merhaba arkadaşlar 27 haftalık hamileyim önceki kilom 57-58 di. 15 kilo aldım zararı olan hazır kızarmış yada hamur işi asla yemiyorum ekmek pilav makarna gibi besinleri de çok tükettmediğim halde kilo alışımın önüne geçemiyorum çok kilo aldım ayaklarım da şiş ayakkaılarım olmuyor görüntü olarak aşırı kilo almış gibi durmuyorum ama vücüdum çok çirkinleşti.bu durumlar geçici mi kalıcımı bilgisi olan yardım ederse sevinirim. şu anda cinsel hayatta bitmiş durumda doğumdan sonra da böyle kalırsam yine bitik kalır sanırım.
bende senin gibi çok çok yemediğim halde ilk 28 haftada aldım alacağımı canım 15 kilo :))) bir ara birden alınca bir tipsizlik çöktü ama sonradan düzene girdi hatta çoğu kişi yok çok almamışsın demesine rağmen şu anda toplamda 18 kilo almış bulunuyorum ama son iki aydır ayda birer kilo aldım durdu hızlı kilo almam seninde durur son aylarda doktorum bana et ağırlıklı beslen dedi sebzeyi çiğ salata olarak ye dedi cidden ondan sonra durdu kilo almam et ağırlıklı besleniyorum ki tatlı yiyorum benim kilo almamdan tatlı sorumlu sanırım gerçi hamile kalmadan önce çok zayıftım tatlı yine çok tüketirdim almazdım kilo hamilelikte işte bünye değiştiğinden azda yesen yarıyo kimine her bünye başka merak etme durucaktır doğumdan sonrada veririz kilolarımızı dert etme canım sağlıklı olsunda bebişlerimiz kilo dedin nedir ki:)))
inşallah öyledir canım ya teşekkür ederim cevabın için sonrasında kolay veriliyorsa canımı boşyere sıkmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?