Çok şükür bugün gittim şehir hastanesine ultrason ile bakıldı hiç Bir sknti yokmuş düşük riski olduğu için olabilirmiş. Çocuk gayet sağlıklı imiş.İnşş iyidir bwbwgın benim dusuk dedıgı ıcın kanmam cok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür bugün gittim şehir hastanesine ultrason ile bakıldı hiç Bir sknti yokmuş düşük riski olduğu için olabilirmiş. Çocuk gayet sağlıklı imiş.İnşş iyidir bwbwgın benim dusuk dedıgı ıcın kanmam cok
6+1 kanamam geldi adet kanaması gibiydi rengi .düşük riski var dediler progestan ve iğne verdiler.hic hareket etmeden evde yat dediler 6+3 iki ped dolusu kanamam oldu yine adet gibi.benimde sancım yok .şimdi azaldı peceteye bulaşık şeklinde geliyor .hastanedeyim yarın bakicaklar kese bozulduysa alicaz dediler.uykum gelmiyorMerhaba kızlar 16 haftalık hamileyken aşırı kanamam vede kasık ağrım çoktu Dr yatış verdi ertesi gün kanamam azaldı PROGESTANı 3 adete çıkardı artı 2 adet iğne verdi şimdi 18 haftalığım gene kırmızı kanamam geldi ama ağrım yok şükür böle birşey yaşayan varmı
Aldırma bence canım başka Dr da gözük çünki benim ilk 2 ay adet oldum 3 ay öğrendim hamile olduğumu tesadüfen hale kanamam var ama şükür beb ek iyi sadece kanama neden oluyor bilemiyolar6+1 kanamam geldi adet kanaması gibiydi rengi .düşük riski var dediler progestan ve iğne verdiler.hic hareket etmeden evde yat dediler 6+3 iki ped dolusu kanamam oldu yine adet gibi.benimde sancım yok .şimdi azaldı peceteye bulaşık şeklinde geliyor .hastanedeyim yarın bakicaklar kese bozulduysa alicaz dediler.uykum gelmiyor![]()
Kese bozulmamış canım kalp atışını bekleyecekmisizAldırma bence canım başka Dr da gözük çünki benim ilk 2 ay adet oldum 3 ay öğrendim hamile olduğumu tesadüfen hale kanamam var ama şükür beb ek iyi sadece kanama neden oluyor bilemiyolar
Şükür ca ım sevindim inş sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbimKese bozulmamış canım kalp atışını bekleyecekmisiz![]()