Gebelikte karında sertleşmeler

Hastaneye yatırıp sancılarını kesmeleri Laz'ım üni hastanesinin seni erken doğurtmaya çalıştığını sanmıyorum seni yatırıp sancılarını takip edeceklerdir herhangi bir aksilik olursa direk sezeryana almak için

Evet belki de iğne falan birşey yapacaklardı. Hayırlısıyla gidiyim İstanbul'a da orda artık ne olur bilmiyorum. Burda yalnız olduğum için de kötü oldu ne yapacağımı şaşırdım. Orda belki verirler bu dediğiniz ilacı

Merhaba arkadaşlar. Cuma günü çok şükür ki gelebildim İstanbul'a. Cumartesi dediğim hastaneye gittim geç saatte, bayram dolayısıyla nöbetçi kalacaktı doktor. Neyse o gün akşama doğru pazara gittik annemlerle birazda yoruldum açıkçası. Dönüşte de aksilik ya bi taşa takılıp düştüm. Karnım yere gelmedi bile ama ben korktum biraz bacaklarım yaralanmıştı. Akşam hastaeye gidince onu da söyledim. Zaten ona gerek kalmadan doktor suyumun çok az kaldığını ve açılma olduğunu söyledi. Yatış yapalım yarına kadar dayanmazsa sezeryan dedi. Tabi ücret dediğimiz gibi olmadı malesef doğuma ayırdığım paranın belki kat kat fazlası gerekecekti bu yüzden ne olur olmaz diye devlete de gitmeye karar verdim ben. 3 hastane gezdim en son Bakırköy devlette aldılar. He bu arada özelden çıkar çıkmaz bu doğum sancısı dedikleri adet sancısı gibi bir sancı başladı. Birazda acele etmiştik ki burada hemen nstye aldılar orda çıktı sancılarım ama doğuracağım sandım. Alttan muayene ettiler 1 cm açılmam da olmuş. 2 gün doğumhanenin acil servisinde sürekli olarak nst serum ve iğneler ilaçlarla zar zor durdurabildik sancıları. Şuan gayet iyiyim, doğum servisindeyim bugün çıktım buraya da ama yine de gözetim altında olacağım. Serumlar nstler devam ama çok şükür ki açılma devam etmedi sancılarım durdu. 2 gündür neler çektim Allah biliyor. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla çıkıp vaktinde kucağıma alırım bebeğimi <3 Bu arada bebek için bir doktor vaktinden iri suyu çok dedi bu şeker hastalığına işaretmiş kesin birşey yok ama umarım öyle olmaz. Şuan 2.670 civarı tontişim :) doğsaydı yaşardı ama küvözde ve şansıma demicem sağolsun devletimiz Suriyelilere o kadar imkan sağladı ki doğursam koyacak küvöz bulamıyoruz bebeklerimize. Çünkü 20 yaşında 5. Bebeğini doğuranlar var savaştan kaçıpta bu da ahım olsun beni hastane hastane gezdirip bu duruma sokanlara. Allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin ne olur tek dileğim bir an önce evime gidip hastaneye bir dahaki gelişimde de bebeğimi vaktinda doğurup hayırla sağlıkla kucağıma almak. Hepimiz için İnşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…