- 30 Kasım 2016
- 185
- 65
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bayan Esen
-
Oynaması farklı onu biliyorum artık bu toplanma çok sert oluyor sanki çıkıcak gibi beni de çok rahatsız ediyor karnımın bir tarafı aşırı çıkıyor doktora soracağım bakalım.Bu bebek oynaması degılmıydı ? Bırden toplanma hıssı
Ayın 20 sinde randevum var o zamana kadar beklesem sorun olmaz dimi yoksa bu haftasonu mu gideyim?Canım Dr a bu durumu anlat seni hemen nst cihazına bağlar ve sancı kasılma takibi yapar. Bebeğin kasılmaları normal ama 10 ve fazlası çok.
Kasılmaları yoğun hissettiğin zaman direk acile git nst bağlan canım ihmal etmeAyın 20 sinde randevum var o zamana kadar beklesem sorun olmaz dimi yoksa bu haftasonu mu gideyim?
Ya işte ağrım sızım olmuyor ya normal sanıyordum internetteki yazıları okuyana kadar. İlk gebeliğim pek bilgim de yok bu konuda doktor da hiç sormadı zaten bu şekilde birşeyi. Dün baya düşündüm ama gitmeyi sonradan vazgeçtim. Neyse en kısa zamanda gideceğim İnşallah teşekkür ederim.Kasılmaları yoğun hissettiğin zaman direk acile git nst bağlan canım ihmal etme
Canım ilk gebeliğimde senin gibi kasılmalarım vardı ve ben anlamadım benek hareket ediyor sandım 29 haftada sancım başladı ve doğurana kadar hastanelerden çıkamadım. İkinci gebeliğim bunda 33 te başladı yine aynı hastanede yatma serüveni yaşadımYa işte ağrım sızım olmuyor ya normal sanıyordum internetteki yazıları okuyana kadar. İlk gebeliğim pek bilgim de yok bu konuda doktor da hiç sormadı zaten bu şekilde birşeyi. Dün baya düşündüm ama gitmeyi sonradan vazgeçtim. Neyse en kısa zamanda gideceğim İnşallah teşekkür ederim.
Bende öyle sanıyordum hatta daha iyiydi önceden giderek şiddetleniyor sanki. Sürekliliği yada başka belirtisi olmadığı için anlayamıyorum ne olduğunu. Sancılar farklı yerde oluyor çünkü. Ben bekletmiyim bari gidiyim yarın doktora hatta bu gece olursa yine acile gideceğim. Doğumu İstanbul'da yapmayı düşünüyorum bir de 38. haftada gideceğim İnşallah o zamana kadar doğurmam :)Canım ilk gebeliğimde senin gibi kasılmalarım vardı ve ben anlamadım benek hareket ediyor sandım 29 haftada sancım başladı ve doğurana kadar hastanelerden çıkamadım. İkinci gebeliğim bunda 33 te başladı yine aynı hastanede yatma serüveni yaşadım
Canım acile git sırf kasılma da sıkıntılı bişey illa sancı beklemeBende öyle sanıyordum hatta daha iyiydi önceden giderek şiddetleniyor sanki. Sürekliliği yada başka belirtisi olmadığı için anlayamıyorum ne olduğunu. Sancılar farklı yerde oluyor çünkü. Ben bekletmiyim bari gidiyim yarın doktora hatta bu gece olursa yine acile gideceğim. Doğumu İstanbul'da yapmayı düşünüyorum bir de 38. haftada gideceğim İnşallah o zamana kadar doğurmam :)
Evet haklısınız bu akşamda olur büyük ihtimalle gideceğim.Canım acile git sırf kasılma da sıkıntılı bişey illa sancı bekleme
Birşey daha soracağım. Şuan rahmimde sanırım, ufak ufak sancı oluyor batma gibi acaba bu normal mi? Bebeğin tekmesi de geliyor bazen yani hem o yapıyor hem kendi oluyor. Bir de kasıklarım bayadır ağrıyor son 1 aydır belki, özellikle uzanırken sağa sola dönerken çok zorlanıyorum. Bunlar hep erken doğum belirtisi mi?Canım acile git sırf kasılma da sıkıntılı bişey illa sancı bekleme
İnşallah erken doğum olmasında ben yine gidip soracağım tehlike varsa erken gideceğim.Bende toplanmalar bebegi hissettigmden beri var 32 haftaligim 29 ve 31 de toplanmadan dolayi gittim nst de sancim cikmadi hareketleri de asagida ama doktor sorun yok dedi ama hala tedirginim bende ank ya gidicem doguma ins erkenden dogum yapmam
Canım bende de sürekli bıçak batması gibi batmalar oluyor kaşık ağrısı devamlıysa tabiki o da sıkıntılı . Bende normal bi gebelik geçiremediğim için normal gebelik nasıl oluyor bilmiyorumBirşey daha soracağım. Şuan rahmimde sanırım, ufak ufak sancı oluyor batma gibi acaba bu normal mi? Bebeğin tekmesi de geliyor bazen yani hem o yapıyor hem kendi oluyor. Bir de kasıklarım bayadır ağrıyor son 1 aydır belki, özellikle uzanırken sağa sola dönerken çok zorlanıyorum. Bunlar hep erken doğum belirtisi mi?
:\ anlıyorum. Bende sorun yoktu sonradan böyle oldu işte bilmiyorum nedir. Ablamda bu ayda doğum yapmıştı onun bebeği 2 buçuk kiloydu ama sağlıklıydı da. Benim ki daha 2 olmamıştır hastanede kalması da korkutuyor umarım bir sorun yoktur ve vaktinde sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeCanım bende de sürekli bıçak batması gibi batmalar oluyor kaşık ağrısı devamlıysa tabiki o da sıkıntılı . Bende normal bi gebelik geçiremediğim için normal gebelik nasıl oluyor bilmiyorum
Evet bende geç kalmaktan korkuyorum ayın 20 sine randevu vermişti doktor ama o kadar beklemeyeceğim bu hafta gideceğim. Dün gitmediğime üzüldüm. Hani belki aciliyeti yoktur diyeBen 32 33. Haftalarda yaşamıştım onu
Haftalarca devam etti nst de çıkmadı kaydadeger bir şey
Erken doğum yapmadım çünkü hiç sancım gelmedi sadece kasılma vardı
Sonra eşinden ayrıldı kızım
Bilmem bağlantısı varmıdır
Herkeste aynı olacak diye bir şey yok Tabi ki . Belki eşinden ayrılma sebebi bu kasılmalardı . Doktor bir açıklama yapmadı sebebi hakkında ama benim aklım da hep o kasılmaları ihmal mi ettim şüphesi kaldı
Bi muayene olun tekrar
amin canım . Ben hiç sancı hissetmediğim halde sancılarım çıktı ilk gebeliğimde de bunda da umarım senin sancın yoktur:\ anlıyorum. Bende sorun yoktu sonradan böyle oldu işte bilmiyorum nedir. Ablamda bu ayda doğum yapmıştı onun bebeği 2 buçuk kiloydu ama sağlıklıydı da. Benim ki daha 2 olmamıştır hastanede kalması da korkutuyor umarım bir sorun yoktur ve vaktinde sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
Evet bende geç kalmaktan korkuyorum ayın 20 sine randevu vermişti doktor ama o kadar beklemeyeceğim bu hafta gideceğim. Dün gitmediğime üzüldüm. Hani belki aciliyeti yoktur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?