cok normal catlaginin olmamasi zaten 6. aydan itibaren basliyormus canim....vazelin kullanma ama iyi degilmis...çok ilginç yaben 3,5 aylık hamileyim daha çatlağım yok ben de merak ediyorum bu konuyu.ama şimdiden beyaz vazelin kullanıyorum tüm vücuduma.doktorlarda 6 aydan sonra krem veriyorlar ama bilemiyorum ki kişiden kişiye değişir sanırım.benim annemde var bayağı doğumdan kalma.bir de beyaz tenliyim allahtan kilo almadım hiç.6 aydan sonra nolur bilmiyorum off of.
ben bakarak anladım ama çatlama seslerini kimi duyuyormuş oda son aylarda
canim malesef annem vefat edeli 20 seneyi gecti onu bilemiyorum ama kizkardesim cok kilo almisti heryerinde oldu onun...canım bende duymuştum ama ses değil hissediyorsun böyle bir yerinde sanki cız ediyor.ben 36. haftamdayım ama daha yeni başladım çatlamaya bol bol su içince az çatlıyorsun birde çatlaklar genetik annende çoksa sendede öyle olacak.
yok canim bende badem yagini tuylenme yapar diye kullanmiyordum ama alakasi yok hic tuylenme olmadi olanlarda yagdan degilmis zaten gebelikte degisen hormonlardan oluyormus...ama su icemiyorum eskisi gibi yanarim yanarim ona yanarim su icince midem bulanmaya basliyor...ben de 5. ayımdayım göğsümün biri çok acıdı kaşındı böyle ilk belirti kaşınmaymış dr krem önermişti lireac mı ne adı onu sürdüm allahtan geçti ama artık düzenli kullanıyorum göğüs bacak karın için. siz de alın başlayın badem yağı filan da öneriyorlar ama tüylenme yapıyormuş sanırım bebe yağı da çok yapış yapış ben en pratik krem diyorum dokunamıyosun anlıyorsun zaten ama ben ses duymadım... bol su için. tek çare bu.
ben 41.haftamdayım ve çatlağım yok çok şükür.başından beri Lireac ve bebe yağı kullanıyorum ve delı gibi su içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?