Merhaba anne adayları ,hepimizin aklına takılan sorunlardan birisi de gebelikte karında oluşan çatlaklardır :/ şu an 13. haftalık hamişim henüz gördüğüm kadarıyla çatlağım yok ama bu olmayacağı anlamına gelmez ,hangi ürünlerden fayda gördünüz ya da bu çatlakların oluşmaması için özel egzersiz yaptınız mı ,şu ana kadar araştırdığım bilgilerden LİERAC PHYTOLASTİL JEL iyi geldiğini okudum , konu hakkında bilgisi olanlar cevap yazarlarsa çok memnun olurum ,iyi paylaşımlar
Merhaba anne adayları ,hepimizin aklına takılan sorunlardan birisi de gebelikte karında oluşan çatlaklardır :/ şu an 13. haftalık hamişim henüz gördüğüm kadarıyla çatlağım yok ama bu olmayacağı anlamına gelmez ,hangi ürünlerden fayda gördünüz ya da bu çatlakların oluşmaması için özel egzersiz yaptınız mı ,şu ana kadar araştırdığım bilgilerden LİERAC PHYTOLASTİL JEL iyi geldiğini okudum , konu hakkında bilgisi olanlar cevap yazarlarsa çok memnun olurum ,iyi paylaşımlar
Merhaba, ben de yaklaşık 18. haftadan bu yana lierac kullanıyorum.Kesinlikle öneririm.Karın bölgemde hiç çatlak oluşmadı şimdiye dek.Göğüs bölgemde ise o haftadan çok önce çatlaklar oluşmuştu.Onları tam geçirdiğini söyleyemem zaten tedavi vadetmiyor.Yeni oluşmalara engel oluyor.Ama görünümünü oldukça azalttı, zira 2bedenden fazla büyüdüm.İyi bile engelledi gibime geliyor..Merhaba anne adayları ,hepimizin aklına takılan sorunlardan birisi de gebelikte karında oluşan çatlaklardır :/ şu an 13. haftalık hamişim henüz gördüğüm kadarıyla çatlağım yok ama bu olmayacağı anlamına gelmez ,hangi ürünlerden fayda gördünüz ya da bu çatlakların oluşmaması için özel egzersiz yaptınız mı ,şu ana kadar araştırdığım bilgilerden LİERAC PHYTOLASTİL JEL iyi geldiğini okudum , konu hakkında bilgisi olanlar cevap yazarlarsa çok memnun olurum ,iyi paylaşımlar
Lierac 200ml krem eczanelerde 120TL daha uyguna alaniniz var mi? Yardımcı olur musunuz?
200 ml için o bence iyi bir fiyat.Ben 130dan aşağı bulamadım.Ama geçenlerde markafonide vardı 105ti.Fırsat sitelerini de takip edin derim...Lierac 200ml krem eczanelerde 120TL daha uyguna alaniniz var mi? Yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?