Allah hepimizin yardimcisi olsun kimsenin basina vermesin. İlgilendiginiz icin Allah razi olsun. Krem losyon pomat egzama sabunu kullaniyorum. Zemzem bal bile surdum artik dayanilmaz bi kasinti ve gunden gune yayiliyor ayak tabanima avuc iclerime gecti. Evladimla mi ilgileneyim kendimle mi bilemedim. Dogum oncesi karaciger enzimlerim normal cikmisti yine tahlil verdim bakalim ne cikacak. Bi cildiyeci biluribin yuksekliginden oluyor dedi. Ona da baktiracam insaallah. Allahim tez zamada gecirsin herkesin sikintisini
cok gecmis olsun.benim dogumdan 10 gun once kasintilarim baslamisti ve dogumdan sonra 2 ay kadar devam etti.karaciger degerlerine bir baktirmanizda fayda var,benim enzimlerim olmasi gerekenden cok yuksek cikmisti,domates,kirmizi et,yumurta gibi seyleri azaltmistim.losyonla filan gecicek gibi degildi bnm kasintilarim,3 kutuya yakin ilac ictim dogumdan sonra.iz filan kalmadi cok sukur,insallah en yakin zamanda gecer kasintiniz.
Allah razı olsun. Doğum yapalı 35 gün oldu. dogum sonrası artış gösterdi ve 15 günde iyice kaybolmuştu rahatlamıştım. 3 gün önce yeniden çatlaklarım kızarmaya kabarmaya başladı.kaşıntılar arttı. doktora gittim ve pupp yeniden active olmuş dedi. nasıl bir hastalık anlamadım. psikolojim iyice bozuldu. sizin 2 ay süresince sürekli aynı seviyede mi devam etti. kaybolup tekrar çıkan bi rahatsızlık mı bu. kaşıntılar dayanılmaz oluyor.Rabbim kimsenin başına vermesin
Allah razı olsun. Doğum yapalı 35 gün oldu. dogum sonrası artış gösterdi ve 15 günde iyice kaybolmuştu rahatlamıştım. 3 gün önce yeniden çatlaklarım kızarmaya kabarmaya başladı.kaşıntılar arttı. doktora gittim ve pupp yeniden active olmuş dedi. nasıl bir hastalık anlamadım. psikolojim iyice bozuldu. sizin 2 ay süresince sürekli aynı seviyede mi devam etti. kaybolup tekrar çıkan bi rahatsızlık mı bu. kaşıntılar dayanılmaz oluyor.Rabbim kimsenin başına vermesin
benim 2. ay sonunda kayboldu bir daha nuksetmedi hamdolsun.ben gunde 3 defa olmak uzere 3 kutu ilac ictim ve her bir ilactan 2ser 2ser almam gerekti..bilmiyorum sizde nasil bi tedavi uygulandi ama ciddi anlamda ilac tedavisiyle ustesinden geldi doktorum.benim bacaklarim kanarcasina kasiniyordu cok fenaydi,hele uzuldugumde daha da artiyordu sikayetim.insallah sizinde biran once gecer bu rahatsizliginiz.
benim 2. ay sonunda kayboldu bir daha nuksetmedi hamdolsun.ben gunde 3 defa olmak uzere 3 kutu ilac ictim ve her bir ilactan 2ser 2ser almam gerekti..bilmiyorum sizde nasil bi tedavi uygulandi ama ciddi anlamda ilac tedavisiyle ustesinden geldi doktorum.benim bacaklarim kanarcasina kasiniyordu cok fenaydi,hele uzuldugumde daha da artiyordu sikayetim.insallah sizinde biran once gecer bu rahatsizliginiz.
insaallah tez gecer. Hastanedeyken kortizonlu ignelerle biraz baskilanmisti. Ama simdi emzirdigim icin sadece momecon krem, bioderma krem ve tavagyl hap verdi. Ama pek bi faydasini goremedim siz hangi ilaclari kullanmistiniz
Herkese merhabalarr.. Pupp tan cok ceken biri olarak buraya da caresini yazmak istedmm.. 33. Haftada yakalandm gebelik alerjisi yani puppa. Cildiyeci de kadin dogumcuda dogurunca gecer dedi. Ama o nasil bir kasinti, 2 hafta boyunca kafayi yedirtecekti bana. Ama Agustos anneleri basligindaki bi arkadasin tavsiyesi ile BITTIM SABUNUkullanmaya basladm. Sabah aksam dus aldm bu sabunla. Veeee su an 36. Haftami bitirmek uzereyim oyle rahatladm kiii... Tamamen gecmedi su an ama kasinti cok cok azaldi ve ilk cikan yerler gecmeye basladi. Ilk hali ile kiyasladigimda nasil sukrediyorm bilemezsiniz. Gercekten zor bi alerji dueumu olan pupptan kurtulmak iateyenlere insallah care olur. Herkese saglikli hayirli dogumlar dilerimmm..
Herkese merhabalarr.. Pupp tan cok ceken biri olarak buraya da caresini yazmak istedmm.. 33. Haftada yakalandm gebelik alerjisi yani puppa. Cildiyeci de kadin dogumcuda dogurunca gecer dedi. Ama o nasil bir kasinti, 2 hafta boyunca kafayi yedirtecekti bana. Ama Agustos anneleri basligindaki bi arkadasin tavsiyesi ile BITTIM SABUNUkullanmaya basladm. Sabah aksam dus aldm bu sabunla. Veeee su an 36. Haftami bitirmek uzereyim oyle rahatladm kiii... Tamamen gecmedi su an ama kasinti cok cok azaldi ve ilk cikan yerler gecmeye basladi. Ilk hali ile kiyasladigimda nasil sukrediyorm bilemezsiniz. Gercekten zor bi alerji dueumu olan pupptan kurtulmak iateyenlere insallah care olur. Herkese saglikli hayirli dogumlar dilerimmm..
Merhaba ben de şu an 33. Haftadayım ikiz gebelik ve 10 gündür inanılmaz kaşınıyorum doktor pupp Dedi kortizonlu kremler ilaçlara başladım ama bana mısın demiyor karnımda başladı sonra bacaklarım kollarım derken bütün vücuduma yayılmaya devam ediyor psikolojim cok bozuldu doğursam da kurtulsam modundayım bıttım sabunu ben de deniym umarım işe yarar, başka nelerde çare buldunuz paylaşırsanız ne guzel olur
Merhaba, bebeğinize kavuşmuşsunuzdur sağlıcakla.
bende de aynı sorun var avil tablet kullanıyorum içim rahat etmeyerek siz hangi ilaçı kullandınız yardımcı olurmusunuz.
Merhaba ben de şu an 33. Haftadayım ikiz gebelik ve 10 gündür inanılmaz kaşınıyorum doktor pupp Dedi kortizonlu kremler ilaçlara başladım ama bana mısın demiyor karnımda başladı sonra bacaklarım kollarım derken bütün vücuduma yayılmaya devam ediyor psikolojim cok bozuldu doğursam da kurtulsam modundayım bıttım sabunu ben de deniym umarım işe yarar, başka nelerde çare buldunuz paylaşırsanız ne guzel olur
merhaba, bebeğinize kavuşmuşunuzdur :) bende pupp oldum avil tablet kullanıyorum siz hangi ilaçı kullandınız. ilacı kullanırken rahatım bıraktığım an tekrar başlıyor. içim rahat etmiyorda kullanmazsam duramıyorum. cevap verirseniz sevinirim.
Buraya bunu yazalı 11 ay olmuş hamilelikte bir insanın başına gelebilecek en zor sey zaten 300 kişide bir olan bir rahatsızlık benimde başıma gelmişti hamileliğim son haftaları ağlayarak kaşınarak geçirdim normalde dogum yaptıgın anda geçermiş ama bazı hastlarda bi süre daha sonra daha devam edermiş ben devam eden kişilerden oldum lohusalıgım ilk haftaları bu illet yüzünden dahada zor geçti bebeğimle istediğim gibi ilgilenemedim.
hamilyken dr avil ve kortizon verdi predrol 16 mg buraya yazmak istedim benim gibi olan olursa dr danışıp bunları yaptırsın geçirmiyor ama rahatlatıyor umarım kimsenin başına gelmez ve ihtiyaç kalmaz
sevgiler..