gebelikte kasinti(pupp)geciren varmi

caglaayaz

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
369
17
18
Diğer
İyi geceler arkadaslararkadaslar
Gebeliginde puppp hastaligi geciren oldumu.olduysa kasintiyla nasil mucadele etti..heryerim yara oldu..Allah baska dert vermesin .Ama lutfen geciren olduysa nasil hafifletiyorlardi kasintiyi bilgi verirseniz cook mutlu olurum..krem kullaniyorum banamisin demiyor..psikolojim.bozuldu(

Afedersin kaşıntın genital bolgedeyse
Bir kasık sodyum bikarbonati , birtas ılık suya karistir ve günde 2-3 kez taharetlen. Faydasını gören cok . Zararsız bisey denemende fayda var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı

Yok canim orada degil gobek bacak kollar eller sirtim..bide kocaman kabarciklar oldu..yinede saol cevabin icin..diger bolgelerime deneyebilirim

Kac haftaliksin şu an? Insallah sonlara yaklasmissindir da dogurup bir an once kurtulursun zordur eminim. Gittiğin bir doktor varsa kaşıntı giderici ilaclar var antihistaminikler hic kullandin mi acaba, belki faydasini gorurdun. Gerçi yayginsa o da etki etmeyebilir belki

Çok sevdiğim bir arkadaşım yaşadı. Kız geceleri kasinmaktan uyuyamadim ini söylüyordu. Dr.u bi losyon vermisti sanirim ama yine de tam gecmemisti.Aman dikkatli ol o kadar çok kasindi ki bacaklarında izler kalmıştı

Canim 37+5 haftaligim..kullandim hic faydasi olmadi..simdi tuzlu su ile annem surdu vucuduma..cook yayginn(dua et

Benimde kesin izler kalcak o belli oldu zaten..ama o uyu kasinti gelince inan duramiyorsun sinirden agliyorum cok sukur bebis iyi olsunda ya sabirrrr://sabahtan beri ikinci dusumu aldim suan saat 9..anca ondan sonra az bi rahatlama oluyo gecici..saol cevabin icin:///

Ayy arkadasimda sürekli duş alırdı rahatlamak için. Allah sabır versin arkadaşım. Bebeğe bi zararı yok ama sadece seni rahatsız eder

Ayy arkadasimda sürekli duş alırdı rahatlamak için. Allah sabır versin arkadaşım. Bebeğe bi zararı yok ama sadece seni rahatsız eder

Cok sukur cnm tesellim o zaten bebege zararinin olmamasi..ama onun disinda psikoljim altust olmus durumda.Allah bu durumda olan herkese sabir versin insallah..arkadasinin kasintisi gectimi hemen

Ahhh ahhhh ne cektim o kasintidan... maalesef yapilacak birsey yok genellikle erkek bebek anneleri boyle kasinirmis. 6 aydan itibarrn kasinmaya basladim ama tum vucudum gece kalkardim herkesin isi sonuk bi benim isigim acik nasil aglardim bi yandanda kasinirdim. Ben su degmemis bulasik sungeriyle kasinirdim. Allah yardimcin olsun.

Cok sukur cnm tesellim o zaten bebege zararinin olmamasi..ama onun disinda psikoljim altust olmus durumda.Allah bu durumda olan herkese sabir versin insallah..arkadasinin kasintisi gectimi hemen

soguk kompres yapsan kasintin baslayinca? en azindan yavaslatir. Alkol sur dicem ama yaralarin vardir simdi onlar iyice kotu olur. Buz koymanin faydasi olur kanimca.

Bildigim kadariyla da bunun caresi yok. En azindan az kalmis dogumuna. Sabret insallah biraz daha.

Son düzenleme:
Bennn mahfolmustum lasintidan

Ciltdr Oilatum junior yada baby mi tam hatirlamiyorum vucut sampuani yazmisti acaip rahatladim birkackez kullanimdan sonra sonradindada tum bucudumu bebak badem suruyke ovuyordum
netten bakabilirsin receteyle satilmiyor devlet odemiyir eczaneden alabilirsin

canım öncelikle geçmiş olsun sevgilimin kuzenide aynı senin durumundaydı herşeyi şişti filan doktor ona kremler vs verdi bi doktoruna git istersen

Bennn ben de pupp geçirdim geçen sene tam da bu zamanlar 38 haftalık hamileydim doğuma kadar sürdü maalesef geceleri kalkıp soğuk duşa giriyordum iyi geliyordu onun dışında cildiye losyon vermişti çok az hafifletiyordu kosyonları buzdolabında tutuyordum biraz daha iyi geliyordu.doğumdan sonra 40ım çıkana kadar sürdü hormonlardan ve stresten oluyor maalesef çok geçmiş olsun öyle iyi anlıyorum ki geçiyor ama merak etme iz falan da kalmadı bende o kocaman kabarcıklar kayboldu gitti bacaklarımda var çok az iz Allah yar ve yardımcın olsun sabır versin inşallah hayırla ve sağlıkla kucağına al inş bebeğini

Bende oldum canım.37. Haftada bi başladı 40. Haftaya kadar..ne zaman ki doğum yapıyorsun o zmn geçiyo bence. Ama bnm vücudumda hiç kabarcık falan yoktu.bnm heryerim kaşınıyodu. Özellikle kollarım ve kafam.bitli gibi kaşınıyodum.dr. gittim ama bi ilaç vermedi. Doğum yapınca anca geçer ilaç fayda etmez dedi.sadece banyoda rahatlıyodym.bide clear men mentollü şampuan çok iyi geliyordu. Özellikle tavsiye ederim.geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Merhaba abla geçmiş olsun. Üst komşumun bebeğine alerjisi vardı kolları sırtı bacakları korkunçtu kıpkırmızıydı kaşımaktan deliriyordu son 2 haftasını öyle geçirdi ama doğumdan 2 gün sonra hızla iyileşti ve hiç izi kalmadı. İnşallah sende de iz kalmaz

Evet cnm su an buz koydum gobek bolgeme..rahatlatiyo gibi anlikta olsa..evet cok fazla yara var..evet cok sukur az kaldi doguma

Sendede yara olmusmuydu cnm..tmm cnm sampuani eczaneden aliyim..cokk sagolunn yaa kizlarr gercktn..her denileni deniyorum inanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…