Gebelikte kahverengi leke

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuru
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zaten anneler hissedermis.ben nekadar olumlu hissetmek istediysem de içimdeki his hep düşecek diyodu... bide ben 5 aralıkta düşük sonrası kürtaj oldum.bi hafta boyunca hiç kanama olmamıştı. bu sabah çok ama çok yoğun kanamam oldu.acaba adetmi oldum.bu normalmi endiselenmelimiyim. bu durumu yasiyan varmı aynı benim gibi arkadaşlar yada çevresinde duyan.

Korkularin ustesinden gelmeye calisiyorum aslinda bende 2 secenek var onumde en guzel olana yaklastiriyorum kendimi..canim kurtaj sonrasi normalde kanama olur diye biliyorum belki senin gecikmeli olarak gelmistir doktorunu arsaydin icin rahat ederdi en azindan

Kızlar gönlünüzü ferah tutun, Alan da veren de Allah. Herşeyin hayırlısını versin. Zaten düşüğe yapılabilecek hiç bir çare yok tıpta. Kahverengi lekeyi ben de çektim ve çok korktum, şükür atlattım. Progestan verdi doktor, geçmemişti dozu yükselttik geçti. Ben ağızdan aldım. Sizin de geçecek inşAllah..

H Halemelegim Mine1907 inseallah dualarla hersey guzel olacak bende dun cok dua ettim isteyen herkesin saglikli gebelik gecirip bebislerini kucaklarina almasi icin amiii... Ozel muayenehaneye gittik canim belki ondandir sabah bizi arayacaklar..saatler gecmiyo sanki

VuslatimLee ben iyi hissediyorum.iyi olcak bak gör . heyecan yapma olurmu ?
Canim benim ya inan o kadar mutlu oluyor ki insan boyle guzel teselli mesajlari gorunce..dualarimiz musterek canim bebisli gunlerimizi gorucez biiznillah

Mine1907 canim senin lekelenmelerin ne kadar sürdü? Bi de ne zaman basladi?

Geçer geçer, gönlünü ferah tut, dua et. Benim 6.haftada başladı yaklaşık 2.5 - 3 hafta sürdü. İlk progestan 100 mg günde 3 kere kullandım, sonra 200 mg sabah akşam dedi diğer doktorum, geçmezse dozu 4e kadar çıkarabilirsin dedi. Ben 3e çıkardım o zaman kesti. Ama komple dinlendim. Annem geldi beni bakmaya, sadece yemek ve tuvalet için kalktım. hep yattım

Inseallah tekrar olmaz canim rahatca hamilelik gecirirsin..benim adetten 1 hafta once basladi hala devam ediyor yarin adet gunum..gecen persembe tahlil oldum hcg 92.2 cikti bakalim yarinki sonucta deger yukselmis olursa doktor onlem amacli biseyler verir herhalde lekelenmenin kesilmesi icin

Amin canım sağol, genelde 6 ve 9. haftalarda olabiliyormuş. baya araştırdım. Senin de olması normal çünkü yerleşme yani implant kanaması oldukça yaygın. Umarım düzenli şekilde atmıştır beta hcg

Umidimiz duamiz oyle inseallah canim

Kizlar aradik ogrendik sonucu 185.65 cikmis bugun adet gunum normalde ama bana dusuk geldi cunku en son tahlili persembe gunu yaptirmistik o zaman 92.2 di..moralim bozuldu biraz.. doktorun yanina gidicez orda yorum nasil olcak bakalim dua edin nolur..bu arada ben yurtdisinda yasiyorum o yuzden saat farki var :) turkiyeden 6 saat onde gidiyoruz biz mesaji okuyunca sasirmayin gece gece doktoru mu aramis bu kiz diye

Doktora gittik canim deger artisi cok yuksek degil dedi ama belki siz cok erken ogrendiniz o yuzden bu degerler normalde olabilir dedi gec dollenmeyse eger simdilik yapacak birsey yok 1 hafta sonra bakicaz dedi eger cok sanci veya cok kanama olursa hemen gelin dedi..yani ne olumlu ne olumsuz hayirlisi..

hadi hayırlı haberlerle gel inşAllah.. sonucu öğrenince hemen yaz.

Rabbim hayırlı evlat versin inşallah

Mrb benim günüm iki gün geçti test yaptık hcg değeri 13çıktı iki gün sonra yine test yaptık 22 çıktı şimdi bir hafta geçti ama sürekli kahverengi leke görüyorum doktor progestan verdi . Bundan önce iki düşük oldu kahverengi leke yüzünden birisinde düşük oldu diğeri ise kalp atışı durup kürtaj oldum galiba bu üçüncüsü de gidecek gibi kahverengi leke görünce kabus başlıyor benim için

böyle yaşayan yada bilgisi olan varmı yardimci olursaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…