir haftadır eşim de yanımda yok yapayalnız zor günler geçiriyorum dualarınızı bekliyorum ( geçen hafta keseyi gördük normal geliişiminde dedi dr ama akıntım kesilmedi)

arkadaşlar gerçekten Rabbim yardımcınız olsun çok zor bir durum..yani psikolojik olaran insan sürekli bir şüphe halinde oluyor

bende 8.haftamda kahverengi olayı yaşadım ve 15 günden fazla sürdü..doktorlar herşey iyi dedi progestan verdi..günde 3kere içiyordum (100lük yumuşak kapsülden) ama bu ilaç benim psikolojimi iyice bozdu sersemletti...artık eşimde dedi bırak ilacı ne olursa olsun..Rabbim nefes verdiyse yaşar zaten bu ilacın düşüğü engelleme gibi bir rolü yok kanıtlanmamış bende bıraktım...bıraktıktan sonra koyu sarı gelmeye başladı...2-3güüne birde kahverengi lelke geliyordu...ama son on günüdr hep koyu sarı geldi...4-5 gündürde sadece beyaz geliyor..bebeğimde çok şükür çok sağlıklı...

cuma günü 11haftam doldu kontrole gittim..bebişin ağzı burnu gözü parmakları bile belli:)))yavrucum suratı asık çıkmış biraz ama herşeyi yolunda...:)))
Rabbim hepinize bu günlerin güzelliğini yaşatsın ama şunu unutmayın bekleyince geliyo bu leke..ben sürekli peçeteye bakmaktan deli olmuştum...ve hep lavaboda peçeteye silince geliyordu...sıkmayın üzmeyin kendinizi...ha bu arada yatmakla bağlantısı varmı bilmiyorum ben lekem bitmeden raporumu bitirip okuluma devam ettim kafam dağılsın dşye...oda iyi geldi bana...

çok uzun olud hakkınızı helal edin

Merhaba herkeze benim kızım 8 yaşında dün okulda ona doğum günü kutladık ve tabi ben çok yoruldum.11.hftadayım bu arada.Akşam baktığımda iç çamaşırımda kahvemi desem koyu yeşilmi leke vardı.Sonra akıntı kesildi ama peçeteyle sildiğimde azcık geliyordu tabiki çok korktum.Bu sabah ta wc de gene peçeteye geldi hemen doktora gittim.Ultrasonda bebeğimi gördüm gayet sağlıklıydı kolları bacakları kafası göbüşü o kadar net gördümki ilk defa kalbi atıyordu rahim ağzıda sımsıkı kapalı korkma dedi doktor ilaç felan vermedi kılcal damar çatlaması olabilir dedi üste görme tarzı bir akıntı olabilir dedi.Normal hayatına devam et sıkıntı yok dedi ama ilişki yasak 10 gün kadar ama ben genede 1-2 gün mümkün oldukça yatıyorumki nolur nolmaz.İlk kızımda ben 5 haftalıkken adet gördüm 2 gün orkid kullandım.İşte böyle bir stres bende atlattım bu gün.Allah hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

kızlar 4+3 günlük gebeyim dün evi süpürmüştüm ve aksamda namaza gec kaldım diye koşmuştum. bi an için gebe oldugumu unuttum. hemen o esnada kahverengi leke oldu gece yatarken farkettim sabah ta cookk azz oldu ama o yogu olan beyaz akıntı kesildi şimdi cok seyrek aralarda kahverengi akıntı olarak geliyor. sulu boya fırcasının ucu kadar lütfen basından böyle seyler gecen oldumu

selam kızlar bende 11 haftalık gebeyim dun gece kahverengi lekelenmem oldu ve peçeteye sürdükçede geliyordu hemen doktora gittik doktor alttan muayane etti rahimde herhangi bir kanama gorunmuyor dedi bol bol dinlen ve eşinle ilişki yasak dedi.. o yaşadığı korkuyu anlatamam doktor muayane etti ben ağladımm çok acı bir durum rabbim hepimzin yavrusunu bağışlasın inş...

Bende 11 haftamdsyim.
6, hsftamda kanamam oldu.
9.haftsmda daha siddetli kanamam oldu 3 pedi dolduracak ksdsr. bebegim iyiydicok sukur ki.
Bugu de k.rengi lekelenmem oldu cok korktum . progestan aldim yatıyorum. Insallah bebegim iyidir doktora gidemiyorum .

Ne zormuş anne olmaya niyet etmek bile Bu sabah benim de kahverengi minicik bir akıntım oldu. Çok önemsemedim. İşe gittim. İş yerindeki arkadaşlar hemen doktora git, ne işin var burada deyince korktum. Yarın sabah doktora gideceğim, umarım kötü bir durum yoktur. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin, bebişlerimizi korusun.

Merhaba çok geçmiş olsun. Bende 5+6 haftalık ikizlerime gebeyim.benimde dün akşam kahve pembe arası lekem geldi progesteron kullanıyorum sizin baya zaman geçmiş ama nasıl ilerledi gebeliğiniz ben çok korkuyorum yine bir kayıp yaşamak istemiyorum dualarım benim gibi sıkıntısı olanlar ve kendim için rabbim yavrularimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.

Korkmayin arkadaşlar hersy olacagina varir..bende kizima hamileyken kahverengi leke sorunu yasadm...o ara heryere bakiyordm ne olack diye...progestan kullandm iki hafta...psikolojik olarak cok zordu...ama en son dedimki ne olacaksa olsun duserse de nasip..kalktm isime gittim hic kafaya t takmadm..kizim simdi 2yaş4aylikbebek asagida tutundgu icnde9ay boyunca hic sorun yasamadm ne mide yanmasi ne reflü...her iste bir hayr varmis..cok sukur Rabbime

günaydın kızlar..

iki gün önce kan testi yaptırmış, hamile olduğumu öğrenmiştim. dün itibariyle şeffaf su gibi olan vajinal akıntım sarımsı bir hale büründü. doktorumu ardım korkma olur, kahverengi bir akıntı da gelebilir demişti. gece itibariyle de kahverengi bir leke geldi. yerleşme kanaması olduğu için korkmadım. sadece devam etmesi durumundan endişe ettim. fakat benim şu an normal adet döngümde olduğum için adet ağrılarım var. ağrı sabaha kadar uyutmadı beni. aranızda hamileyken adet ağrısı gibi ağrı çekenleriniz oldu mu?

Merak ettim son durumunuz nedir? Gebeliğiniz devam etti mi? Benim de akıntım var ve 2 gündür de yoğun gelmeye başladı

Kızlar benim kac haftalik oldugunu tam hesaplayamadilar çünkü gec döllenme oldu. Ama gecen hafta 4212 cikti hcg sonucum 4 haftalik demislerdi.3 gündür kahverengi akintim vardi dün pembeye dönecek gibi olunca korktum doktora gittim kese gecen hafta 5 mmydi bu hafta 16 mm olmus. Doktor cok iyi gelismis dedi ic kanaman da yok dedi ama yinede düsük tehdidi var diye progestan+igne+vitamin yazdi .kalkma wc harici dedi yatiyorum artik. Haftaya gel kese 4mm daha büyüyünce 20mm olunca bebegin kalp atislarini dinleriz dedi . bugun akinti Allaha Şükür azalmis kahverengiye dönmüş. insallah bebegime bisey olmaz dua edin lütfen :-(

Hanimlar bana yardım. Edin çünkü en son cuma kan testi yapıldı 802.4cikti adetimin üstünden 17 gun gecti ve ne cok kırmızı nede kahve rengi arasi bi akıntı geldi su an ne yap cami bilmiyorum lütfen yardım edin

Merak ettim son durumun nedir. Hamilelik varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…