Gebelikte kahverengi leke

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuru
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ya okuyunca kahroldum, çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha bu üzüntüyü yaşatmasın. Şakın isyan etme, vardır bir hayır. Bol bol dua et, ben de elimden geldiğince sana dua edicem. Allah bir kapıyı kapıyorsa çok daha hayırlı bir kapı açar. Tekrardan geçmiş olsun

Mine1907 cevap vermen bile tekrar ağlattı beni.Allah razı olsun.isyan etmek ne haddime.rabbim böyle hayırlı görmüş.çok teşekkür ederim cevabın için beni mutlu ettin.okadar hasretimki . mucizeyle gelmişti meleğim. aynı mucizeyi dilerim rabbim den tekrar kısmet eder.iki uiL neler çektim. bunda da bi hayır var.demekki oluyomuski rabbim belkide uyardı. tüp olayından vazgeçtik zaten böyle deniycez.ama çok üzgünüm cook.

Ne demek canım benim, biz de tam tüp bebek yapacakken oldu, sanırım kafayı boşaltmak gerekiyor, bende de pko var. Bu arada düşüğün ardı hemen gebelik derler, bol bol dua edelim ki Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin :) Allah'a emanet ol canım..

Allah razı olsun mine1907.çok teşekkür ederim.kimseye düştüğünü soyliyemedik eşimle.okadar kötüyüm ki. cevap verdiğin için Allah razı olsun.ne olur dualarınızı esirgemeyin.yani yine olurmu diyosun.hani bize normal yolla olmaz eşinin morfolojisi çok kötü dediler.hatta hsg cektirmistim.kendi doktorum gayet iyi demişti başka bı tüp bebekci asla olmaz seninde tüpünün birinde sıvı birikmesi var demişti. ama sıvı olsa imiş gebe kalamazmisim. yani attık doktorlara falanda inanmıyorum. sence olurmu yine mucizem.düşükten hemen sonra gebe kalınıyomu ? inan uykularım kaçtı canım hep ağlıyorum. sıkıyo sam özür dilerim.çok kötü bi durum.Allah böyle bi acıyı yaşatmasın. Bide ben gebe kalamiycagimı düşündüğüm icin cok ağır işlerde yaptım. ne olur dua edin bana

Allah "ol" derse önünde ne durabilir ki? Düşüğün ardı gebelik derler, sadece düşünme, düşününce vücut kasıyo strese giriyor olmuyor. Tabi ki dua ederim. Ne zaman istersen yaz bana :) ayrıca iyi bir doktor edinin kendinize :) Allah işinizi rastgetirsin inşAllah

Hamileligimin 5. haftasindayim. Dün is yerinde iken kahverengi akıntı gibi bisey geldi. Aşırı telas oldum bundan önce de bir kimyasal gebelik sonucu dusugum olmuştu. hemen doktora gittim. doktor ultrasonla baktı. kese bozulmamış dedi. kese altında kan pıhtısı birikmiş dedi.yerlesme sirasinda oluşmuştur dedi. yine de dusuk öyküm olduğundan iğne, serum+vitamin, progestan verdi. bi saat hastanede serum alıp eeve geldim. iki gün istirahat verdi. inşallah sıkıntı olmaz. Dua edin canlar. Allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin

Olursa olsun Allah yardımcın olsun aynısını ben yarasadim.o lekeler 5 gün sürdü hemde çok az leke şeklinde. sade tuvalete gittigimde.lekenin 5.gününün gecesi sabaha karşı çok kötü kanamam oldu kese bozulmuş dedi doktorum.kalan parçalarıda kürtajla aldı. ama herkeste öyle olmuyomus çok araştırdım. düşecek olanı napsan düşüyo ama dusmiycekse kanama şiddetli de olsa dusmuyo.sadece rahat ol Allahın dediği olur.dusersese de üzülme. mine1907 beni tanımadığı halde yanımda oldu ve beni rahatlattı Allah razı olsun mine.şimdi takmıyorum artık.sağlıksız bi bebekse sansliyizki doğanın gereği vücut gebeliği sonlandiriyo ve daha sağlıklı gebelik ler oluyomus.ben ara vermeden devam edicem.sende rahat ol.Rabbime bırak. taktiri ilahi.ay rica umutsuz olma çogu kadin ne kanamalar yasiyo ve sağlıklı doğum yapıyo inan buna.çok araştırdım. geçmiş olsun.dualarımız senle.

geçmiş olsun canım . Allahtan hayirlisini diliyoruz sonuçta ne gelirse raziyiz. Gönlünü ferah tut inşaallah Rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir evlat verir hepimize.. Çalışmalara devam

Doktor sana iğne ilaç vs vermedi mi.?

Doktor sana iğne ilaç vs vermedi mi.?
İğnede verdi progestan vs.yataktan hiç kalkmadım. ayaklarımın altına yastık koydum.günlerce öyle yattım. hatta baya azalmisti.kanamanın 5.gününün gecesi yoğun sancı ve kanamayla başladı ve kürtajla sonlandı. Öyle bi ağrıki anlatamam canim

evet benim de bir dusugum var çok fenaydi. ama dusugun bir ayağı içerde kalır derler. ben ikinci ayda yine hamileyim. bakalım Rabbim nasip ederse kucağımıza aliriz. Moralini yüksek tut herşey psikolojide bitiyor

evet benim de bir dusugum var çok fenaydi. ama dusugun bir ayağı içerde kalır derler. ben ikinci ayda yine hamileyim. bakalım Rabbim nasip ederse kucağımıza aliriz. Moralini yüksek tut herşey psikolojide bitiyor
Teşekkür ederim.sen nasıl oldun kesildimı lekeler.doktorum dusecek bebek naparsak yapalım düşer diyo. dusmiycekse kanama yoğunda olsa dusmuyo. Sen hiç ara vermedinmi.adet falan oldunmü yoksa adet olmadanmi hamile kaldın. canim

progestan i vajinal yoldan alınca kesiliyor lekeler. ağızdan aldığında sarımtırak lekeler geliyor yine. şimdilik iyi gibiyiz bakalım. ben bir kere adet oldum. sen de moralini yüksek tut mutlaka. bir kere olmuş sonuçta demekki oluyor. denemeye devam canim

Kizlar benimde kahverengi lekelenmelerim var her abdestlige gittigimde peceteyle silince geliyo doktor dis gebelik olabilir demisti korkutmustu..nasil gececek bu donem bilmiyorum hcg degerindeki artisa gore belli olacak sanirim Allah yardımcımız olsun

Teşekkür ederim canim.duanı esirgeme ne olur . Allah meleğini sana bağışlasın. Çok zor bi durum.bide bizimki mucize gibi.doktorumuz eşimin morfolojisinin %1 olduğunu benimde tupumun birinde sivi birikmesi olduğunu mikroenjeksiyonlu tüp demişti. birinci tez çürüdü yani tüpte sıvı birikmesi olduğu yalanmış . bunu bilmem güzeldi. inşallah yüce yabbim yine kısmet eder.inşallah bende ara vermeden devam edicez . ve insallah iyi haberlerimı yazım buraya.dualarım sizlerle.

Allah yardımcın olsun canım...iki güne bir btahcg yaptır değer ikiye katlanıyosa sıkıntı yok.ama çok az yükseliyosa dış gebelik.dilerim rabbim den bebisin senledir

Allah yardımcın olsun canım...iki güne bir btahcg yaptır değer ikiye katlanıyosa sıkıntı yok.ama çok az yükseliyosa dış gebelik.dilerim rabbim den bebisin senledir
Allah razi olsun canim bu dualar ilac gibi geliyo..pazartesi gunu yaptiricam inseallah

Sana da coooook saglikli bir gebelik nasip etsin canim butun cektigin aciyi unutturacak bebeklerin olsun tez zamanda amiiin:)

Sana da coooook saglikli bir gebelik nasip etsin canim butun cektigin aciyi unutturacak bebeklerin olsun tez zamanda amiiin:)
Oyyy Allah razı olsun hepinizden.tanımadığımız görmediğimiz yüzlerle ne güzel dertleşiyoruz....canımsın haberini bekliyoruz ama pazartesi yaz olurmu mutlu haberi.içimden iyi geçiyo benim.bak gör katlanicak ikiye Allahın izniyle bitanem.

Hepimiz icin hersey guzel olacak pozitif olmaya bakalim biz..evet canim birbirimizi gormedik fakat burda o kadar guzel arkadasliklar oluyor ki moralimiz duzeliyor ayni dertten muzdaribiz cunku damdan dusen gelsin hesabi :) tamam canim pazartesi sonuc belli oldugunda yazicam umarim icinden gectigi gibi olur :) benimde icim ferah cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…