Gebelikte Kan pıhtılaşması yaşayanlar yardım

nazife_fth

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
690
246
133
kızlar merhaba . İlk gebeliğim kalp atışlarının durmasıyla sonlandırılmıştı . Daha sonra doktor birdahaki gebeliğinde pıhtılaşma tedavisi görmen lazım demişti . Şuan yine hamileyim ve kan pıhtılaşması için test yaptırmak istiyorum . Doktorum tıp fakültelerinde yapılıyor dedi ama aile hekimim bi kan tahlili yaptığında Şen'de kan pıhtılaşması var demişti İnan'ın kafayı yiyeceğim şuan ne yapacağımı bilmiyorum . Size nasıl bi test yapıldı

Bana kadin dogumda bir test yapildi orda faktor5 ile protein s dusuk cikti.o pihtilasmaya sebep oluyor.ama ayni gun genetik test yaptirdik fakultede iki ay sonra cikti orda da pihtilasma cikti

Bana kadin dogumda bir test yapildi orda faktor5 ile protein s dusuk cikti.o pihtilasmaya sebep oluyor.ama ayni gun genetik test yaptirdik fakultede iki ay sonra cikti orda da pihtilasma cikti
Çok teşekkür ederim sanırım bana da genetik testin yapılması gerekiyor . Gerçekten çok teşekkürler salı günü için randevu aldım yaptıracağım inşallah

Rica ederim ne demek..bana 100mg lik kan sulandirici kullanmaya basladi dedi doktor ki zaten o demeden baslamistim ilk cikan sonucumla.gebelikten once baslamak iyiymis gebe kalincada igneyle takviye lazimmis.siz kullanmiyor musunuz kan sulandirici

Rica ederim ne demek..bana 100mg lik kan sulandirici kullanmaya basladi dedi doktor ki zaten o demeden baslamistim ilk cikan sonucumla.gebelikten once baslamak iyiymis gebe kalincada igneyle takviye lazimmis.siz kullanmiyor musunuz kan sulandirici
Şuan ecopirin kullanıyorum . Aspirin tarzı bişey sanırım ama doktorum iğne için pıhtılaşmanın tahlili gerekiyor tıp fakültesinde yapılır dedi . Açıkçası tahlilin sonucunu beklerken bişey olmasından korkuyorum .

Olmaz Allahin izniyle insaallah korkma.ben de ecopirin kullaniyorum.o tahlil yeterli degil miymis illa genetik mi lazim dedi doktor? Bikac ay suruyor ama aciklanmasi..

Olmaz Allahin izniyle insaallah korkma.ben de ecopirin kullaniyorum.o tahlil yeterli degil miymis illa genetik mi lazim dedi doktor? Bikac ay suruyor ama aciklanmasi..
Bu konu benim çok Canımı sıkıyor açıkçası . Karaman'ın en iyi doktoru ve okulumuzun velisi diye bi doktora gittim gereksiz gördü demekki . Ama eski doktorum direk clexane başlarız demişti . Geri ona gideceğim olmazsa .

Kesinlikle bu konuda bikac doktora danis.konyaya gidiceksin sanirim:) fakulteye.karamanda tip yoktu en son orda da iyi doktorlar var hikmet bey gbi.gitmisken gorun derim

Kesinlikle bu konuda bikac doktora danis.konyaya gidiceksin sanirim:) fakulteye.karamanda tip yoktu en son orda da iyi doktorlar var hikmet bey gbi.gitmisken gorun derim
Evet Meram tıpa gideceğim inşallah . Karaman'da değil tıp kadın doğumcu bile bir elin parmakları kadar . Hikmet Karabacak sanırım sizin dediğiniz onu duydum. İnşallah hayırlısı olur

Bu konu benim çok Canımı sıkıyor açıkçası . Karaman'ın en iyi doktoru ve okulumuzun velisi diye bi doktora gittim gereksiz gördü demekki . Ama eski doktorum direk clexane başlarız demişti . Geri ona gideceğim olmazsa .
merhabalar;
sizleri bebeiş beklerken stresse sokmak istemem ancak lutfen testlerınızı en kısa surede yaptırın. ben 2. bebeğimi 40+3 te doğumdan 1 gun once kaybettım. dogum sonrası yapılan genetık testlerde faktor 5 cıktı ve tabıkı Allahın takdırı ancak gebelık suresınce kullanılan kan sulandırıcı ıgneler bunun yasanmasına engel oluyor. yanı tedbır sızden gerısı Allahtan. Sonra üzülmeyin. Be de suan kullanmaya devam edıyorum ınsallah hepımız saglıkla kuzularımıza ulaşalım. sevgılerımle

merhabalar;
sizleri bebeiş beklerken stresse sokmak istemem ancak lutfen testlerınızı en kısa surede yaptırın. ben 2. bebeğimi 40+3 te doğumdan 1 gun once kaybettım. dogum sonrası yapılan genetık testlerde faktor 5 cıktı ve tabıkı Allahın takdırı ancak gebelık suresınce kullanılan kan sulandırıcı ıgneler bunun yasanmasına engel oluyor. yanı tedbır sızden gerısı Allahtan. Sonra üzülmeyin. Be de suan kullanmaya devam edıyorum ınsallah hepımız saglıkla kuzularımıza ulaşalım. sevgılerımle
Merhaba çok üzüldüm . Ben şuan 29+3 günlük hamileyim . 7. Haftadan beri olsalar kullanıyorum . 6+4 ken genetik test yaptırdık sonucunu almaya geç kalmayalım diye aracı sokup acil aldık ve faktör 5 çıktı . Oksapar 0.4 ve ecopirin 100 mg aynı anda kullanıyorum . Hayırlısıyla doğacağı zamanı bekliyorum . İğne vurmak çok zor geliyor ama bir kez vurmayı unuttum vicdan azabından gün boyu ağladım . Rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Back
X