Gebelikte kahverengi leke

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuru
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
böyle yaşayan yada bilgisi olan varmı yardimci olursaniz sevinirim
Canim benim bat gununden 1 hafta once basladi bu lekeler hatta son adetim bitti 3 gun sonra 2.5 gun boyunca lekelenme yasadim kesildi 1 hafta sonra da tekrar basladi hala devam ediyor..doktora sali tekrar gidicem o zaman iyice belli olacak sebebi simdilik gebelik var ama devam eder mi bu lekelerle bilmiyorum..ama bana herhangi bi ilac vermedi su an belli olan bisey yok hani sebebi nedir diye sabirim keseyi gorurse ona gore yol takip edecek..inseallah bu bebegini saglikla kucagina alirsin canim telas etme tevekkul et yeter strese sokmamaya calis kendini..

amin inşallah canım sende bebeğini kucağına alırsın hayırlısı ile . Aslında ben iki ay oldu kürtaj olalı doktor benden bir iki çeşit kan istedi ben ve eşim den biz o sonuçları bekliyorduk universite hastanesin de süpriz oldu bu gebelik korunuyor Duk yine kahverengi lekeleri görünce benim için yine korkular başladı keşke sonuçlar çıkınca sonra hamile kalsa dim bir yılda iki düşük buda gidecek gibi belim Karnım sancı ediyor yine hayırlısı diyorum allahım yardimcimız olsun

Canim kotu dusunme ben cok arastirdim gordum ki saril saril kanamasi olanlar bile ki pacalarimdan akiyordu diyenler dogum yapmislar nasip meselesi her leke her kanama korkutur insani elbet ama istisnai durumlar az degil hani :)
Bir de bisey sormak istiyorum dusuk yaptiginda vs sancin nasil olmustu?

Ilk düşük çok kötü dü beş gün boyunca acil de üç serum la sakinleşiyordum doktorlar o kadar araştırdı neden bu kadar şiddetli sancı olduğunu bulamadı lar çünkü 8 haftalik olmuştum ne kese göründü ne bebek le birsey bulundu inşallah yine o sancıları cekmem ama ikincisi kürtaj oldum hiç ağrı çekmedim bu üçüncü de daha yeni 4 haftalik galiba doktor çarşamba günü gel dedi bakalım o güne kadar inşallah şiddetli sancım yada kanamam olmaz . sen kaç haftalik sin canım şuan kese yi gördün mü

Rabbim tekrar yasatmasin canim yuzunu guldursun amin..benim 5.haftaya yeni girdi ama bakalim dis gebelik olabilir demisti doktor yine de kesin birsey soyleyemeyiz beklemeliyiz demisti yarina randevu vermişti hayirli guzel haberlerle donmeyi iatiyorum..isteyen herkese afiyetle nasip etsin amin

Amin
inşallah canım bebeğini sağlık li bir şekilde kucağına alırsın . Yarın güzel haberler le dönersin inşallah

Amin

inşallah canım bebeğini sağlık li bir şekilde kucağına alırsın . Yarın güzel haberler le dönersin inşallah
Canim maalesef guzel haberle gelemedim yarin bile olmadan bugun adet gibi kan bosaldi doktora gittik dusuyormus kesede gorunmedi kimyasal gebelik sanirim..3 gunde bir tahlil olucam deger sifirlanana kadar kontrol altinda olucam hayirlisi.. Raabim bebisini sana bagislasin sorunsuz sekilde gebelik gecirip kucagina alirain inseallah amin

Ayy gerçekten mi canım ne kadar çok üzüldüm bir bilsen vardır bunda da bir hayır. allahım bundan sonra daha sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin benim de çok kahverengi leke geliyor bugün gittim kan vermeye sonucu bekliyorum hcg yavaş gidiyor sa benim de kimyasal yada dış diye düşünülüyor yine hayırlısı allahım bir kapı kapatıp bir kapı açar sabır la bekliyorum inşallah bende birgün Bebeğimi kucağıma alırım . .

Ilk gebelik mi senin canım kaç yıllık evli sin . Raabim inşallah kucağını boş bırakmaz en azından bebeğin oluyor ya hiç olmaz sa o daha kötü olur herseyin dermanı vardır ALLAH im yardımcin olsun Allah acil şifa versin

Mine merhaba çok guzel haberlerle geldim.5 aralıkta düşük yapmıştım hatirladinmi canım. Kahrolmustum.dün itibariyle idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim. Yani adet olmadan.dusunebiliyomusun bu mucizeyi. Yüce Rabbimin hikmeti ne büyükmüş şükürler olsun. Ben korunmadim.çokta ağlayıp üzülmüştüm. İdrar testi yaptım inanmadım hemen pozitif çıktı. Diğer gebeliğin etkisi mıdır diye dusundum.bugün doktoruma gittim alttan muayene etti o bile şaşırdı evet gebelik kesesi çok ufak ama gebelik var dedi.yine inanamadım bugün yani kurtajin 30.cu günü beta hcg 413 hala şoktayım. Dualarınız için hepinizden Allah razı olsun.lekelenme vs hiç bişi de yok.çok mutluyum çok. Allah herkese nasip etsin.gerçekten dusugun arkası hemen tutuyomus bizzat ben yaşadım. Halada inanamiyorum

="Halemelegim, post: 49562031, member: 800266"]Mine merhaba çok guzel haberlerle geldim.5 aralıkta düşük yapmıştım hatirladinmi canım. Kahrolmustum.dün itibariyle idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim. Yani adet olmadan.dusunebiliyomusun bu mucizeyi. Yüce Rabbimin hikmeti ne büyükmüş şükürler olsun. Ben korunmadim.çokta ağlayıp üzülmüştüm. İdrar testi yaptım inanmadım hemen pozitif çıktı. Diğer gebeliğin etkisi mıdır diye dusundum.bugün doktoruma gittim alttan muayene etti o bile şaşırdı evet gebelik kesesi çok ufak ama gebelik var dedi.yine inanamadım bugün yani kurtajin 30.cu günü beta hcg 413 hala şoktayım. Dualarınız için hepinizden Allah razı olsun.lekelenme vs hiç bişi de yok.çok mutluyum çok. Allah herkese nasip etsin.gerçekten dusugun arkası hemen tutuyomus bizzat ben yaşadım. Halada inanamiyorum[/QUOTE]
Rabbim sana tekrardan mucize nasip etmiş inşallah kucağına almayi da nasip eder darisi bize inşallah değerlerinde güzel çıkmış :)

Rabbim sana tekrardan mucize nasip etmiş inşallah kucağına almayi da nasip eder darisi bize inşallah değerlerinde güzel çıkmış :)[/QUOTE]
Cok
Rabbim sana tekrardan mucize nasip etmiş inşallah kucağına almayi da nasip eder darisi bize inşallah değerlerinde güzel çıkmış :)[/QUOTE]
Pinarxxx çok teşekkür ederim canım benim.ben tam 30 gün önce düşük yaptım. Zaten mucizeyle gelmişti. Kaç yıldır olmuyordu. Mikroenjeksiyonlu tüp olur demişlerdi. Eşimin morfolojisi %1 idi.geçen ay yikılmıştım. Aynı mucize olmaz diye okadar umitsizdimki.buraya agliyarak üye oldum ve yazmıştım. Dusunebiliyomusunuz bugün hamileyim.Yüce rabbim ol diyince olurmuş. Ne olur kimse umutsuz olmasın ne olur.ve tek bi doktora güvenmeyin. Bana tuplerinde sıvı birikmesi alınması lazımmış eşimin morfolojisi %1 imiş. Normal yolla imkansizmis. Ve ben iki kere arka arkaya hamile kaldım. İnanın hala şoktayım hala inanamıyorum. Dualarım benim gibi çocuk arzusuyla yanan tüm insanlara nasip etsin.sadece şunu iyi biliuorum imkansız diye bisi yok.rabbim istedikten sonra olur.ben kurtajdan 1 hafta sonra bi kere kontrole gittim antibiyotik bittikten sonra.herşey norrmaldi.bidaha hiç gitmedim.sadete folic asit kullandım hergun.ve hiç korunmadim.her ilişkide de leke şeklinde kan geldi buna rağmen hamileyim.umutsuzdum bu ay ama yinede oldu.biliyorum çok konuştum ama sırf kimse umutsuz olmasın biraz olsun rahatlayın diye yazdım.dualarım sizlerle.birbirimize hep dua edelim

Benim de üç düşük oldu bundan bir hafta önce kürtaj oldum ben tedavi olup tekrar düşüneceğim ben her gebelik te kahverengi leke görüp düşük yapıyorum şimdi araştırma hastanesine kan verdik eşim le sonuçları bekliyoruz . Canım inşallah hamileliğin güzel geçer hiç kafana birsey takma Rabbim Kucağına almayi nasip etsin allahım ne güzel bir mucize vermiş tekrardan .yazdıklarını okudum inan içimize bir umut koydun canım .

Ne demek canım. İnşallah hepimiz evlatlarımızı kucağımıza.canım eğer bi sure ara vericeksen her sabah soğuk pres olcak ama sorek otu yağı iç. Kahvaltıdan yarım saat önce...yumurtaliklara çok iyi geliyo.eşimede sabah akşam dut pekmezi ıcirdim birer çay bardagi.alıştı şimdi kendi iciyo.ama hamileliğe karar verirseniz bırakın corekotunu. Ben çok faydasını gördüm çok. Allah kimsenin kuçağını boş bırakmasın.

Saol canım çok tesekkur ederim söyledikleri ni uygulayacağım yarın dan tez sende güzel gelişme ler olunca haber et senin adına tekrardan sevindim. bide benim gebelik çok farklı günüm den bir gün geçince hemen leke oluyor bebek Rahime gelme den düşüyor hiç kese falan gözükmëden iki defa öyle oldu düşük bir tanesi de 7 haftalik ti kalbi durdu bakalım bizi nasıl bir süreç bekliyor hamile kalmaktan da korkuyorum ya yine düşer se diye Rabbim hakkımızda herseyin hayırlısı ni nasip etsin .

Be
Su anda ayni korkulari yaşıyorum. Her tuvalete gittiğimde peçeteye bakıyorum. Leke vs varmı. Sukur şimdilik bi sıkıntı yok gibi.azıcık ağrım olsa ödüm kopuyo.bende adetten 1 gün sonra öğrendim ertesi günü leke geldi.hemen kan istemişti doktorum güzelde katlanmisti beta hcg.yerleşme kanaması dedi.bi hafta hiç hareket etmedim.duş bile almadım.sonra gece yarısı malum son.genelde kromozom bozukluğu olduğunda doganin bi gereği vücut atarmış. Kuzum kan uyusmazligi vs varmı. Bide kan pıhtılaşmasi oluncada dusuyomus. Folic asiti ara versende kullanmaya devam et ben hep içtim. En azından kromozom bozukluğunu engellemiş oluruz.ve vitamin olduğu içinde gebe kalmaya azda olsa yardımı oluyo. Ama ara verdiğin zaman zarfı içerisinde ne olur çörekotu yağını kullan.aynı zamanda kilo vermeye de büyük yardimı oluyo.çalışmaya başladığınız anda bırak ama.gebelik te dusuge sebep olabiliyo.ben hamile olduğumu bilmeden içmeye devam etmiştim. Belkide geçen ayki dusugume bu sebep olmuştur. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.

Doktor da suan bizden pıhtılaşma ve kromozom testleri istedi sonuçları bekliyoruz şuan folbiol vitamini yazdı onu kullanıyorum şuan. bide çevrem bana çok zayıf oldugun için bebek durmuyor diyorlar o kadar zayıf da değilim boyum 1.65 kilo ise 53 milletin lafı işte arada eşim de der tabi :) ama öncelikle sana bunu diyim hiç birşey takma yok leke mi geldi yok internetten araştırma yapayım inan insanın psikolojisi bozuluyor bebek stresten çok etkileniyor ben kasabada yaşıyorum şuan burda bir kaç kişi var hamile olduklarını test çubuğu yapmışlar bir daha doktora gitmemiş ler 4 aylık olunca gideriz diyorlar hcg den bakınız mı diyorum oda ne diyorlar inan öyle kişiler bebeklerini kucağına alıyorlar benim günüm den bir gün geçse hemen doktora gidiyorum gittikçe de hep hüsranla dönüyorum bazen diyorum keşke bende onlar gibi vurdum duymaz olsay dim işte nasip kısmet sen yinede kafanı rahat tut eğlenme ne bak stres den uzak dur hamileliğin mutluluğunu yaşa

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çoooooooooooooooooooook sevindimmmmmmmmmmmmmmm :) tüğlerim diken diken oldu. Nasıl mutlu oldum. MAşallah,Rabbim çok büyük. Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Çok dikkat et, kimselere söyleme ilk 3 ay. NAzar değmesin :) Demiştim düşüğün ardı bebek diye :) Bak Rabbim dualarımızı kabul etti. Tebrik ederim canım benimmmmm

Bizim de cinsiyetimiz belli oldu, Oğlumuz olacak Rabbimin izniyle inşAllah Allah'ım her isteyene sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.. Sağlık huzur mutlulukla kucağımıza alalım hepimiz

Yaaa çok sevindim çok. Demek tehliken bitti.demek erkek olcak gözün aydın canımın içi. Bende ilk mujdeyi sana verdim.hatırlarsan çok kötüydum ve ben hala inanamıyorum inan.sukurler olsun Rabbime. Allah hepimize versin.sağlıkla kucağımıza aliriz inşallah. Zaten biz kimseye dusuk yaptığımı söylemedik. Yani hamile biliyorlar. Yani 2 aylık biliyolar. Nasıl olur ya bide daha 5 gün öncesine kadar hergün leke şeklinde kanamam vardı her ilişkide de kan kan geliyodu.ben düşükten dolayıdır diye düşünürken meğersem hamileymişim. Hiç takmamistim.çünkü ihtimal bile vermemis tim. Kanamaliyken hamile kaldım ya.bu nasıl olur sence.şükür 5 gün gür normal beyaz akıntı dışında bişi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…