- 30 Kasım 2016
- 185
- 65
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bayan Esen
-
Döndü mü peki bebeğiniz ? Bende normal istiyordum ama dönmedi hala kafası yukarda. Bu haftadan sonra da zor diyorlar yapıcak birşey de yokmuş. Sanırım sezeryan olcakŞimdilik normal.. inş .zamanı gelince sancı da gelir , bebegim de kolay gelir ...
Döndü mü peki bebeğiniz ? Bende normal istiyordum ama dönmedi hala kafası yukarda. Bu haftadan sonra da zor diyorlar yapıcak birşey de yokmuş. Sanırım sezeryan olcakŞimdilik normal.. inş .zamanı gelince sancı da gelir , bebegim de kolay gelir ...
Döndü mü peki bebeğiniz ? Bende normal istiyordum ama dönmedi hala kafası yukarda. Bu haftadan sonra da zor diyorlar yapıcak birşey de yokmuş. Sanırım sezeryan olcak
Ayy ne güzel :) Bende isterdim sezeryan çok acılı oluyor korkutuyor beni ama her türlü olur yeterki sağlıklı doğsun.Tabiki döndü, daha 28 haftata yanlış hatırlamıyorsam
Sezeryanda bir dogum şekli , kısmet boylemiş , hayırlısı ...
Ayy ne güzel :) Bende isterdim sezeryan çok acılı oluyor korkutuyor beni ama her türlü olur yeterki sağlıklı doğsun.
İnşallah sağlıklı doğumlar dilerim :)Tabiki bende farkındayım bunun. Sadece özele parayı basınca her şekilde ilgileniyorlar devlette sıra olayı falan 10 dk en fazla kalabiliyorsun doktorun yanında. İstanbul'da bildiğim iyi bir hastane var özel ssklı ama ve doğum doktoru da çok iyi. O yüzden doğumu orda yapacağım. Gerçi ailem orda olduğu içinde etkisi oluyor ya. Neyse hayırlısı diyelim İnşallah sağlıkla hayırla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)
İnşallh sağlıklı doğumlar :)Şimdilik normal.. inş .zamanı gelince sancı da gelir , bebegim de kolay gelir ...
İnşallh sağlıklı doğumlar :)
Teşekkürler hepimize hayırla sağlıkla İnşallah :)İnşallah sağlıklı doğumlar dilerim :)
Yok böyle bir şey. Gözünüzü korkutmalarına izin vermeyin. Normal doğum yapıp onlarca dikişi olan tanıdıklarım var. Hatta birinde illa normal diye hem anneyi hem bebeği harap etmislerdi. Annede 23 dikis vardı. Ben hastanemden memnun değildim ama sezeryanden çok rahat kalktım. Tabii ki ağrım sızım oldu ama cekilmeyecek abartılacak bir ağrı değil. Sakın korkma. Sadece o bağırsakların tekrar düzene girmesi sıkıntılı. O da normal doğumda da olabiliyor. Biraz da bünye ile alakalı. Bebekler nasıl iyi olacaksa bırakın öylesi olsun. Cevrenizde analığınızı doğum şeklinize indirgeyeceklere de sakın aldırmayın.Ayy ne güzel :) Bende isterdim sezeryan çok acılı oluyor korkutuyor beni ama her türlü olur yeterki sağlıklı doğsun.
Yok tabiki öncelik bebeğin sağlığı zaten onun için katlanmıyor muyuz herşeye :) İlla da normal olsun demiyorum zaten şuan bir sorun görünmüyor ama dönmediği için sezeryan olacak gibi. Birde ablam geçen sene doğum yaptı o da sezeryan ve yaza geldi. Çok acı çekti çok sızladı dikişleri o yüzden korkuyorum bende yoksa en rahatı bende ameliyata giriyorsun çıkıyorsun bir bakmışsın bebek doğmuş :) Hayırlısı yinede. Dediğim gibi önceliğimiz bebeğin ve bizim sağlığımız :)Yok böyle bir şey. Gözünüzü korkutmalarına izin vermeyin. Normal doğum yapıp onlarca dikişi olan tanıdıklarım var. Hatta birinde illa normal diye hem anneyi hem bebeği harap etmislerdi. Annede 23 dikis vardı. Ben hastanemden memnun değildim ama sezeryanden çok rahat kalktım. Tabii ki ağrım sızım oldu ama cekilmeyecek abartılacak bir ağrı değil. Sakın korkma. Sadece o bağırsakların tekrar düzene girmesi sıkıntılı. O da normal doğumda da olabiliyor. Biraz da bünye ile alakalı. Bebekler nasıl iyi olacaksa bırakın öylesi olsun. Cevrenizde analığınızı doğum şeklinize indirgeyeceklere de sakın aldırmayın.
Merakla bekliyordum bu çubuk dediğiniz şey kağıt gibi birşey miydi ve kasılmalar için herhangi birşey vermediler mi çok geçmiş olsun bu aradaBugün hastaneye gittim kasılmalarımı ve su gibi olan akıntıyı sordum. Bunun için eczanede bir çubuk varmış o kesin sonuç verir dedi doktor eşim aradı bulamadı üniversite hastanesi var oraya göndermişler. Neyse burda bir ped verdiler bir süre onu taktım o arada nstye girdim. Yarım saat kadar. Sonuçlar çıktı doktora gösterdim nst de ağrılarım çıkmış. Pedde de sarı akıntı vardı ve çok hafif maviye dönmüştü alttan muayene etti açılma yok dedi. Üni. Hastanesine gönderdi. Orda da nstye bağladılar o ara 4 kere kasılma oldu ve bu rahimdeymiş. Sonra ultrasona soktular bir çubuk var turnusol kağıdıymış onda negatif çıktı suyum gelmiyormuş açılma da yokmuş. Bebeğin herşeyi iyi dediler ama kasılmalar olduğu için yatış yaptıracaklardı doğum başlar diye sezeryana alıcaklardı. Çok ani oldu onlar bile emin değildi bende istemedim sonra kağıt imzalayıp çıktım. Şimdi sizce ne yapmalıyım acaba erken doğum için zorluyorlar mıydı yoksa gerçekten bir sıkıntı mı var hiç birşey anlamadım. Çok uğraştılar sabah 10 dan beri ancak gelebildim eve. Ağrılarım arttı onların sayesinde. İstanbul'da doğum yapmak istiyorum ve 1 aya kalmadan gideceğim zaten ama vaktim var mı o kadar bilemiyorum
Evet kırmızı bir kağıttı turnusol kağıdıymış. Yatış yaptırmak istediler işte herhangi birşeyde sezeryana alıcaklardı ben istemedim. Bu haftasonu gidicem İstanbul'a olacaksa da orda olsun. Burda çocuğum küvezde kalırsa ne ona ne bana bakıcak insan var eşimde hangimize yetişecek kiMerakla bekliyordum bu çubuk dediğiniz şey kağıt gibi birşey miydi ve kasılmalar için herhangi birşey vermediler mi çok geçmiş olsun bu arada
O kağıdı çamasıra mı yerleştirdiniz bir de magnezyum kullanıyor musunuzEvet kırmızı bir kağıttı turnusol kağıdıymış. Yatış yaptırmak istediler işte herhangi birşeyde sezeryana alıcaklardı ben istemedim. Bu haftasonu gidicem İstanbul'a olacaksa da orda olsun. Burda çocuğum küvezde kalırsa ne ona ne bana bakıcak insan var eşimde hangimize yetişecek ki
Hayır doktor birşeyle vajina içine soktu ordan sıvı aldı sanırım sonra birşey yok dedi. Magnezyum hangisi bu arada bir kaç ilaç kullanıyordum ama o var mı aralarında bilmiyorum. Aksilik ya onları da yazdırmayı unuttum telaştan :/O kağıdı çamasıra mı yerleştirdiniz bir de magnezyum kullanıyor musunuz
Daha öncesinde ped verdiler onu çamaşırıma yerleştirdim 1 saat kadar durdu onda da hafif renk değişimi oldu ama doktor da anlayamadı sonra üni. hastanesine gönderdi. Sanırım kasılma ve ağrılardan başka hiç birşey yok. Onlar da normal diyorlar artık.O kağıdı çamasıra mı yerleştirdiniz bir de magnezyum kullanıyor musunuz
Benim takip ettiğim kadarıyla eğer sancı varsa açılıma ya da kanama ve suyun gelmesi gibi br bir durm .yoksa ilaçla.durduruyorlar ve ciğer geliştirici iğne vuruyorlar en kötü.ihtimalle.serımla sıvı takviyesi yapıyorlar birden sezeryana almaları ne kdar ilginçAnlamadığım bu kadar kısa zamanda net birşey yokken doğurmak istemeleri. Kasılmalar beni de çok rahatsız ediyor ama durdurmak için yada ne biliyim akciğer geliştirici hiç birşey yapmadılar. Yatırıp ne yapacaklardı onu bile bilmiyorum. Belki de erkenden sebepsiz doğurcaktım
Magnorm kullanıyorum benHayır doktor birşeyle vajina içine soktu ordan sıvı aldı sanırım sonra birşey yok dedi. Magnezyum hangisi bu arada bir kaç ilaç kullanıyordum ama o var mı aralarında bilmiyorum. Aksilik ya onları da yazdırmayı unuttum telaştan :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?