Gebelikte kahverengi leke

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuru
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar benimde suan 5+4 günlük dun peceteye sildigimde çok az kırmızı leke geldi ve bugünde kahverengimsi akintim geldi daha doktora gorunmedim çok endişeliyim yardım edin ...

Düşük riski olabilir mi çok az lekelenme bile olsa çok korkuyorum endişeleniyorum kahverengi akintim var iki gündür

Arkadaşlar 5+4'üm , ilk önce beyaz akıntı daha sonra yavruağzı gibi, şimdi de kahverengimsiakıntım oluyor. çok fazla değil arada bir ama sol kasığım ağrıyor. korkuyorum , sanırım be gece acile gideceğim

Benimde oldu birkaç hafta boyunca progestan kullandım. Doktorunuza danışın mutlaka

Benimde oldu 6 haftayim dr progestan ve 1 hafta istirahat verdi bugün istirahatimin 3. Günü akintim düzeldi artık leke kesildi dr 1 haftadan sonra normal hayatına donebilirsin dedi korkulacak birşey yok bol b ol dinlen tuvalet haricinde kalkma anlatirsin inşallah canım

Gece Zeynep Kamil doğuma gittim, vajinal ultrasonla baktı, bebeği göremedi. progestan vermeme gerek yok zaten henüz bebek görünmüyor dedi. Bebek görünmeden bu lekeler az da olsa düşük riski dedi. Progestan sadece gebeleri rahatlatmak için dedi, yatak istirahati verdi. Kanaman normal ölçüde merak edilecek boyutta değil dedi yolladı, tabi benim moral Sıfır şuan

Arkadaşlar benimde pazartesi günü kahverengi lekelenmem oldu..sata göre (6+2) usg.ye göre (4+6) yım bugün..dr.gittim pazartesi iğne yaptı ama ben hergün sabah akşam progestan kullanıyorum zaten..neyse o gün geçti..bu sabah bi kalktım yine ayrı kahverengi lekeler..ilaç kullanmama rağmen yine yani..napmalıyım sizce..pazartesi dr.a söyledim ama pek umursamadı önemli değil mi o kadar..dinlen istirhat et falan demedi..sadece tedbir amaçlı iğne yaptı ...

Kaç mg hap, günde kaç kere içiyorsun?

Sabah akşam birer tane içiyorum..200mg..
Bende de aynı sıkıntı var, progestan 200 mg sabah akşam içiyordum, doktor kesilmezse 4e kadar çıkar dedi. 3 e çıkardım ve bol bol dinlendim. Karnımı sıkan şeyler giymedim ve çok şükür kesildi. Sen de kesilmezse 3 e çıkarabilirsin

Öyle yapayım...zaten çalışmıyorum fazla hareketim yok ama kahverengi lekeyi görünce hiç yerimden kalkmıyorum..buda çok canımı sıkıyo..sağ ol canım..bugün gelmedi ama gelirse geceleri 2içerim..sen kaç haftalık hamilesin :)

Rica ederim :) Geceleri 2 içme, günü 3 e böl, sabah öğle akşam. Ayaklarının altına yastık koy, sıcak su ile duş alma ve eşinle ilişkiye girme. Doktor bana ilişki ve seyahat yasağı vermişti. Tuvalet ve yemek harici kalkma demişti. Ben 8+3üm çok şükür :) bir de ultrasona gidince doktora sor; rahimde ve ya çevresinde kanama alanım var mı diye?

Hımm...10gün sonra gidicem kısmetse...kalp atışını duymadık daha..ay ne güzel baya ilerlemiş senin hamileliğin..inşallah sıkıntsız geçiririz..ay ne zormuş hamilelik,hep bir şey olucak mı diye düşünmek..sorucam gittiğimde kanama var mı diye..ilişki zaten bu kahverengi lekelerden sonra bıraktık..evden dışarı bile çıkmıyorum nerdeyse..sağ ol çok yardımcı oldun :)

Rica ederim, hayırlı hamilelikler :)

Kızlar benim de 3 gün önce kanamam oldu 2 günlük ped kadar ve koyu kırmızıydı kliniğe gittim hemen iğne vurdular kanama kesildi ama takip eden 2 gün kahverengi lekelenmem oldu çok korktum çok ağladım ilk gün ama anladım ki bu işler stresle düzelmiyor istirahat ve güzel şeyler düşünerek geçiriyorum bugün tamamen kesildi umarım bebeğim beni terk etmez kanamadan sonra ultrasonda bakıldı aktif kanama görülmedi kesemiz de düzgün şekilde duruyordu böyle şeyler yaşayanlar var mı duymak rahatlatıyor en azından, annem de bana hamileyken 3 ay kanama yaşamış iğneyle tutunmuşum genetik olabilir mi sizce

Seyahat ve ilişki yasağın var. Normalde doktor iğne ya da progestan hap vermesi lazımdı. Eğer lekelenme devam ederse doktora bu progestanı sor. Bende de oldu. İlaç ve dinlenme ile atlattım. 6. Haftada başlamıştı. Şu an çok şükür geçti. Ama hiç kalkmadım hep yattım.

Yarın çağırdı dr iğne seni 4 gün idare eder deyip sorarım yarın saolasın canım..ah şu günleri hayırlısıyla atlatabilseydim

Bnm de ayni sorunum var 9. haftada basladi 25 haftalik oldum hala devm ediyor ara ara kahve leke gormktn biktim Allaha şükür birşey cikmiyor ama moralim cok bozuluyor 2 gündür yine var pazartesi kontrolum var bakalm ne diyecek doktor

QMerhaba arkadaşlar. kadınlar klubunu iki yıldır sürekli takip ediyodum.daha çok yeni yeniyim uyelikte.size başıma gelenleri anlatayım. 3 yıldır evliyim.1 yıl çocuk olmayinca jinekologa gittim.bi kaç ay tedavi aşılama vs.denedik.daha sonra eşimin morfolojisinin %1 olduğunu ve mikroenjeksiyon dışında gebe kalamiycagim söylendi. neyse eşimle para biriktiriyoduk geçen ay tüp bebek için tedaviye basliycakken adetim 2 gün geçti ve ben umutsuz bi şekilde belki diyerek test yaptım inanamadım kanda baktırdım. size mutluluğumu gözyaşlarımı anlatamam.4.3 haftalık hamileyim.fakat 5 hafta oluca o lanet olası kahve leke geldi.çok korktum.iğne ce progestan kullandım hep yattım lekeler gunlerce devam etti.fakat dün sabaha karşı 5 gibi çok kötü bi sanciyla uyandım. 9 gibi doktorumun yanına gittim.kesem bozulmuş çok kötü kanamam oldu.kürtaj oldum.üzüntümü anlatamam.dünden bu yana hep ağlıyorum. mucizeyle gelen bebeğimin mutluluğunu sadece bi hafta yaşadım. o kahve lekelere tehlikeli arkadaşlar. Çok dikkatli olun.Allah yardımcınız olsun.benim yaşadigimi yaşamamaniz dileğiyle. meleklerinizi size bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…